Ny 50 "LED-TV med gammel CRT-TV i refleksjon

Det skjedde for meg at det var lettere å få en garantert priskamp enn de fem trinnene jeg skisserte i min ferie shopping strategi guide innlegg. Jeg endte med å gå til Best Buy tre ganger for å distribuere min sparingstrategi på elektronikken jeg kjøpte for foreldrene mine.

Tur en: Kjøpte en 50-tommers LED SmartTV for $ 799, en lydbar for $ 249, og en Chromebook for $ 199 før skatt på en tirsdag før Thanksgiving. Best Buy Return Policy er 15 dager, så jeg var klar til å prøve å dra nytte av priskampen under Black Friday weekend-salg.

Turen to: Gikk tilbake på Thanksgiving torsdag klokka 11:50 etter et pokerspill for å få en 32-tommers LED-TV og Blu-ray-spiller til salgs for min mor, og se også om jeg kunne få en priskamp for 50-tommers LED SmartTV som nå er på videre salg for $ 599. De sa "nei" som jeg hadde forventet siden Best Buys policy er å ikke prise kamp på Black Friday, men uklart på hele helgesalget. Jeg ble ikke avskrekket fordi de ofte sier ja senere fordi jeg bare kan returnere produktet og argumentere for billigere prisen i returpolitikken. Dessuten hadde jeg flere ting å kjøpe denne turen.

Tur tre: Jeg skulle gå tilbake på mandag etter den svarte fredagen for å prøve igjen på 50-tommers TV, og også prissammenlign alt jeg finner på salg fra Cyber ​​Monday. Men som flaks ville ha det, spilte jeg golf på søndag ettermiddag etter svart fredag ​​bare et par miles unna Best Buy, så jeg kjørte forbi på vei hjem. Best Buy heldigvis ble enige om å kreditere meg $ 209 etter skatt for LED-SmartTV på 50 ", og jeg returnerte også blu-ray-spilleren fordi den ikke kunne koble til Internett. Jeg returnerte også sjokolade HDMI-kabelen til $ 38 og fikk en generisk en for $ 9,95 fordi jeg kobler blu-ray til en 32 "TV uten add-on lydsystem. Å betale for en mer avansert HDMI-kabel vil derfor være avfall.

Til tross for å gjøre en ekstra tur enn forventet, er jeg glad for å ha fått de beste tilbudene mulig for produkter jeg trengte å kjøpe for mine foreldre uansett. Heldigvis var Best Buy relativt stille alle tre ganger jeg dro. Det var på tide mine foreldre oppgraderte sin gamle bærbare og 25 + år gamle CRT-TVer. Den største smerten var faktisk å prøve å bære disse dyrene ut i garasjen!

Lære om et nytt prisbeskyttelsesplan

Faren min nevnte over middag en natt før de dro på en tur som Discover it®-kortet har en prisgaranti på alle kjøp. Han eide kortet i et tiår, men jeg tenkte ikke noe på det siden jeg har mitt system, og jeg vil heller ikke ha et fjerde kredittkort i lommeboken min.

Men etter at jeg publiserte min ferie shopping strategi guide innlegg, en annen person nevnte Discover-kortet i kommentarene,

Det er en mye enklere måte å få avtale uten hver gang i foten i galskapen enn det som er skissert her i innlegget.

Hvis du har et Discover it®-kort, vil de samsvare med det samme elementet du ser i en hvilken som helst svart fredag ​​på dagen for Black Friday. De snegler sender deg et skjema, og du må fullføre det og returnere det, men de refunderer opptil $ 500 per kjøp og opptil $ 2500 i et år. Ganske greit.

Det er faktisk veldig greit! Hvis du ikke har maur i buksene dine, så er det best å kjøpe alt på en gang, online eller offline, sjekk alt salg på nettet de neste 90 dagene basert på Discover's policy jeg undersøkte, og send deretter alle dine billigere funn inn i Discover-kort for tilbakebetaling!

En $ 2500 årlig årlig refusjon beløp er stor og sannsynligvis måten mer enn noen av oss noen gang vil trenge. En $ 500 refusjon per kjøp for hvert element er også en god buffer. Den eneste måten jeg kunne se på meg selv med en $ 500 tilbakebetaling buffer er hvis jeg kjøpte en $ 2000 eller høyere TV som trolig aldri kommer til å skje som det ville være et 65 "+ dyr. Møbler og kjøkkenutstyr er de to andre kategoriene hvor Discover-beskyttelsesplanen kommer til nytte gitt slike kategorier er beryktede for sine høye marginer og variable priser.

I tillegg til det søte prisbeskyttelsesprogrammet, tilbyr Discover det også minst 1% kontant tilbake på alle kjøp og opptil 5% kontant tilbake på roterende kategorier, ingen årlig avgift, uten utenlandsk transaksjonsavgift, gratis FICO-kredittpoeng på månedlig utsagn som De har reklamert på TV mye i det siste, 0% introduserer APR for kjøp og balanseoverføringer for de første 14 månedene, og sannsynligvis bedre kundeservice siden de er et mindre selskap med alle sine representanter basert i USA.

Oppdatert: 20.10.2014

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jun 19 2019