Ryd opp, declutter og tone ned fargepaletten din for å få et luksuriøst utseende på et budsjett.

Vil du la din $ 600 pute se ut som en $ 1500 penthouse? Det tar ikke mye plass eller tonnevis av dyre møbler. Med disse seks enkle tipsene kan du imponere dine venner og fortsatt ha deig igjen for dagligvarer.

1. Bytt gull for sølv

Gull er rikets farge, men i de fleste rom ser det ut som billig bling. Stash gull fotorammer og glitrende tilbehør eller omarbeide det du har; fremfor alt, velg kul og sofistikert sølv. Bytt ut alle dine prangende ting med klassifiserte, undervurderte elementer. Tenk skarpe linjer (firkanter og rektangler) og sedated farger.

2. Bytt teppe til vinyl

Det er ingen måte å skjule gamle, billige, skitne tepper; Men for bare et par hundre dollar kan du erstatte teppet i et rom med vinyl. I dag er vinylgulv i mange elegant utseende mønstre designet for å etterligne tregulv, steinfliser eller til og med marmorering. Du kan spare enda mer penger hvis du går DIY. Se om en venn ville låne deg sin helg for å hjelpe. Folkene i hjemmeforbedringsbutikken kan gi veiledning. Bonus: Du vil endelig bli kvitt den funky lukten fra den forrige leietakeren.

Husk å sjekke med utleier eller eiendomsadministrator før du foretar endringer.

3. Pinne med nøytrale farger

Prangende farger ser billig mye på samme måte som gull og glitter gjør. Mal veggene off-white eller en subtil nøytral farge. Aldri male veggene sterke hvite, fordi det er for hardt (og kjedelig). Velg en elfenben, eggeskall eller krem, og det vil se hvitt ut på veggene. Følg den moderne stilen med å bruke alle nøytraler for vegger og møbler, og velg noen fargede gjenstander rundt i rommet for klassiske farger.

4. Rengjør

Rike mennesker har maids, så det er enkelt for dem å holde ting rent. Men hvis du har som mål å få leiligheten din til å se dyr, må den se ut som om hushjelpen bare forlot. Ofte er det de små detaljene som holder et rom fra å ha den friske, polerte glansen av de rike. Ta vare på sprekker og sprekker, skjult støv under lamper og fotorammer, og små fluffballer under salongbordet.

5. Bytt magasiner gratis (og grønn) ressurser

Et par velvalgte tidsskrifter som ligger rundt, kan være stilige, men hauger med regninger, magasiner og rot kan se billig ut. Bytt til miljøvennlig e-fakturering og få tidsskriftet ditt med elektroniske magasiner. Ikke bare går papirløs billigere (sparer du penger til å bruke i andre områder av leiligheten din), men det skaper også mindre rot og sparer mye trær.

6. Falt ut av kjærlighet med dine gamle ting

Noen ganger beholder vi trøst elementer fra vår fortid for at vi skal føle oss hjemme på et nytt sted. Men hvis du vil at leiligheten din skal se luksuriøst ut, må de hjemlige tingene gå. Bli kvitt din Fozzy Bear (eller lagre ham hos mamma). Det samme gjelder askebegerget du gjorde på sommerleiren, bildene av deg og din BFF på fotobutikken i kjøpesenteret, og babyalbumene på bokhyllen din.

Med disse raske, enkle endringene, vil leiligheten din se fint og dyrt uansett hvor lavt din leie er.

Hva er noen av dine favorittrettelser for å bo stort på et budsjett? Del dine tanker i kommentarene nedenfor.

Kommentarer På Nettstedet: