Partner Center Finn en megler

For å bli en vellykket handelsmann må du være rasjonell og følelsesmessig løsrevet.

Mange nybegynnerhandlere rir en følelsesmessig rullebaner, føler seg på toppen av verden etter en seier, men ned i dumper etter tap.

Derimot forblir de fleste profesjonelle handelsfolk rolige og avslappet selv etter en rekke tap. De lar ikke de naturlige opp- og nedturene av handel påvirke dem følelsesmessig.

Som en vinnende handelsmann vil du gjøre det samme - vær så komplisert og så unemotional som mulig. Vi vet at det kan bli tøft. Selv den erfarne handelsmannen vil miste kvelhet og la følelser ta ansvar. Det er en naturlig ting - mange nybegynnerhandlere ville begynne å tvile på deres metoder og beslutninger.

En den andre siden av mynten, når det går bra, er det normalt å føle seg opptatt eller som et høyeste vesen. Ingenting kan stoppe meg nå, jeg er uovervinnelig! Det er denne overbevisningen som sikkert kan føre til problemer. Når ting begynner å gå, føler du deg trygg, og du tror det er litt mer plass til unødvendig risiko. Din euforiske tilstand skyter din judegement og du skjønner at ting bare kan bli bedre. Når tider er gylne, er det veldig enkelt å glemme planen eller prosessen.

Denne emosjonelle berg-og dalbane finner oftest et hjem med nybegynnerne.

En nybegynnerhandler er mer sannsynlig å risikere for mye kapital under en enkelt handel, og risikostyring går ut av døren. Hvis den "store risikoen" blir vellykket, følger salighet følger seieren. Men med et katastrofalt tap på den "store risikoen", forvandler gleden til en følelse av total feil.

Nøkkelen til å begrense, eller i det minste minimere, er tapene dine gjennom riktig risikostyring. Mindre tap er definitivt lettere å mage enn de monster tapere.

Husk at handel ikke er som online poker eller gambling - det er en bedrift. Og da personen tar avgjørelsene, vil du ikke drive virksomheten på ren følelse. Du vil være objektiv i din beslutningsprosess. Denne objektiviteten vil gjøre det lettere å undersøke og vurdere nye handelsmuligheter når de blir tilgjengelige.

Så, i hjertet av problemet, hva kan du gjøre for å kontrollere dine følelser?

For en, forstå at du vil vinne noe og du vil miste noe. Til tider vil du være lønnsom i din handel, og andre ganger vil du ikke være. Kommer til å forstå dette enkle faktum vil definitivt hjelpe.

For det andre handler du med nok penger til å tillate en buffer når de taper handler kommer. Vær klar til å takle tapene, fordi de kommer! Det er bare hvordan markedet fungerer.

Tredje, prøv å ikke ha et husfest etter hver seier. Høyere høyder er gode, men en strekk av tapere som følger dine seier, vil sette deg inn i de lavere nedgangene. Og de er ikke gøy i det hele tatt.

Emosjonell stabilitet, i samsvar med riktig risikostyring, er navnet på spillet.

Handel kan føre til at du blir emosjonell og mister kontroll (og penger), men de mest vellykkede handlerne kan minimere de topper og dalene, noe som resulterer i et rolig og rasjonelt tradinginnhold. Den slags sinn fører til økt økt sjanse for økonomisk suksess.

Vær kul…

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Dec 09 2019