På college fikk jeg privilegiet til å studere menneskelig atferd gjennom dusinvis av forskjellige linser: Menneskelig-datamaskininteraksjon, gruppedynamikk, traumer og stress, selv magi og bedrag.

Nå kommer jeg til å gjøre det samme for deg.

Denne uken ser vi gjennom visningen av HØYESTE RESTAURANTER for å forstå menneskelig psykologi, salg og kommunikasjonsevner.

Restauranter er faktisk en stor metafor for livet, fordi:

  • De fleste tror du går inn, setter deg ned, bestiller mat, spiser og forlater. Faktisk er det et helt spill som spilles rundt deg. Hva du bestiller, hvordan du bestiller det, hva du ser ut ... de har alle innflytelse på opplevelsen du har.
  • Interessant, mange av oss tror at vi vil ha det til å være EFFEKTIV: Ugh! Hvorfor tok det 15 minutter å bli sittende? Hvorfor tar servitøren så lang tid? Men hvis vi hadde en 100% effektiv opplevelse, vi ville ikke engang like det. Det vi tror vs. det vi faktisk gjør er veldig forskjellig.
  • Du betaler for noe du kan "teknisk" gjøre på egen hånd. Dette er overveldende for billige folk som ikke forstår å betale for verdi.

Jeg husker fortsatt en av mine mest minneverdige restaurantopplevelser. Det var på Benu i San Francisco, en restaurant som senere ble Michelin-stjerne. Jeg kunne bare få reservasjoner for 9:30 pm sitteplasser. Da vi gikk inn, kjente de meg på fortauet (hvordan gjorde de det?) Og sa: "Velkommen, Mr. Sethi." Vi satte oss ned til en 17-retters måltid som var, i ettertid, altfor mye. Jeg gikk på toalettet to ganger under måltidet - ikke fordi jeg måtte gå, men bare for å bevege meg rundt. Jeg sov også ved bordet.

Uansett, selv om jeg hellere vil spise en krydret asiatisk mat enn noen high-end mat, vil jeg aldri glemme det måltidet.

Og da jeg ble mer interessert i å studere menneskelig atferd gjennom forskjellige linser, snublet jeg over en fantastisk blogg: waiterrant.net.

Denne anonyme servitøren skrev om alt det du og jeg aldri ser på restauranter. For eksempel…

Vil det overraske deg at servitører vanligvis kan fortelle hva slags kunde du er innenfor de første få sekundene av å møte deg? (Hvordan gjør de det?)

På et øyeblikk vet de hvor mye du vil bruke, hvilke retter du vil ha, om de kan "oppsummere" deg på bestemte varer etc.

Hva kan vi lære av disse ekspertene på frontlinjen av kundeservice? Hvordan kan vi bruke sine ferdigheter til hvordan vi håndterer våre egen kunder, kollegaer eller sjefer?

Jeg har stor formue for å kunne spørre noen av mine helter for å dele sin ekspertise med IWT-fellesskapet.

Denne uken er jeg begeistret for å ta med Steve Dublanica, forfatter av Waiter Rant: Confessions of a Cynical Waiter, som gir oss en overraskende ærlig titt på hva som skjer bak kulissene på restauranter i en 2-dagers videoserie.

Jeg inviterte Steve inn i studioet mitt for å dele nesten en times verdi med innsikt fra hans ti år i restaurantbransjen. Og laget mitt klippet opp videoen for å vise deg noen av hans beste råd.

I den første delen av denne videoserien deler jeg et 16-minutters klipp som lar deg sveipe en leksjon ut av Steves kundeservice playbook.

I dette segmentet lærer du:

  • Slik ser du en kundes "forteller" så du vet nøyaktig hvem du har å gjøre med og hvordan du skal betjene dem (1:58)
  • Hvordan (etisk) skille kunden din fra det maksimale beløpet deres mulig (6:07)
  • Hvorfor du IKKE ønsker å kaste folk ditt dyreste produkt (7:30)
  • Hvordan kundene er som Amazon (9:04)
  • Slik håndterer du dårlige kunder og holder din sunnhet (10:17)
  • Den eneste tingen du ikke gjør det, kan sette deg fra hverandre i øynene til din administrerende direktør eller intervjuer (12:21)

Vil du vite hva hver eneste toppspiller jeg har intervjuet i Brain Trust (inkludert CEOs, idrettsutøvere og bestselgende forfattere) ALLE har felles? Enkel. Det er vaner. Vellykkede mennesker tar ikke bare en heldig pause og kyst - de systematisk identifiserer og integrerer vinnende vaner i sine liv, dag inn og dag ut, i årevis.

Ramit's Brain Trust er nå stengt på ubestemt tid. Men før vi avsluttet programmet, hentet vi ut alle de mest suksessfulle suksessvanene fra våre gjester og pakket dem inn i en 7-delers Ultimate Guide to Habits som du kan lese når som helst, hvor som helst - helt gratis.

Inkluderer HD-videoer, handlingsplaner og leksjoner fra verdens ledende eksperter på atferdsendring.

Tenk deg 30 dager fra i dag, hoppe tidlig i seng med tonn energi. Du ser faktisk frem til dagen - ikke mer følelse frazzled - på grunn av de nye "topp ytelse" verktøyene du bruker nå.

Kanskje du vil begynne å spise sunnere, eller lag et måltid en gang i uken. Kanskje du vil starte en bedrift, eller til og med bare lese en bok i måneden.

Ikke noe problem. Begynn liten. Velg 1 eller 2 ting for å bruke disse kraftige teknikkene, og se hva som skjer.

Bare registrer deg nedenfor, og jeg sender deg en gratis kopi av Ultimate Guide to Habits med en gang.

Kommentarer På Nettstedet: