I Texas er alt større - inkludert herskapshusene. Og tilsynelatende er tapene på fast eiendom også større i Lone Star-staten. I Hickory Creek, Texas, er en eiendom som heter Champ d'Or, nå på auksjon med en reservepris på $ 10.300.000. Selv om $ 10.300.000 er mye penger for et hjem, det pales i forhold til $ 46.000.000 brukt til å bygge 6 soverom, 14 bad, 35.000 kvadratmeter eiendom.

Champ d'Or er et produkt av fem år med grundig planlegging, konstruksjon og håndverk. På en 1,6 millioner + kvadratmeter mye, består eiendommen av et hovedhus, et basseng og tennishus, utendørs svømmebasseng, tennisbane, tilstøtende innsjø og 25 hektar vakker treet eiendom. Forbes 'Morgan Brennan snakket med Shirley Goldfield, som eier Champs d'Or (som betyr "Field of Gold") med ektemannen Alan Goldfield, grunnleggeren og tidligere sjef for CellStar, som sa, "da jeg bygget det, ønsket jeg hvert rom å stå på egenhånd ... Det er som å bo i et fantasien land. "Mens det kan være SOM "Bor i et fantasien land", har paret aldri offisielt tatt opp seg i den brede sammensetningen.

Når Forbes spurte hvorfor Goldfields ville bygge et fantasy land bare for å snu og liste det til salgs, sa Shirley: "Jeg er som en maler som skaper et vakkert kunstverk og så selger det ... Folk spør meg:" Er du beklager å se det gå? "Og jeg sier nei, fordi jeg føler meg privilegert å ha vært i stand til å lage den."

På en gang oppførte Goldfields Champ d'Or for $ 72 millioner, som plasserte den på Forbes 'liste over Amerikas dyreste boliger til salgs. Det ble redusert til 66,9 millioner dollar i 2010. I 2011 var Goldfields fortsatt uten kjøper i sikte, så spørprisen ble massivt hugget til $ 35 millioner. Den 30. mars 2012 vil den ikke-forstyrrede eiendommen bli auksjonert til høyeste budgiver. Vil Goldfields komme nær hva Champ d'Or koster? Vi må vente og se.

Kommentarer På Nettstedet: