I et nylig innlegg dekket jeg hvordan å organisere post og papirarbeid. Det jeg ikke fremhevet var hvordan å eliminere all den irriterende søppelposten fra selv å ankomme i postkassen din. Å bli kvitt søppelpost kan gi noen ganske store fordeler.

Slik stopper du søppelpost i 5 trinn

Det er fem hovedtrinn du kan ta for å eliminere mest søppelpost. Disse raske og enkle trinnene vil eliminere det meste av din søppelpost. De tre første trinnene tar bokstavelig talt bare noen få minutter, og vil eliminere mest søppelpost.

Trinn 1: Ta bort navnet ditt fra DMA

Direct Marketing Association (DMA) gir forskning og advocacy for direkte mailers. I tillegg gir de forbrukerne mulighet til å velge bort mottak av direkte post fra hver av fire mulige kategorier: kredittilbud, kataloger, magasintilbud og andre (inkluderer bank og detaljhandel).

For å velge bort mottak av e-post fra disse kategoriene, kan du opprette en pålogging eller laste ned et utskrivbart skjema for å sende inn (sammen med $ 1) på DMAs dmachoice.org-side.

Trinn 2: Skriv ut navnet ditt fra Abacus Catalogue Alliance

Opt ut av:

  • e-post: send fullt navn (inkludert mellomstart), nåværende adresse, forrige adresse (hvis ikke i gjeldende for 6 måneder) til [e-postbeskyttet]
  • post: send samme info til: Epsilon Data Services, P.O. Box 1478, Broomfield, CO 80038
  • telefon: (888) 780-3869

Trinn 3: Skriv inn navnet ditt med Kredittforetakene

Gå til optoutprescreen.com eller ring 888-5-OPTOUT. Dette er et joint venture av Equifax, TransUnion, Experian og Innovis kredittbyråer. Å velge ut vil fjerne navnet ditt fra kreditt og forsikringsoppfordringer i 5 år, eller permanent, hvis du velger.

Trinn 4: Respekter ditt navn

Når du registrerer deg for en tjeneste, gjør en donasjon eller hva det måtte være, la folk vite at du ikke vil motta forespørsler eller ønsker at informasjonen din deles i det hele tatt. Vær veldig eksplisitt om denne forespørselen.

Trinn 5: Være vedvarende

De fire foregående trinnene eliminerer mest søppelpost, men ikke alle. For å bli kvitt all søppelpost, vil det ta litt utholdenhet og tålmodighet fra din side. Ikke vær redd for å hente telefonen og ring nummeret på posten for å be om at de aldri når deg igjen og for å finne ut hvordan de fikk informasjonen din i utgangspunktet

En liten innsats vil gå lang vei mot dekluteringen og minimere miljøpåvirkningen.

Fordelene ved å stoppe søppelpost

Hvorfor eliminere søppelpost?

  1. Forenkling og avkobling av livet ditt er forfriskende.
  2. Du hindrer deg i å komme inn i fremtidige økonomiske problemer ved å registrere deg for noe du ikke trenger
  3. Du forhindrer muligheten for identitetstyveri og e-post svindel som kan komme med stjålet post.
  4. Du hjelper planeten ved å redusere utslippene av karbondioksid og redde trær. Mengden søppelpost per husholdning hvert år legger opp til to trær og 92 pund CO2 for produksjon og levering. På nasjonal skala er det 100 millioner trær og tilsvarende 3 millioner biler som er forurensende.

Søppelpost diskusjon:

  • Hvilke tips har du for å bli kvitt søppelpost?
  • Omtrent hvor mange søppelpost får du på en dag, uke?

Kommentarer På Nettstedet: