En liten innredningstemperatur vil ikke skade ditt depositum, så lenge du spiller kortene dine riktig.

Utleie har sine dyder: Vedlikeholdet er ikke ditt problem, og du kan flytte ut med mye mindre stress. Likevel kan et sparsomt dekorerte midlertidig boareal ofte føles litt ... sjalu. Det kan hende du må gjøre med standardkvalitets apparater, budsjettfinisher og den gamle klassiske "Apartment White" -murene. Selv om det er forståelig at en utleie er andres investeringer (og dermed beholdes som uavhengige for den gjennomsnittlige potensielle leietaker som mulig), kan det være litt av en downer som kommer hjem til en ren leilighet når du leier i Washington, DC, eller en annen fargerik, livlig by.

Pair din bys personlighet med din egen sjarm og dekorere leiligheten din til din smak med disse leilighetskonstruerende ideene - rangert av hvor risikabelt de kan være for ditt depositum.

Laveste risiko: Legg til et teppe

Gulvet er en av de største flatene i et hjem. Å ta med en fargerik teppe har stor innvirkning, kanskje enda mer enn å male en vegg. Et teppe bidrar også til å beskytte gulvene mot skade, noe som er et pluss så langt som ditt innskudd går. Velg en stor teppe som har dristig farge, tekstur eller mønster ... eller hei, hvorfor ikke alle tre? Og for å bruke en forferdelig setning, la teppet matche draperiene. Eller i det minste hente en farge i gardinene dine. De fleste leietakere overser vinduspaneler, men de kan tilby mye tiltrukket personvern og stil uten å tøye budsjettet.

Lav risiko: Opprette et galleri vegg

En fotovegg er en relativt enkel måte å gi mye inntrykk på et rom uten å forårsake mye skade. Sikker, det vil være spikerhull, men de kan lett fylles før du avslutter leieavtalen. Et annet alternativ er å bruke hengende bilde kroker som lover skadefri hengende, selv om de pleier å fungere best med lette biter.

Lav risiko: Justere lyset

Er den eneste belysningskilden i leiligheten din en trist fluorescerende overliggende armatur? De fleste overhead armaturer kaster hardt lys, og skaper rare skygger som gjør at alt ser rart ut. Inkluderer mer belysning på øyenivå eller høyere, enten i form av bordlamper, plug-in sconces eller gulvlamper, gjør et hus føler seg mer som et hjem.

Mellomrisiko: Bytte ut maskinvare

Bytte ut håndtakene og knappene på skapene for mer stilige alternativer kan være en enkel oppgave. Det er egentlig bare et spørsmål om å løsne noen skruer og stramme noen andre. Den eneste ulempen: å holde oversikt over den originale maskinvaren, eller risikere å skade kabinettens slutt ved et uhell ved installering av de nye knappene.

Middels risiko: Dekaler

På overflaten virker det å legge midlertidige dekaler til veggen som om det skulle være en lavrisiko-innsats, ikke sant? De har til og med ordet "midlertidig" i produktnavnet! Men med så mange alternativer på markedet, er det vanskelig å være sikker på at du ikke kommer til å ende opp med et dekal som virker mer som duct tape og peels av et lag med maling når det er på tide å fjerne den inspirerende silhuetten av et tre. Et hint? Test et lite dekal på et ufattelig sted først. På den måten vet du hva du har å gjøre med når det er flyttetid.

Høy risiko: Maling

Maling er midlertidig, men generelt utrykket av utleiere. Alt som trengs, er en leietaker med en forkjærlighet for highlighter-lime-grønn maling som bløder gjennom flere strøk av primer for å gjøre en utleier flat-out maling for fremtidige leietakere. Imidlertid kan ikke-maleregelen ikke være så uforhandlingsbar som du tror. Først, ta en titt på leieavtalen din. Det kan være at du kan male, så lenge du fjerner fargen med utleier først. Eller du kan male, men det kan ikke være en sterk farge. Poenget er: Du vet ikke med mindre du spør.

Når du nærmer deg utleier om malingsproblemet, er vårt beste råd å vente til du har etablert en historie som en god leietaker. Også, har maling prøver klar bare hvis du får en rask "nei." Vis utleier nøyaktig hvilken farge du planlegger å bruke og hvor du skal bruke den. Du må kanskje gå på kompromiss med visjonen din - få utleiere ville være ok med å male et rom som er rødt, for eksempel. Å gi opp en lysegrå, lyseblå eller myk gul er litt mindre skremmende. Du kan også sverge for å male på plass igjen til sin opprinnelige farge, ikke sant? Ikke sant.

Har du tilpasset leiligheten din uten å risikere ditt depositum? Del din leilighet-dekorasjonstips i kommentarene nedenfor!

Kommentarer På Nettstedet: