Debatten raser om hvorvidt de høyeste inntektsinntektene som betaler mesteparten av de føderale skatter eller bunnen 47% som betaler lite av de føderale skatter, skal betale mer skatt og hjelpe landet vårt. Klart er svaret at alle skal betale noen føderale skatter, siden alle har nytte av den føderale regjeringen.

Har du noen gang sluttet å tenke hvem som virkelig blir skrudd her? Hvis du betaler lite-til-nei føderale skatter, er regjeringen, rike mennesker og bedrifter virkelig skrudd på deg? Hvis du er i denne situasjonen, håper du å betale mer skatt slik at du kan bli skrudd mer? Du kan ikke ha det begge veier nå.

Kanskje folkene som virkelig blir skrudd, er "HENRYS", de høyere tjenerne ikke rike, men folkene som er i toppskattebeslagene (33% / 35%), og som ikke gjør størstedelen av sin inntekt fra utbytte og lange langsiktige kapitalgevinster som er skattlagt til 15%? Dette er noe å virkelig tenke på her, fordi folk av en eller annen grunn tilsvarer topp 1% med topp 0,1% som faktisk er som Warren Buffet betaler en lavere skattekonsoll enn mange av oss middelklasse borgere.

Her er et sitat fra Edward som oppsummerer poenget ganske bra:

Hvis du vil ha noen til å klandre for din høye effektive skattesats (som ikke er så høy internasjonalt), er det mindre "velferdskøer" og mer et system der faktisk arbeider for å leve er disincentivized. Du har rett på bitt av skatter hvis du er en høylønnsarbeider (si advokat, lege, økonomidirektør i et lite selskap). Du er lett å spore slik at du sannsynligvis vil betale nærmere 30% i inntektsskatt, 6% i lønnsskatt, 8% i statsskatt, 1-2% i arbeidsledighetsfondskatt pluss salgsavgift, avgifter og resten . Himmelen hjelper deg hvis du er en liten bedriftseier som tjener et par hundre k og spiser selvsigende skatter også. Det er ikke vanskelig å gå over 50% av arbeidsinntektene hvis du er en hardt arbeidende småbedriftseier i 130k + -området.

På den annen side har du rike mennesker som ikke er høy lønnsarbeidere. Hvem brukte ikke flere tiår med blod, svette og tårer å få enten seg selv eller deres småbedrifter til å få misunnelsesverdig problem med en 400k lønnssjekk. De er "Investor class" som betaler 15% På det meste av inntektene sine siden de kjøper og selger aksjer, er det noe privilegert å la alle andre gjøre det virkelige arbeidet som gjør at aksjene stiger.

Ikke bare er det en mye lavere inntektsskatt på langsiktige kapitalgevinster, men selvfølgelig lønnsskatt, arbeidsledighetsskatt og resten faller også bort. Dette kommer ikke en gang i skattemessige dodges som "like kind" børser som kan la deg kjøpe og selge investeringer med bokstavelig talt 0 skatteforpliktelse år til år eller å fremføre tap for å kompensere for skatt på gevinster.

Warren Buffet og Bill Gates nevnte at med sine investeringer og porteføljer kunne de bokstavelig talt utsette alle skatter før de er døde. En av verdens rikeste mann kan bokstavelig talt ikke betale noe i skatter i et tiår eller mer i vårt nåværende system, mens en advokat i Manhattan som grindet den ut i 20 år med skole og 10 år med 80 timers uker spiser en 50% effektiv rente.

Det er der HENRY (høy inntjening ikke rik ennå) kommer fra, de vrimlende massene av strevere som faktisk betaler mye skatt. Den nesten rike som subsidierer den superrike investorklassen. Ærlig ingen bør være mer kraftfull mot veggen plutocracy da høyinntektsarbeider siden ingen blir skrudd over mer til fordel for Wall Street-typer da dem.

Tanker alle? Skal folk rett rundt 1% være de som protesterer i stedet?

Oppdater 2018: Den øverste 1% blir endelig tatt vare på med den nye skatteplanen som senker inntektsskatt, øker dødsgrensen, øker AMT-grensen og hjelper småbedriftseiere. Bare vær forsiktig. Alle insentiver kan ødelegge livet ditt fordi du vil jage penger så hardt at du vil glemme å nyte din familie, venner og liv!

Spor nettverket ditt verdt verdt

Det andre handlingsobjektet rike folk gjør er å spore sin nettoverdi. Du kan bare virkelig optimalisere rikdommen din hvis du vet hvor alle pengene dine går! Registrer deg for Personal Capital, webens # 1 gratis rikdom styringsverktøy for å få et bedre håndtak på din økonomi. Jeg har brukt dem siden 2012 og har gjort mye klokere økonomiske beslutninger siden. I tillegg til bedre pengeovervåkning kan du kjøre dine investeringer gjennom deres prisbelønte Investment Checkup-verktøy for å se nøyaktig hvor mye du betaler i avgifter. Jeg betalte $ 1700 i året i avgifter jeg hadde ingen anelse om at jeg betalte.

Etter at du har koblet alle kontoene dine, bruker du kalkulatoren for pensjonsplanlegging som trekker dine virkelige data for å gi deg så rent en beregning av din økonomiske fremtid som mulig ved hjelp av Monte Carlo-simuleringsalgoritmer. Skriv inn ulike utgifts- og inntektsvariabler for å se hvordan du står. Målet ditt skal være å få en 90% sannsynlighet for å nå målet ditt. Prøv det selv gratis. Din fremtid er for viktig for ikke å ta det på alvor. Du vil ikke ende opp med gamle og ikke ha nok penger fordi det ikke er spole tilbake!

Er din pensjon på sporet? Sjekk gratis etter å ha koblet kontoene dine

Anbefaling av skattebesparelser

Starte et firma: En bedrift er en av de beste måtene å beskytte inntektene mot mer skatt.Du kan enten innlemme som en LLC, S-Corp, eller bare være en Allierinnehaver (ingen inkorporering nødvendig, bare være en konsulent og skriv en tidsplan C). Hver forretnings person kan starte en selvstendig 401k, hvor du kan bidra opp til $ 54.000 ($ 18.000 fra deg og ~ 20% av driftsresultatet). Alle dine forretningsrelaterte utgifter er også fradragsberettigede. Bare start din egen nettside som denne på under 30 minutter for å legitimere virksomheten din. Her er min trinnvise veiledning for å starte ditt eget nettsted.

Start en enkel bedrift å betale mindre skatter og bidra mer til før skatt avgangskontoer. I stedet for å betale skatt på $ 100 000 i inntekt, betaler du bare skatt på $ 12 000 for kanskje en $ 2000 skattesats eller 2% effektiv skattesats.

Oppdatert for 2018 og utover.

Kommentarer På Nettstedet: