Så her er jeg på Starbucks, testing for å se om å være her blant travle solsenger, hjelper jeg meg med å skrive inspirasjon. De sier det er godt å komme seg ut av huset en gang til for å lade sjelen opp igjen. Jeg tar det første setet som er tilgjengelig, og hva merker jeg? Hengende på siden av stolen, skjult bak ryggstøtten er en hvit veske. Jeg ser rundt og lurer på om noen hadde våget å hevde sin plass med noe så verdifullt. Flere minutter forbi, og jeg tenkte meg selv definitivt ikke. En fattig kvinne må være frantisk tilbakesporing hvor hun kunne ha mistet henne vesken. Til slutt ville hun komme tilbake, eller vil hun?

Som jeg ventet, følte jeg meg som en skyldig. Jeg ville ikke ta vesken og gi den til frontdisken. For hva hvis i det øyeblikk poppet kvinnen inn i butikken og så meg? Jeg ville bli implisert som tyven og måtte forklare meg selv. Kanskje hun ganske enkelt tok lang tid på badet etter en venti mintmokka frappuccino og hadde en veldig stor mann å starte opp? Jeg var fanget, og følte at jeg var på åpen kamera, ble testet på hva jeg skulle gjøre. Fristelsen til å åpne vesken og avsløre noen skatter var ikke stor.

Ti minutter senere eksploderte en hjertelig kvinne og hennes mann inn i butikken og pekte på meg.

"Det er vesken min! Herregud!"

"Ja, jeg tror det er jeg svarte. Da jeg satte meg, var det her, og jeg bestemte meg for å vente på at eieren skulle komme tilbake, " Jeg sa roligt hele tiden å tenke på meg selv, vær så snill å ikke anklage meg for tyveri.

"Du gjorde min kones dag mann, takk!" ektemannen svarte. "Drikker på oss. Hva vil du?"

"Jo, hvorfor ikke. Kanskje en chai te for min dame? " De fikk min kone en chai og takket meg igjen og igjen.

Jeg har aldri brukt tid på lounging før på en kaffebar, og jeg vet ikke om jeg vil igjen uten at jeg er singel og vil plukke opp kvinner. Jeg har aldri sett så mange mennesker gå inn og ut av en butikk enn i de siste 30 minuttene. Kanskje jeg skulle kjøpe SBUX lager på mandag? 70% av kundene var kvinner, og gjennomsnittlig drikke koster nok ca $ 4,50. I tillegg vil solsengene ofte ha en eller to tomme kopper foran dem.

Hodet mitt var en svivelstokk, alltid trukket av de interessante menneskene som kom inn. Jeg kunne ikke konsentrere meg om å skrive noe meningsfylt. Det var mange kvinner i deres $ 200 dollar Lululemon antrekk etter trening, og jeg tenker for meg selv, du har bedre hatt et helvete med en treningsøkt for å brenne av de 1500 kaloriene du skal slurpe ned!

Jeg har lært en ting skjønt, og det er "Latte Factor" ruiner budsjetter. Hvis du vil gå ned i vekt og tape penger, kom til Starbucks og lounge!

Tilbake til slottet går jeg.

Beste,

Sam

Kommentarer På Nettstedet: