Nå og da er det bra for de små menneskene å spørre de store menneskene om hjelp. Vår opptreden "Åpen bokstav Series” er inspirert av en bankteller-venn av meg hos Citigroup som mistet jobben sin uten egen feil. Hun har nylig funnet en ny stilling på en privat bank (gratulerer!) Og ønsker at alle hennes ikke-executive gamle kolleger skal blomstre igjen. Hvis du har et åpent brevidé i tankene, vennligst gi oss beskjed!

Kjære Vik,

Skattebetalere Bail Out, Skattebetalere Kjøp Back, Repeat, Get Rich.

Etter å ha samlet mer enn 45 milliarder dollar i statsstøtte i fjor, anses Citigroup av mange som den sanne "Bank of America". Vi folkene eier 34% av Citigroup, så vi var ganske skuffet da du bestemte oss for å stikke opp vårekredittkort rente fra 7% til 14% tidligere i året. Vi har aldri vært sent, har alltid betalt i sin helhet, og er fullt klar over Fed-fondene og 10 års statsobligasjoner er på rekordløyper. Hva skjedde med å belønne kundeloyalitet? Dessuten slipper du av vår favoritt bankteller ved hovedgrenen vi dro til de siste 5 årene.

Vi er glade for at du gikk på rekord sist torsdag i NYC og sa: "Ja, $ 100,000,000 i bonuspenger for en av dine ansatte er for mye." Vi er imidlertid skuffet over at du fortsetter å si "All støy vil forsvinne" hvis du fortsetter "Gjennomføre strategien din." Stol på oss, så lenge kredittkortsatsen sammen med millioner av andre er usurously høy, og så lenge vi fortsatt eier en stor del av Citigroup, støyen vil aldri gå vekk.

Vårt råd til deg er ganske enkelt Vik. Først, bare betale Andrew Hall sine $ 100.000.000 på lager som vesker over en 10-årig periode. Du vet at en kontrakt er en kontrakt, og du kommer til å betale ham uansett til tross for det du ble sitert tidligere. Plutselig ser hans bonus "bare" ut som $ 10 millioner i året, og kritikere vil bli lurt til appeasment. På ti år, vil Andrew nok gi ironisk nok mer enn $ 100 millioner hvor du slår ham i dag.Sekund, ta Timothy Geithner, leder av US Treasury Avreise til Smith & Wollensky's (ikke bekostnad det skjønt) og fortell ham over et hardt vodka tonisk og middels sjeldent rib-øye til Skynd deg og legg sammen en syndikasjon for å avlaste USAs 34% eierandel!

Du vet at aksjemarkedene er tilbake til deres risikofylte måter. Så snart regjeringen offloader sin innsats, vil kritikere ikke ha noe å si. Du vinner fordi Citigroup i hovedsak får en "gratis "10 måneders overlevelseslån siden du sier regjeringen ikke er oppe i din virksomhet. Du har til og med vært i stand til å øke basalønnene til tusenvis av ledere med 50% i år også.Ved å selge statsobligasjonen tilbake til allmennheten som bidro til å kausjonere deg, har du rett tid til å implementere attraktive betalpakker for deg og tusenvis av ansatte for 2009. Du kan selv ansette vår hardt arbeidende venn, som aldri førte noen problemer. Ikke sikker på om hun vil gå tilbake skjønt!

Vik, ved å følge vårt råd, vil du kunne Fest som det er 2007 igjen. Du kan til og med øke basebetaling for ledere med ytterligere 50% mens resten av Amerika sliter hvis du vil (som kan føre til opprør, så bedre ikke). Gitt alt dette gode råd, i det minste, kan du fortelle deg kredittkort avdelingshode å senke renten ned til 7% igjen? Vi har en fast inntekt og hva dere gjorde krympet vår stil. Åh, og kanskje kan du også gi alle leserne et utsagn. Hvis du aksepterer folks assistanse, vær så snill å beskytte dine egne ansatte som ikke gjør mega-millionene. Takk kamerat. Long live America!

Relaterte innlegg:

"Regjeringsmedarbeider rettet til $ 100.000.000 Bonus!"

"Skal høyere skatter føre til sosialisme i Amerika?"

"America's Shadow Government"

Keigu,

"Skiver gjennom pengens mysterier"

Kommentarer På Nettstedet: