Partner Center Finn en megler

Det er ofte sagt at når det gjelder handel, bør du spille dine sterke sider. De fleste handelspsykologiartikler fokuserer imidlertid på å minimere svakheter i stedet for å identifisere og forbedre ens styrker.

Dette er sannsynligvis fordi det er en felles oppfatning at når du takler dine svakheter, forbedrer du automatisk tradingprestasjonen din, men det er ikke alltid tilfelle. Denne gangen, la oss fokusere på en annen tilnærming ved å bygge styrkeene dine først, slik at du kan løse dine mangler.

Men før vi kommer foran oss selv, hva er styrker og hvorfor er det viktig å identifisere dem? Enkelt sagt, en styrke er noe du er god til. Men med mindre du bruker den spesielle styrken i å oppnå et produktivt utfall, kan du kanskje ikke gjenkjenne det, eller du kan til og med se det som en svakhet.

Så hvordan kan du identifisere dine handelsstyrker? Her er noen få skritt som kan hjelpe:

1. Gjennomgå dine handelsblader

Hvis du leser min handelspsykologi blogg regelmessig, vil du vite at jeg ofte understreker viktigheten av å holde en detaljert handelsdagbok. Så legg dem til god bruk! Se gjennom handelsloggene dine, og velg de tilfellene der du tror du har gjort det bra.

Identifiser de ti mest lønnsomme handlerne og noter deg følgende: Hvilke par handlet du? Har du holdt fast i din handelsplan? Baserte du dem utelukkende på technicals, grunnleggende, eller var de en kombinasjon av begge? Hvor lenge holdt du på handler? Bortsett fra å stille deg selv disse spørsmålene, identifiser andre vanlige faktorer som hjalp deg med å vinne disse handlingene.

2. Sett ned dine sterke sider som handelsmann

Jeg vet at det kan være en skremmende oppgave, men den kjente handelspsykologen Brett Steenbarger kom opp med ideen om hvordan vi kan gå om det.

Å sitere VIA-undersøkelsen som ble opprettet av VIA Institute on Character for å hjelpe folk til å anse deres styrker, trenger jeg deg til å identifisere topp fem:

kreativitet, nysgjerrighet, åpenhet, kjærlighet til læring, visdom, modighet, vedholdenhet, integritet, vitalitet, kjærlighet, vennlighet, sosial intelligens, statsborgerskap, rettferdighet, lederskap, tilgivelse, beskjedenhet, forsiktighet, selvkontroll, takknemlighet for skjønnhet, takknemlighet , optimisme, humor, åndelighet

Ferdig? Nå er det jeg vil at du skal gjøre, tenk på SPESIFIKK måter hvordan du kan bruke dem i din daglige handel. For eksempel rangerte jeg kjærligheten til å lære som min største styrke. Jeg tror jeg kan bruke dette mer ved å studere forskjellige systemer og ved å lese flere bøker om forex trading.

3. Be om andres meninger

Selv om selvrefleksjon er nyttig, kan vi overse noen trekk som andre mennesker enkelt kan identifisere i oss. Så ta deg tid til å be om utvendig mening. Spør kollegaene, handelsansvarlig eller trener, og vennene dine hvilke egenskaper du har som de tror gjør deg til en god handelsmann.

Kompilere deres innspill og sammenligne dem med din egen liste. Du kan bli overrasket over å se hvordan andre oppfatter deg.

Akkurat som å identifisere svakhetene dine, er det like viktig å vite hva du er god til, uansett om du er på en tapende strikke eller ser for å heve spillet ditt.

Ikke misforstå meg. Poenget med denne artikkelen er ikke å ignorere viktigheten av å kunne identifisere svakhetene dine. Jeg tror bare at å identifisere dine styrker er like viktig for å realisere ditt fulle potensial som handelsmann.


Kommentarer På Nettstedet: