Har det stor hast? Last ned a Ny Gratis Ultimate Guide to Personal Finance.

Les nedenfor for rikere detaljer, skjønt. Pardon ordspillet. 1. Vet hva du bruker. Hvor mye brukte du på mat i forrige uke? Hva betaler du for bolig (leie, reparasjoner, verktøy, skatt, osv.) Hvert år? Uten å vite hvordan du bruker penger, kan du ikke begynne å tjene penger. Slik gjør du det spore utgifter.

2. Start med små trinn, som din bank. Du bør ikke betale noen årlige avgifter. Du bør ha et godt kredittkort. Og du bør vite triksene for å spare penger fra bankene. Du kan starte i dag ved å ringe til banken din, sjekke hvilke årlige gebyrer du betaler, og be dem om å bytte deg til en gratis konto. Detaljer om hvordan du sparer på bank.

3. Dine penger skal tjene mer penger for deg. På slutten av året, hvis du ikke jobbet i det hele tatt og ikke brukte en krone, bør du fortsatt ha mer penger. Selv når pengene dine bare sitter der, tjener det deg interesse. Hva er enda bedre er at hvis du investerer fornuftig i aksjer og andre områder, kan du se utmerket og relativt forutsigbar avkastning på lang sikt. Detaljer om bruk av pengene dine for å tjene mer.

4. Ikke la penger løpe livet ditt. Enkelte ting er verdt å bruke mye på hvis de gjør deg glad. Jeg elsker penner og salsa, selv om de ikke gir økonomisk mening. I det øyeblikk reglene dine begynner å gjøre deg gal, er det på tide å revurdere reglene dine. Mer om ikke å gå penger-gal.

5. Ikke vær dum. Alt jeg skriver på dette nettstedet er sentrert rundt aggressivt men fornuftig investere. Det betyr å investere for et tiårsutsikt (bedre: 30) og ignorere moronene på CNBC hver dag. Kjøper og selger aksjer hver dag lyder også sexy, men det er faktisk veldig dumt.

Det betyr å ha et mål og planlegge for det, ikke innløse det øyeblikket ting går dårlig.

Det betyr å anerkjenne at hvis du er i tjueårene din, er toleransen for risiko enorm. Du kan gjøre mer aggressive investeringer, bruke forbindelser interessert til å tjene tonn penger, og ignorere mange lavere avkastningsinvesteringer foreldrene dine må gjøre ut av nødvendigheten . Mer om å tenke aggressivt.

Endelig betyr ikke å være dum at du kan lære disse tingene selv, ikke betale noen andre for å gjøre dem for deg.

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Dec 09 2019