Partner Center Finn en megler

Opprinnelig postet på: 10. februar 2012

Det sies at tålmodighet er en dyd, men gjelder dette ordtaket også for den raske verden av forex trading? Er ikke gode handelsmenn ment å være på tærne til enhver tid, klar til å slå på muligheten til å tjene penger?

I motsetning til hva noen kanskje tror, ​​er det ikke nødvendigvis at du er en lat handelsmann å holde på sidelinjen. Det er til og med tilfeller der det sitter stramt og avstår fra å ta noen oppsett, er en handelsbeslutning i seg selv. Her er de fire beste scenariene hvor det kan være bedre å tålmodig vente på sidelinjen i stedet for å hoppe i en handel:

1. Du føler deg ute av synkronisering med markedene.

Innrøm det. Det er dager når du ikke er akkurat på toppen av spillet ditt, og det virker som om markedet har til hensikt å bevise at din analyse og forspenninger er helt av. I løpet av disse tider kan det være fristende å bare tro at handelsmenn oppfører seg irrasjonelt og at markedet er feil.

Sannheten er at du må erkjenne at det er nok noe du mangler, og at du må ta et skritt tilbake for å revurdere dine analyser og handelsbeslutninger. Ikke la din stolthet komme i vei for å utøve tålmodighet. Det kan være bedre for deg å sitte ute en stund og avstå fra å ta handler i løpet av disse dager, til du kommer tilbake i synkronisering med markedets oppførsel.

2. Du har en tapende strikke.

Oftere enn ikke, dette er et resultat av det første tilfellet der du har en tøff tid å forstå markedsadferd. Hvis du insisterer på at analysen din er riktig og at markedet er galt, er det uansett at du kan slå opp i en nedgang. Dette kan også være et produkt av dårlig risikostyring eller en rekke dårlige handelsbeslutninger.

I begge tilfeller må du ta litt tid til å evaluere dine siste bransjer for å finne ut om du gjør noe galt. Å ha en detaljert handelsdagbok skal hjelpe deg med å identifisere handelsfeilene du lager og hvordan du kan rette disse.

MeetPips.com tilbyr tjenester som kan hjelpe deg med å holde oversikt over handelsprestasjonen din. Alternativt kan du velge å logge opp handler i vårt forum for handelstidspunkter.

3. Du er ukjent med rapporten du planlegger å handle.

Dette går ut til de som handler økonomiske rapporter. Bare fordi din prøvde og testede økonomiske kalender har markert en bestemt rapport som en potensiell markedsmester betyr ikke at du absolutt må bytte den.

For å kunne handle en rapport må du først gjøre din undersøkelse. Vær oppmerksom på hvordan markedene reagerte på tidligere utgivelser, slik at du kan identifisere eventuelle utnyttbare tendenser. Les også på hva analytikere har å si slik at du kan få en følelse av markedsforventninger. Spør deg selv følgende spørsmål i å lage din kampplan:

  • Har du vurdert ulike scenarier?
  • Hvordan vil du klare din handel i tilfelle noen av disse potensielle scenariene spilt ut?

Hvis du ikke kan svare på disse spørsmålene ennå, kan du kanskje bedre sette rapporten ut. Bruk tiden til å merke dens innvirkning på markedene, vurdere handelsoppsettet du tenkte å ta, og vurdere hvordan du kunne ha handlet rapporten. Dette er en del av bevisst praksis, husk?

4. Oddsen er stablet mot deg.

Mange handlende (spesielt de med ubøyelig retningsbestemt bias) handler fortsatt oppsett med dårlig belønning til risiko-forhold eller lave sannsynligheter. Men husk at handelspunktet er å tjene penger på de høye sannsynlighetene. Tross alt, hvorfor ville du risikere dine hardt opptjente penger på et oppsett som ikke sannsynligvis vil resultere i en seier? Det er counterintuitive og i utgangspunktet bare gambling.

Hvis det er nok tekniske eller grunnleggende signaler som tyder på at oddsen ikke er så bra, kan det være bedre å sitte stramt og vente på en bedre.

Mens du utnytter markedsmuligheter, er det en stor del å bli en konsekvent lønnsom næringsdrivende, det betyr ikke at du bør handle for å være i handel. Noen ganger er det bedre for kontoen din og trading tillit til å bare sitte på sidelinjen og kirsebær-velg de beste oppsettene. Ikke bekymre deg, markedene vil gi deg flere muligheter for å øke din konto!


Kommentarer På Nettstedet: