Partner Center Finn en megler

Å ha forstyrrelser kan sterkt svekke vår evne til å lese markedene objektivt og foreta gode handelsbeslutninger. Det første skrittet for å overvinne disse forstyrrelsene er å bli fullt bevisst på dem. Nedenfor finner du en liste over fem av de vanligste handelsforutsetningene. Hvilke er du skyldig i?

1. Nyhetsperspektiv

Finner du ofte deg selv med å legge inn dine siste handelsbeslutninger, og dermed miste det store bildet? Da kan du, min venn, være skyldig i å ha en nyhetskonsekvens!

Nyhetskonsekvenser har en måte å skygge dømmekraft og svekke god beslutningsprosess, da det innebærer unødvendig å legge for mye vekt på de siste hendelsene. Men det gjelder ikke bare handelsavgjørelser, som i tilfelle av å miste tillit etter et par tap. Det kan også påvirke måten du analyserer markedene på.

Hvis du fokuserer for mye på en økonomisk begivenhet og ikke klarer å ta hensyn til den større grunnleggende bakgrunnen, eller hvis du begrenser analysen til de nyeste lysene og taper oversikt over langsiktige trender, er du like skyldig i å begå gjennomsiktighetsforstyrrelser.

For å takle det, ta et skritt tilbake og vurdere den langsiktige situasjonen for handelen eller porteføljen din. Ha alltid det store bildet i sikte, og ikke la din siste suksess eller sviktsky være din vurdering.

2. Bekreftelsesforspenning

Som mennesker har vi en tendens til å lytte mer til analyser som støtter våre egne synspunkter og meninger og undergraver dem i opposisjon. Tross alt er det i vår natur å ønske å være riktig .... Ikke sant?!

Problemet med dette er at det gjør våre handelsbeslutninger enda mer subjektive. Det er lett å ignorere tegn på bearishness fra markedet hvis du har lest veldig bullish analyser og allerede har tenkt på å gå lenge!

Å fikse dette handler om å være fleksibel og åpen for andres meninger. Et annet sett med øyne kan se ting du ikke gjør. Den beste måten å få en balansert utsikt og se begge sider av mynten er å konsultere ulike analytikere. Gjør det vane å blande dine daglige avlesninger ved å sjekke ut Forex Gumps blogg, Pip Diddys kommentar og andre handelsblogger for å få en klar, upartisk vurdering av markedene.

3. Herding Bias

Har du noen gang kommet tilbake fra en handel da du fant ut at en haug med andre handelsfolk tar motsatt posisjon? Hvis du sa ja, så har du blitt offer for herding bias.

Akkurat som får prøver å flytte med sin flokk, har handelsmenn også en tendens til å følge flertallet, og føler seg ofte urolig om å gå bort fra mengden. Det er menneskelig natur, og vi kan bare ikke hjelpe det, ikke sant?

FEIL!

Som handelsmann bør du ikke være redd for å ta den kontrariske posisjonen. Bare vær sikker på at du gjorde leksene dine, gjennomført riktig grunnleggende og teknisk analyse, og planlagt din handel godt. Hvis du har nok grunn til å tro at markedene er i ferd med å slå, trenger du ikke å bare gå med strømmen og hoppe i den pågående trenden bare fordi yo momma og yo momma momma sa det.

Hvis du trenger ytterligere bekreftelse for å ta en handel som ser ut til å løpe i strid med populær mening, kan vår leksjon på målsettinger i markedet være i stand til å hjelpe. Du kan bruke COT trading strategi for å se om små spekulanter trenger på toppen eller bunn og kaller en reversering foran alle andre.

4. Attribusjon Bias

Psykologer definerer attribusjon bias som kognitive feil i måten folk bestemmer hvem eller hva som var ansvarlig for en hendelse eller utfall. Hva sa du?!

Ved handel manifesterer seg tilskuddsbasert når du krediterer din egen gale skillz for å vinne handler og skylle å miste handler på utvendige faktorer, som for eksempel uforutsigbarheten til markedene eller på din uber sakte internettforbindelse.

Min all-time favoritt handelspsykolog Dr. Brett Steenbarger sier at å ha en slik forstyrrelse kan forvride vår beslutningstaking. Hvordan kan du ta kontroll over dine handler hvis du fortsetter å tenke på at alt som kan gå galt, er ute av kontroll? Mer, hvis du ikke gir kreditt hvor kreditt skyldes, hvordan skal du identifisere de dårlige handelsvanene som du må rette?

Dette er hvor viktigheten av å ha en detaljert handelsdagbok kommer inn. Legg opp de tingene du gjorde riktig, hva du gjorde galt, hva du forventet og ikke hadde forventet, og hva du kunne ha gjort bedre. Ifølge Dr. Steenbarger vil dette hjelpe deg med å ta eierskap av dine styrker og svakheter, som forhåpentligvis vil gjøre deg oppmerksom på dine handelsprosesser.

5. Addiction Bias

Som handelsmenn har vi et veldig tydelig minne om vår "hall of fame trades", akkurat som en fighter husker hans herlighet dager levende. Spør handelssessioner, lange eller korte stillinger, varighet i handel, etc.

Husk at det ikke er nok å holde fast på minnene til de store vinnerne; tallene skal støtte det. Tross alt vil du ta handler som har stor sannsynlighet for å jobbe for deg.

Hvis du er skyldig i noen av disse handelsforstyrrelsene, må du bedre ta skritt for å rette opp det. Det er mange verktøy og ressurser der ute, slik at du ikke har noen unnskyldninger for ikke å sparke de dårlige vanene ut av vinduet!


Kommentarer På Nettstedet: