Hva er Open Enrollment?

Dette er åpen innmeldingssesong hos mange arbeidsgivere. Hva er åpen innmelding? Det er i utgangspunktet et vindu av tid som arbeidsgiveren gir deg mulighet til å bytte valg for det kommende året. Siden du vanligvis bare får en sjanse til å gjøre dette, vil du forsikre deg om at du skal dra nytte av det. Her er noen ting du bør gjøre:

1. Oppdater medisinsk helseforsikring:

Se for å se om kostnadene eller fordelene med planene vil endre seg fra det de er i dag. Noen ganger vil arbeidsgivere øke eller senke premier, sambetalte og dekkede fordeler for ulike planer. Dette kan gjøre det verdt det å gjøre bryteren, men hvis du ikke minst ser på detaljene, vet du aldri. I år oppdaget jeg at planen min ikke lenger belaster en sambetaling for forebyggende helsebesøk.

2. Oppdater din medisinske fleksible utgifterskonto (FSA):

Under åpen innmelding kan du velge hvor mye du skal sette inn i FSA. FSA'er bruker kontoer som er finansiert med fradrag fra lønnsslippet ditt. Det fulle med FSA er at midlene ikke er skattet, så du sparer penger på dine medisinske utgifter.

Sjekk for å se hvor mye arbeidsgiveren din vil gi deg mulighet til å trekke fra, da det ikke alltid er maksimalt tillatt for IRS. Hvis du velger en FSA, vær forsiktig så du ikke laster den med mer enn du vil bruke som det ofte, ellers eller miste det i mange planer. IRS tillater nå $ 500 for FSA å overføre, men ikke alle arbeidsgiverkontoer vil tillate dette.

3. Oppdater mottakerinformasjonen din:

Hvis du har hatt store endringer i livet i løpet av det siste året, som ville føre til at dine mottakere endres, er åpen innmelding den tiden å oppdatere.

4. Vurder frivillig livsforsikring og funksjonshemming forsikring:

Hvis du for tiden betaler for disse tingene på egen hånd, kan arbeidsgiveren gi deg en bedre rente gjennom en frivillig gruppeplan. Kostnadene for disse frivillige planene vil bli trukket fra lønnsslippet.

Åpne påmeldingsdiskusjon:

  • Har du gjort noen endringer i fordelene dine ved åpent påmelding? Hva endrer seg?
  • Hvor mye finansierer du FSA med?

Kommentarer På Nettstedet: