Organiske elementer gir varme til dette uber-moderne loft-inspirerte hjemmet i Santa Monica, CA.

Det er en Trulia kjærlighetshistorie i mange år: Industriell loft møter solfylt drivhus, gnister fly, og den etterfølgende romantikken gir et varig avtrykk i form av dette fire-roms, fem-romslige moderne hjem i Santa Monica, CA - bevis på at noen helheter virkelig er større enn summen av deres deler.

Fordi når moderne design parrer med organiske elementer (løvverk, lyse områder, tre), skjer det noe magisk: Kald blir varmt, stivt blir mykt, og vidåpne områder blir - tør vi si det! - koselig.

Prisen å være en del av denne vakre unionen? $ 26 500 i måneden til leie. Men hvis du er klar til å bli forelsket for alltid, kan listelageren Frank Langen være i stand til å lage en kamp; Denne delen av Santa Monica-eiendommen er også tilgjengelig for salg på $ 6,995 millioner. Som Langen beskriver hjemmet: "Her er et eksempel på transformativ, fryktinngytende design og kvalitet på konstruksjonen, samtidig som det tilbyr et veldig levende rom."

Bygget i 2010 var hjemmet et samarbeid mellom arkitekt Melinda Gray, grunnlegger av GRAYmatter Architecture, og California eiendomsutvikler Rob Hussey. Ligger i Santa Monica Canyon, et velstående, kunstnerisk nabolag like nord for Santa Monica og bedre kjent som "The Canyon" til beboerne, er hjemmet godt tilpasset et samfunn av arkitekter, forfattere, kjendiser, surfere, musikere og andre med en forkjærlighet for boho-stranden livsstilen. (Stillehavet fungerer som Santa Monica Canyon's vestlige grense.)

Utfylt med glass, stål, gips og polert betong, den åpne planløsning på loftet bidrar til å markere den 4248 kvadratmeter hjemmets beste funksjon: Beliggenheten i solfylt California, bare 1 kilometer fra stranden.

Her i den skyhøyde stuen glir 10-fots høye, Mahogany-innrammede glassdører uten problemer for enkel tilgang til hjemmets musserende basseng og uteplass; gjester og havbrisen er gratis å våge inn og ut som de ønsker.

En annen skyve glassdør skiller den toppmoderne kjøkkenet fra bassengområdet, som grenser til bambus og peppered med krypende vinranker og tropiske planter. Ekko den frodige løvverket utenfor, forsterker den mytiske friske fargen på kjøkkenskapet hjemmet til økologisk-oppfyller-produsert estetikk.

Ved siden av kjøkkenet er en slank og sulten våt bar og salong. Honeycombed-veggen er vertskap for verdifulle vintageviner, som nås via rullestigen til biblioteksstilen.

Gulvene i hele hjemmet veksler mellom valnøtt og polert betong (et varemerke for industriell innredning), mens veggene er ferdig med farget veneziansk gips. Rike takvinduer og vinduer inviterer naturlig lys til å oversvømme hver eneste plass.

Kontroller din frykt for høyder ved døren: Dette hjemmet har en sexy glass catwalk som forbinder forsiden og baksiden av hjemmet (ligner glass catwalk i hjemmet fra filmen Flyktningen). Den er flankert av et glasspanelrengjøring og gir et krystallklart syn på alle handlinger under.

Den ene enden av catwalken fører til master bedroom, et velutstyrt rom som er lyst av gulv-til-tak-vinduer, et eksponert tretak og den gule gløden av en peisovn.

Bare en annen dag på spa. I mesterbadet føler polert betong og rene linjer mer Zen enn moderne, takket være et dypt badekar, tresnittede bildevinduer, og en meditativ utsikt over åsen som er blanket i grøntområder.

Sjekk ut bildgalleriet (bilder av David Archer) og eiendomsmegling for dette hjemmet: 700 Kingman Ave., Santa Monica, CA. (Finn andre boliger til salgs i Santa Monica, CA.)

Kommentarer På Nettstedet: