Partner Center Finn en megler

Sommeren er over folk, og det er på tide å komme tilbake i malen! Enten du har brukt de siste par ukene som rammer populære turistmål, spiller Pokemon Go, eller bor hjemme og binge-watching filmer på Netflix, er det ingen grunn til ikke å slå bakken i begynnelsen av september.

Dessverre har mange forhandlere jeg har hatt samtaler med, det er vanskelig å komme tilbake på slipe spesielt etter at de kommer fra en lang ferie vekk fra markedene.

De fleste av dem er vanligvis overveldet av alle hendelsene de har savnet, og la stresset komme til dem. Mange ganger slutter de å gjøre handelsfejl på grunn av manglende forberedelse og selvtillit.

Her er noen tips for å hjelpe deg med din post-sommerhandel!

1. La ferien vibes bak.

Å lage pips krever konsentrasjon og fokus. Du får ikke det ved å legge til filtre på alle dine feriebilder, merke din souvenirer, og se på vennernes sommerferiealbum på Facebook.

Sett til side en tid i helgen for å gjøre alt det og dra deg tilbake til en handel tenkemåte. Hei, din neste ferie skal ikke finansiere seg selv, ikke sant?

2. Fang opp til dagens markedsforhold.

Hvilke store hendelser har skjedd siden du dro? Er disse nok til å forandre det grunnleggende landskapet og eksisterende markedskorrelasjoner? Bare fordi vi så begrenset pris handling i sommermånedene betyr ikke at ingenting skjedde. Les opp om markedsundersøkelser og sjekk diagrammer for å komme tilbake i synkronisering med dagens markedsforhold.

3. Lag de nødvendige fysiske og mentale forberedelsene.

Akkurat som en kirurg burde ikke gå inn i et operasjonsrom uten hans verktøy eller en advokat ikke burde gå inn i et rettsrom uten sin undersøkelse, bør handelsmenn heller ikke handle uten riktig fysisk og mental forberedelse.

Tøm skrivebordet ditt i rot og sørg for at handelsplassen din er fri for distraksjoner. Sjekk også demo- eller live trading-kontoer før du begynner å handle. Har du ved et uhell forlatt åpne bestillinger (dette er et nei-nei!) Eller er marginnivåene dine akkurat som de burde være?

Selvfølgelig, ikke glem å mentalt forberede deg på handel. Se gjennom handelsdatabasen for å se hvilke vaner du bør unngå, og hvilke du bør øve oftere. Lag også detaljerte handelsplaner, slik at du får mer kontroll over handelsstyringen.

Husk at du alltid kan sakte gå tilbake til handel. Du kan starte med å handle mindre eller handle mindre ofte enn vanlig. Det som er viktig er at du kommer tilbake til vanen med å ta rasjonelle beslutninger i hver handel.

4. Forbered deg på endringer i gjennomsnittlig volatilitet.

Med mange pappershandlere og feriefanatikere tilbake fra deres pause, ser vi sannsynligvis endringer i handelsvolum og volatilitet. Ikke satse på gården på sommertrender, -områder og -korrelasjoner, da de alltid kunne bryte som flere investorer pris i sine forstyrrelser. Dessuten kan markedsfølelse slå på en krone, så du burde ikke satse på gården noen dag uansett!

Kommentarer På Nettstedet: