Partner Center Finn en megler

Hvorfor vinner visse handelsfolk konsekvent tap? Her er fire grunner:

 1. Har ikke en bevist handelsmetode

  De som konsekvent mister, vet ikke nøkkeltall. De har ingen forståelse for støtte og motstand. Diagrammønstre er fremmede for dem. Deres definisjon av risikostyring blir kalt margin. Med ingen påvist handelsmetode eller strategi, er du dømt til å mislykkes. Du vil ende opp med å avslutte spillet etter en rekke tap. Men det er håp. Med riktig opplæring, en brukbar metode, psykologisk balanse og utholdenhet, kan det gjøres.

 2. Ikke forstå hvordan markedet fungerer, nøkkelindikatorer, nøkkel tall og ideelle tider for handel.

  Når du handler, går du bokstavelig talt tå til tå mot noen av de største nerdene i verden. Mange profesjonelle handelsmenn er ikke bare supersmarte og Ivy League utdannet, de er også rike. Det betyr ikke at du, den lille fyren eller galen, ikke kan vinne.

  Det betyr bare at du bare må utdanne deg selv og være forberedt på å kjempe. David kan slå Goliath, men bare hvis han er forberedt. Noen mennesker kan tro at prisen på en handelsutdanning er for høy. Men kostnaden av uvitenhet er mye dyrere.

 3. Risikerer for mye per handel.

  Den wannabe traderen risikerer 10% eller mer av sin handelskonto på en enkelt handel. Ekte avtalehandlere forstår risiko og styrer det FØRST før de tenker på fortjeneste. De tar ikke handler hvis det tvinger dem til å risikere for mye. Fordeler beholder sin risiko under 2% av kontosaldoen. Dette gir dem oppholdskraften til å overleve flere tapende handler på rad uten å bli en bekymringsvorte.

 4. Ikke å være mentalt forberedt.

  Psykologi er en stor del av handel og de fleste er ikke mentalt forberedt. Når penger er på linjen, gjør frykt, grådighet og andre følelser handel veldig hardt. Pass på at du forstår de følelsesmessige aspektene ved handel og vær forberedt på å håndtere dem før du legger pengene dine på linjen.

Kommentarer På Nettstedet: