En fersk undersøkelse viser at 44% av folket har tenkt å aldri investere penger på aksjemarkedet igjen.

"Prudential, som polled flere enn 1000 investorer mellom 35 og 70 år online tidligere i år, fant at 58% av de undersøkte har mistet troen på aksjemarkedet. Enda mer alarmerende, sa 44% at de planlegger å aldri investere i aksjer. Noen gang."

Tenk på det i et øyeblikk.

Den beslutningen er ikke det velbegrundede svaret til noen som har nøye vurdert risikoen og belønningsforholdet mellom å investere.

Det er en følelsesmessig respons født ut av frykt ("Jeg vil ikke miste pengene mine!") Og uvitenhet ("dette aksjemarkedet er en crock!").

Her er noen notater å vurdere:

  • Kanskje det verste økonomiske trekket du kan gjøre, ville være å trekke seg fra aksjemarkedet. Dette er noen av de samme personene som vil klage på penger hele livet, aldri stoppe for å innse at deres egen oppførsel - flere tiår tidligere - forårsaket sin økonomiske situasjon
  • Hvis du er virkelig risikovillig, har du andre muligheter til å redusere risiko, for eksempel å investere i lavere risikoinvesteringer eller endre innskuddsrenten. Dette forutsetter imidlertid at du er rasjonell og vil "forstå" alternativene. Sannheten er selvsagt at avvikende investeringer er alt annet enn rasjonelt.
  • Jeg klander ikke bare disse menneskene, forresten. Selv om vi er ansvarlige for våre egne handlinger, har den finansielle utdanningen i dette landet mislyktes oss.
  • Ironisk nok, som Wall Street Journal noterer: "Det ser ut som om mange av detaljhandlerne nå kommer tilbake til aksjer, er de samme personene som bailed fra markedet like før starten på en historisk bull run." Hva er takeaway? Du vil aldri kunne klare markedet nøyaktig på lang sikt. Dette er hvor noen crackpot commenter vil si "DUH RAMIT, SAW SAVE HOUSING CRASH KOMMER ET MILE AWAY, OG SETT ALLE MINE PENGENE I RØDSTE BRIKKER! NÅ DET ER SIKKET! HA HA AHAAHAHA. "Du kan bli heldig med timingen en gang. Men til slutt vil du miste
  • Hvis du er i 20-årene og 30-årene, kan tidshorisonten motstå midlertidige nedgangstider og fremdeles komme fremover ved pensjonsalderen
  • Tanken om at "jeg ikke vil miste pengene mine" ignorerer det faktum at ved ikke å investere, vil du også tape penger - det vil bare være et usynlig tap som bare blir realisert flere tiår senere
  • Eldre mennesker som mistet alt i aksjemarkedet burde aldri ha vært i den posisjonen - deres ressursallokering mislyktes
  • Investeringsstrategien for det store flertallet av individuelle investorer bør være passiv, buy-and-hold investere. Det er ikke nødvendig å obsessivt overvåke investeringer eller daghandel. Jeg sjekker investeringene min hver 6-12 måneder, da jeg har bedre ting å gjøre enn mikro-monitor disse tallene.
  • Target-dato midler sørger for at ressursfordelingen din alltid er aldersgodkjent med lite / ingen innsats fra deg. Det er en av de fineste automatiseringsstrategiene i livet.

Hvis du er nysgjerrig på hvordan du oppretter en automatisk investeringsplan - inkludert hvilke investeringskontoer jeg bruker og hvordan jeg valgte min allokering av kapital - hent opp en kopi av boken min.

Resultater fra boken:

"Takk for rådet. Har vært i stand til å bygge 25k i en roth, 7k i en 401k, automatisere all min økonomi og leve et lykksalig liv takket være boken din. " -Adrian S.

"Siden jeg kjøpte boken, har jeg ryddet fem tusen i kredittkortgjeld og tjue tusen i studielån. Jeg er ute etter min roth og min 401k, har en spareplan og forhandlet meg inn i seks figurer. " -Nicholas C.

"Etter at du har kjøpt boken din, har min personlige økonomi endret seg helt ... alle mine kredittkort (som jeg betaler fullt ut hver måned) er fullstendig automatisert. Jeg rullet også begge 401ks i en Vanguard IRA. I går var jeg i stand til å sette inn nok penger til IRA for å maksimere det for 2010 ... noe jeg ikke trodde jeg kunne gjøre i noen år. Jeg setter opp en autopayment plan for å sette min 2011 IRA betalinger på cruise control. " -Steve K.

Kommentarer På Nettstedet: