Enkle måter å ta skapet ditt fra godt til fantastisk.

Hver januar beslutter så mange av oss å bruke mindre tid på jobben, trene oftere og spare mer penger. Men begynnelsen av det nye året er også det perfekte incitamentet til å takle en av de mest skremmende oppussingsoppgavene: omorganisere skapene dine.

Uansett hvor stor eller liten din plass er, synes smart lagring alltid vanskelig å komme forbi. Derfor har vi avrundet noen av de smarteste IKEA-hackene fra hele verden. Når du ser hvordan disse huseiere og leietakere har gjort mest mulig ut av sine skap (eller mangel på det) ved å finjustere funn fra den allestedsnærværende svenske kjeden, er det umulig å ikke føle seg inspirert!

Et vakrere, organisert skap uten å bryte banken? Registrer deg.

Bilde via IKEA Hackers

1. Modulær "innebygd"

Lagring av gensere, topper, jeans og sko i praktiske, enkle å bla moduler er like enkelt som å stable enkle bokhyller langs en vegg som i denne tilpassede "walk-in" fra IKEA Hackers. Her gir tilsetning av en hengende stang det enda mer funksjonalitet, og et lag med lyse maling skaper virkelig bak de hvite hyllene. Så geni.

Bilde via XO Jordan

2. Tilbehør øya

Et ekte drømskap har ikke bare tonnevis av hyller, men også overflater og beholdere som er utformet for å stukke og vise tilbehør som smykker, solbriller og hatter. Vi er forelsket i blogger XO, Jordans DIY skap, som hun bygde ved å legge ben til enkle hyllestopper fra IKEA toppet med en granittskive hun scoret på Craigslist for $ 60.

Bilde via helt festlig dag

3. Instant mudroom

Krammede skap i nærheten av inngangspartiet overses ofte når det gjelder renoveringer, men dette innlegget fra helt begivenhetsdag viser at du kanskje kan få mye mer kjørelengde ut av deg. Her forvandlet de smarte renovatørene en $ 40 Lack-salongbord til en fullt funksjonell skoholder for å dra nytte av hele vertikal plass, helt til gulvet. Etterbehandlingen: en topphylle med merkede, uttrekkbare kurver for hatter og skjerf, massevis av kroker, og en sveising av tavlefarge, slik at hvert familiemedlem kan kreve et sted å henge sine ting.

Bilde via smil og bølge

4. Flytende garderobe

Fikk et rom med null skap plass? En IKEA Billy bokhylle kan være alt du trenger. Da blogger Rachel Denbow og hennes ektemann bodde i en 1-roms leilighet etter at deres første sønn ble født, hadde de et lyspære øyeblikk og utstyrt en enkelt Billy med stang og kroker. Enhetsens justerbare glidelag gjør det enkelt å bytte i henhold til nye garderobeskap. En annen ting som er bra om dette? Du kan når som helst flytte den til en hvilken som helst vegg eller et rom.

Bilde via IKEA Hackers

5. Grunt forfengelighet

Det er ett ekstra element som virkelig tar et skap fra godt til fantastisk: et sted å plope ned og ferdig gjør seg klar når du er kledd! Vi liker den enkle elegansen til dette oppgraderte Malm-dressingbordet fra IKEA Hackers, som drar nytte av bare noen få smarte tillegg: et speil, en caddy for hårverktøy og en komfortabel mønstret stol.

Fikk du mindre plass i garderoben din? Vi ville ta denne konsollbordet ideen - laget rundt en $ 15 Manglende vegghylle - fra Hei, la oss lage ting fra stuen til skapet, og legg til et speil og en slank foldestol. Voilà!

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jun 19 2019