Mer foreldede gjenstander kan bli repurposed enn du vet, så tenk før du søppel dem.

Å kaste bokser og flasker i riktig beholder hver uke er en god start mot bedre miljøpraksis, men det er så mange resirkulerbare gjenstander som du ikke engang er klar over. Hvis du flytter eller bare rydder ut huset ditt, må du være oppmerksom på de tingene du kan resirkulere i stedet for søppel.

1. Plenutstyr

Gressklippere, bladblåsere, snøblåsere, weed eaters og annet plenutstyr kan leve nye liv selv etter at vi tror vi har tatt alt de kan gi. Det finnes flere måter å resirkulere disse, blant annet donere dem til en veldedighet som kan bruke dem til grunnleggende vedlikehold av deres egenskaper. Mekanikk kan også finne gullminer av brukbare deler, selv i ødelagte maskiner. Hvis maskinen er virkelig død, prøv å selge den til skrap.

2. ledninger

Datakabler, jumperkabler, skjøteledninger og andre ledninger og kabler er primære kandidater for resirkulering. Sjekk med dine lokale resirkulatorer eller selg dem for skrapmetall (når det er aktuelt). Hvis ledningen fortsatt fungerer, bør du vurdere å donere den til en butikk som selger den til noen som kan bruke reservedel.

3. Motorolje

Ifølge U.S. Environmental Protection Agency, motorolje aldri slites ut, det blir bare skitne. De fleste mekanikere deltar allerede i oljeutvinning, så hvis du har oljen din forandret profesjonelt, trenger du ikke bekymre deg for dette; Men hvis du gjør det, må du ta den brukte oljen til et nærliggende autovedlikehold eller delerbutikk som deltar i et resirkuleringsprogram.

4. Elektronikk

Har du en søppel skuff fylt med gamle fjernbetjeninger, mobiltelefoner og annen søppelelektronikk? De fleste skoler deltar i resirkuleringsprogrammer og får kreditter for donasjoner av disse elementene mot skole datamaskiner, treningsutstyr og andre nødvendigheter. Du kan også kontakte din lokale resirkulator eller den offentlige arbeidsavdelingen om andre dråper for disse produktene.

5. Sportsutstyr

Er garasjen fylt med fotballer, basketballer, flaggermus, hansker og treningsutstyr du ikke lenger bruker? Din lokale YMCA, etterskoleprogrammer, dagpleier og skoler kan alle ha nytte av. Skadede tredemøller og motorsykler er gode kandidater for skrap. Bedrifter som reBounces tar brukt tennisballer og resirkulerer dem for deg.

6. Verktøy

Du vil nok ikke tenke på å kaste ut en gammel hammer eller skrutrekker, men dette søppelet er skatt for Habitat for Humanity og andre organisasjoner som bygger lekeplasser, boliger, hundeparker og andre offentlige tjenester. Kast gamle, ubearbeidende kraftverktøy med en lokal gjenvinner.

7. Maling

Det lønner seg å holde giftig maling ut av deponier. De fleste husholdningsavfallsanlegg kan skikkelig resirkulere malinger, så ta kontakt med din tjenesteleverandør. Ved innlevering av disse materialene for resirkulering, hold lateks og oljebasert maling skilt.

gjenbruk

Mange husholdningsartikler kan tjene nyttige formål i en annen kapasitet når den opprinnelige en utløper. Gamle papirhåndkleholdere er ideelle for å holde styr på tape og garn. De fleste beholdere gjør en passende planter, og gamle kasser gjør flotte lekehus for barn eller kjæledyr. Før du kaster noe ut, tenk på hvordan du, en lokal veldedighet eller noen du kjenner kunne ha nytte av.

Gjenvinning gjør det ikke bare feilkjørt søppelpost ut av deponier. Øvelsen reduserer også behovet for å produsere nye gjenstander, noe som reduserer energiforbruket, reduserer forurensning og sparer begrensede reserver av våre naturressurser.

Kommentarer På Nettstedet: