Partner Center Finn en megler

Jeg vil si at handel er uten tvil en av de vanskeligste karriereveiene man kan velge. Det innebærer å jobbe under forhold som er fulle av usikkerheter. Dette betyr at handelsmenn stoler på sannsynligheter for å komme ut vellykket, noe som kan resultere i uventede resultater. Du kan svømme i pips en dag og være nede i dumper neste!

På grunn av arten av handel og dens effekter på psyken, er det viktig å være sterk og ha mye selvtillit. I den mest grunnleggende forstanden tror jeg selvtillit er evnen til å ACTIVELY fokusere på bedre ytelse (ikke suksess!) Og holde seg borte fra negative tankemønstre, slik angst og frykt. Vær oppmerksom på at jeg understreket ordet «ytelse» som fokus på suksess kan gjøre en næringsdrivende altfor kavalere eller kåt, noe som muligens fører til dårlige handelsbeslutninger.

Men med markedet stadig forandring og antall tapende handler du vil mest sannsynlig pådra seg, hvordan kan du forbli selvsikker?

1. Fokus på prosessen.

Nesten hver handelsmann jeg kjenner, valgte handel som yrke for å lage noen deig. Men som jeg har sagt i min en av mine tidligere blogginnlegg, kan det være veldig skadelig å være fokusert på avkastningen på investeringen din.

Husk at markedet er uforutsigbart. Faktum er at det er egentlig ingen 100% måte for deg å vite nøyaktig hvorvidt din handel kommer til å vinne eller miste. I stedet for å fokusere på resultatregnskapet, hvorfor ikke hell all den energien på å sørge for at du holder fast i din handelsplan?

Du bør ikke være obsess over resultatet av handelen din, men tenk på alle tilfellene du fulgte med reglene dine. Hver gang du følger reglene dine, er en suksesshistorie i seg selv.

Så gi deg selv et klapp på ryggen hver gang du trener selvdisiplin i å vente på et stearinlys som skal lukkes før du trekker utløseren eller lukker handelen din før helgen. Du kan ikke se resultatene nå, men på lang sikt vil disiplinen din oversette til konsekvent å unngå feil, noe som i sin tur oversetter til selvtillit og konsekvent lønnsom handel.

2. Øv, praksis og mer praksis!

Kjenner du grunnen til at verdensberømte bokmester Manny Pacquaio tilbringer uker og uker trening for en kamp som maksimalt kan vare 36 minutter? Det er fordi gjennom forberedelse utvikler han en følelse av selvtillit gjennom mesterskap.

Manny vet ikke nøyaktig at hans motstanders spillplan er å banke ham ut. Men gjennom bevisst praksis har han mestret grunnleggende boksing ferdigheter, hvordan hans kropp beveger seg, og hans egen spillplan å være forberedt på hva som helst slag kan komme seg.

Som handelsmann vil du aldri vite hva som vil påvirke følelser og hvordan markedene vil reagere. Dette betyr at nøkkelen til selvtillit og suksess er å forberede deg hver dag til du vet at du kan håndtere et scenario som markedet kan kaste på deg.

3. Se på den lysere siden av tingene.

Spør deg selv dette spørsmålet: "Av alle de tillitsfulle menneskene du noensinne har møtt i livet ditt, hvor mange av dem hadde et konsekvent negativt perspektiv eller en holdning?" Jeg vil satse på at svaret er en svært liten prosentandel, eller kanskje ikke engang. Vellykkede og selvsikker folk har en tendens til å ha en positiv eller optimistisk holdning fordi når du fokuserer på de positive, har du en tendens til å ha positive resultater.

Så, i stedet for å føle deg dårlig, sulke i hjørnet, og spise all iskrem i kjøleskapet når du er midt i en massiv drawdown, vær positiv og tenk på hvordan du var i stand til å følge din handelsplan riktig. Påminn deg også om at hvis du har en velprøvd handelsplan og risikostyringsstrategi, vil gjennomsnittlig lov til slutt fungere til din fordel, og du vil komme ut på toppen.

En måte å øve på dette er ved å aktivt fokusere på de tingene du har gjort riktig med hver handel, spesielt hvis handelen går mot deg.

• "Bedømt nylige og kommende økonomiske data?" Sjekk!
• "Analysert diagramene?" Sjekk!
• "Begrenset risikoen?" Sjekk!

Ved å sørge for at du har forberedt alt du kan og fokusere på det, er du internaliserer at tapende handler kommer uansett hvor mye du forbereder. Dette reduserer frykten for å miste handler, noe som gir deg mer tillit til å ta gyldige handelsoppsett og handle på gode beslutninger.

Som å utvikle dine handelsferdigheter, er handel med tillit lettere sagt enn ferdig og vil ikke komme uten hardt arbeid. Imidlertid tror jeg at for å bli en vellykket handelsmann må man ha litt swagger på diagrammer. Tross alt vil du ikke være en soldat som marsjerer på å kjempe under skjoldet ditt, ikke sant?

Det jeg har presentert deg, er bare tre av tusen måter å bygge selvtillit på. Har du noen tips for å bygge selvtillit? Vennligst del og kommentér nedenfor!


Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jun 20 2019