Her er det bevis på at farge, tilpasset lagring og stil ikke er begrenset til villaeiere.

Med mindre du er heldig nok til å bo i en stor eldre bygning, et loft eller en av de moderne moderne luksusutviklingene som dukker opp overalt, kan leiligheten din best beskrives som en vanlig hvit boks definert av en tydelig mangel på karakter. Tross alt er leilighetskomplekser generelt bygget for å appellere til omtrent alle.

Det er der innredning kommer inn. Men dekorere den nye leiligheten til leie i Boston, MA, handler ikke nødvendigvis om hva du liker - det handler også om hva som ikke vil påvirke ditt depositum. Følgende ideer for innredning av leiligheter vil hjelpe deg med å bringe personligheten til din pute uten å feste ut din utleier. (Bare vær sikker på at du leser utskrift av leien din, eller få OK fra utleier før du kommer til den malingsrullen.)

Hvis din cookie-cutter-leilighet trenger en makeover, men du er kort på penger, kan du følge med GingerFreds 12-dagers husjakt og gå inn for å vinne $ 2K daglig Daglig Dough hver dag fra 1. desember til 12. desember!

Gjenta en håndverksstift

Washi tape er over alt Pinterest, og med god grunn. De selvklebende papirstripene er rimelige og kommer i en regnbue med mønstre og farger. Siden det er i utgangspunktet ganske maskeringstape, presenterer washi tape endeløse DIY-alternativer for leietakere. Vi elsker hvordan Molly Madfis av bloggen nesten gjør perfekt brukt washi tape for å lage et mønster på hennes vanlige hvite skap dører som minner om arkitektonisk molding.

Kan ikke male? Gå for (midlertidig) veggdekk

"Se på flyttbar bakgrunnsbilde. Ting har vokst sprang og grenser de siste årene - det er så mange søte varianter på markedet, sier designer Jacqueline Clark. "Det er en fin måte å tilpasse rommet ditt uten å være permanent." Chasing Paper er bare ett av de mange selskapene som tilbyr et imponerende utvalg av motiver og faste stoffer som rivaliserer "ekte" bakgrunnsbilde, med forhåndsdefinerte alternativer støttet med et klebrig lim som lar deg enkelt skille av paneler når du har flyttet dagruller rundt.

Bruk farger strategisk

Enten du bruker flyttbar bakgrunn eller faktisk kan male leiligheten din, gjør en "statement wall" oppgaven enkel. Ved å fokusere oppmerksomheten på bare en vegg gjennom farge eller mønster, vil du opprette en visuell illusjon som gjør at et rom virker lengre eller bredere (avhengig av dimensjonene til veggen du velger).

Skjul visuell rot

Leilighetene har aldri nok utsalgssteder, noe som fører til en masse ledninger, kabler og skjøteledninger. Imidlertid gir dette ulempen muligheten til å bli kreativ. "Når det gjelder å skjule ledninger, prøv det beste å camouflere dem inn i din eksisterende innredning," sier designer Kristin Jackson of Hunted Interior. "Jeg liker å bruke hagestoler for å skjule ledninger og rutere for å holde skrivebordet mitt rent og stilig."

Velg dual-purpose stykker

Jennifer Koen, visepresident for forretningsutvikling på designmøbelsendingsstedet Viyet, har lagt merke til etterspørsel etter møbler som kan tjene mer enn ett formål. "Dobbeltsikre stykker som ottomaner med innvendig lagring, små x-baser benker som kan bli tucked under en konsoll og trukket ut for ekstra sitteplasser, uttrekkbare sofaer og nesting bord for underholdende er alltid på trend, sier hun. Koen peker også på trenden med barvognene, som kan legge til stil og være endeløs service. Du kan bruke handlekurven til underholdende, som en flyttbar bokhylle, eller som visningsplass for små gjenstander og kunst. Bruk det ved døren til å ta imot en innbydende touch til din oppføring (uansett hvor liten).

Tilgang med lagring

Det er bare så mye som kan passe i en under-seng-boks. Kurver og dekorative hyller gir et sted å skjule rot mens du legger til en liten personlighet i rommet ditt. Du kan også koble dem med åpne hyller eller et lagringsstykke, en la Liz Fourez av bloggen Love Grows Wild. Hun brukte rustikke hyller for å bringe en vintage føler til credenza.

Fest en kjedelig visning med vindusdekaler

Peel-and-stick film spenner fra personvern-økende frostvirkninger til mønstre som minner om glassmaleri. Uansett hva du velger, er det en av de billigste måtene å legge til litt ekstra interesse for et vindu.

Hva er din favoritt måte å legge til karakter til en leilighet? Del dine tips i kommentarene nedenfor!

Kommentarer På Nettstedet: