Planter lever også levende ting; Men de blir ofte glemt siden de ikke tigger på tur.

Du vet at du ikke er klar for barn eller til og med et kjæledyr, men du er ganske trygg på at du kan ta vare på en plante. Rettferdig.

Planter lever også levende ting; Men de blir ofte glemt siden de ikke tigger på tur. Hvis du vurderer innendørs planter, er det fem tips for å holde disse babyene sunne:

1. Oppnå riktig anlegg

Å holde planten frisk begynner før du selv tar med hjemmet. Ikke begynn med en brun tommel. Velg en plante designet for innendørs. De beste typene innendørs planter er lite vedlikehold. Bedre hjem og hager heter 24 enkle husholdningsplanter. De inkluderer alt fra små furutrær til kinesiske evergreens, noe som gjør det enkelt å finne en plante som passer til din livsstil og innredning.

2. Finn planten et hjem

Når du tar med hjemmet ditt, ta vare på å finne det et permanent sted. Ifølge Apartment Therapy chokerer du planten din hvis du stadig beveger den. Planter, akkurat som mennesker, acclimate til deres miljø. Selv subtile skift i lys og temperatur kan ødelegge balansen.

Når du velger et hjem for planten din, ikke velg tabeller - disse områdene er vanligvis den første rydde når du lager plass til mat eller arbeid. Vurder å skape en plass spesielt for anlegget ditt, for eksempel en hylle, hvor du sannsynligvis vil holde den permanent.

3. Ta inn lyset

Selv om hver plante er forskjellig, trenger de vanligvis alle lys. Spør din lokale barnehage bare hvor mye lys din vil trenge. Noen planter er flotte innendørs fordi de trives i lav belysning. Sukkulenter er flotte lavlysplanter. Hvordan Stuff Works forklarer ulike typer lysforhold og hvordan planter trives i dem.

4. Beskjære den

Dette er en grunnleggende del av plantevedlikehold som ofte blir glemt. Ifølge About.com, "planter bør vanligvis bli beskåret i begynnelsen av vekstsesongen eller like etter at de er ferdige med blomstring." Mange mennesker har de beste hensikter når det gjelder innendørsgrønne; Til slutt vil en hyllefabrik sannsynligvis samle støv.

Gjør et poeng å besøke planten minst en gang i uken, bortsett fra vanning. Dette vil hjelpe deg å ta hensyn til plantens vekstmønstre, noe som gjør det enkelt å identifisere når det er på tide å beskjære.

5. Legg til vann

Vanning er den minst glemte delen av plantevernet. Vannvanene dine kan imidlertid forårsake mer skade enn hjelp. Her er flere tegn planten din er over eller undervannet:

  • Limp Leaves.Dette er et tegn på enten over eller undervannsoperasjon. Blade av begge vannmønstre vil brune; Imidlertid er undervannede blader typisk sprø.
  • Tørr jord Dette er lett et symptom på undervannsoperasjon. Berør jorda flere ganger i uken for å sikre at vannet er riktig.
  • Rotrot. Dette er et resultat av over vanning. Svamp kan akkumuleres i plantens røtter på grunn av fuktige forhold.

Nå som du har de riktige verktøyene for innendørs hagearbeid, er det på tide å finne favorittanlegget ditt. Hvilke innendørs planter har du hatt lykke til med? Del dine tanker i kommentarene nedenfor.

Kommentarer På Nettstedet: