Gjør ditt hjem ghoulishly glam med denne helgen DIY ideer.

Ønsker du ditt hjem å utstråle ånden (ordspillet) til Halloween? Jo, du kan skære en jack-o'-lantern for milliontid, men hvor er originaliteten i det? Sjekk ut disse fem DIY-prosjektene som kan gjøre hjemmet ditt følsomt glam denne sesongen.

1. Lag en Mini-Pumpkin Wreath

Bilde via Pinterest; Tips via HGTV

Hvem sier kranser er reservert for vinteren? Ta en skum krans form, en varm lim pistol, og ca 8 kopper "putka pods" (små, naturlige frøpotter som ser ut som miniatyr gresskar). Deretter kaster du deg inn i en lim-gunning vanvidd. Ekstra kreditt: Legg til høstløvverk (jeg anbefaler faux) for ekstra dimensjon og tekstur.

2. Få et nytt sett med bord "ben"

Bilde via Pinterest; Tips via StageTecture

Sett et ekstra "spark" inn i innredningen ved å konvertere bordbena til - ahem - ben. Å legge til litt ond stil til bordet ditt er enkelt. Ta et par Halloween-themed sokker (helst knee-høyder), bind et bånd rundt toppen for å sikre dem på plass, og fest et par cutout følte sko på føttene. Ikke forvent at de begynner å banke dans.

3. Lag spooky stearinlys

Bilde høflighetFlickr: Cat Winterfox

Trinn utendørs med en haug av gamle aviser mens du har på deg din rattiest T-skjorte. Nei, det er ikke en omvendt skjønnhetskonkurranse; det er en enkel måte å lage skumle stearinlys på. Start med noen vanlige sett med glass krukker. Rengjør dem med såpe og vann, tørk dem deretter ned med isopropylalkohol - dette hjelper malingen å holde seg til overflaten. Flytt glassene utenfor og sett dem på den gamle avisen, eller bruk en billig dusjgardinforing fra dollarbutikken som en dørduk. Tørke tynne toppen av disse krukkene med sort, rød og / eller oransje spraymaling.

Bilde høflighetFlickr: Cat Winterfox

Sett te-lys inn i krukkene og bruk dem til å lyse veien til hjemmet ditt når trick-or-treaters kommer. Eller fyll glassene med bite-sized candy barer for en spooky party display.

Bilde høflighetFlickr: Cat Winterfox

4. Bling Pumpkins

Bilde høflighet Flickr: Cat Winterfox

Hva var det mor sa alltid? Bedazzle grønnsakene dine? Kanskje ikke. Men uansett, hvem sier at du må skære jack-o-lanterner som alle andre? Legg litt bling til Halloween-dekorasjonene dine ved å male gresskarene dine (igjen, såpe / vann / alkohol gjør underverk for å prepping overflaten og å hjelpe malingen å holde seg fast) og deretter dekke dem med store rhinestones. Pro tips: Bruk Gorilla Lim for optimal vedheft.

5. Kast en silhuett på garasjedøren din

Bilde via Pinterest; tips fra BHG

Forferdelig med farger, utklipp og håndverk? Tenk deg selv en "ikke-for-artsy" person? Ikke bekymre deg, det er håp. Kjør til nærmeste maskinvarebutikk, ta litt avtakbart svart tape (ofte referert til som elektrikerens tape), og bruk den til å lage et "gjerde" langs fronten av garasjeporten din. Du legger bare rett linjer - minimal kunstnerisk talent som kreves. Deretter laster du ned og skriver ut et mønster av svarte katter eller flaggermus fra datamaskinen. Klipp ut mønstrene, spor dem på svarte håndverkskumplater, og smekk unna. Garantert, dine naboer vil bli imponert over dine dyktige talenter.

Planlegger du å takle noen Halloween-tema DIY prosjekter denne helgen? Vi vil gjerne se hva du jobber med - del dine planer i kommentarene!

Kommentarer På Nettstedet: