Hvis inflasjonen eroderer verdien av vår valuta over tid, må det være sant at deflasjon styrker verdien av vår valuta over tid.

Deflation skjer når folk er redd for å bruke. Når folk er redd for å bruke, går etterspørselen etter varer og tjenester ned. Når etterspørselen etter varer og tjenester går ned, kommer prisene ned. Når prisene går ned, bruker folk ikke fordi folk tror at prisene vil komme ned lenger. Ganske snart går hele økonomien i omvendt!

For de fleste av oss jobber stiffer, er deflasjon virkelig så ille? Vi har nettopp lært at den mediane amerikanske nettoverdien i 2016 har gått ingensteds i over 40 år! Selv om vi har 100% deflasjon, er det mest medianen som kan miste $ 77.000, med mindre de selvfølgelig er leveraged til hilt.

Ting vi bryr oss om mest

Mat

Amerikanerne spiser mye. Studier sier at mer enn 50% av oss er overvektige med prosentandelen vokser. Ville vi ikke være lykkelige hvis alt du kan spise roastbiff buffeter koster bare $ 14,99 i stedet for $ 24,99? Tenk deg om donuts ikke lenger over $ 1 hver, men bare 25 cent en pop? Vi kunne spise 10 donuts hver for bare $ 2,50! Franske crullers er de beste. Nam nam.

Husly

Homeownership har falt til rundt 65%, med median home equity regnskap for ~ 90% av total netto verdi på rundt $ 72.000. For de 35% som ikke eier boliger, hoi! Billigere boligpriser betyr billigere boliglån. For de 65% som gjør egne hjem, hvem bryr seg? Ditt hjem er for ly. Du må leve et sted, så det er ikke som om du kan selge det med mindre du har et andre hjem. Bare begynn å diversifisere din nettoverdi allerede fordi 90% er altfor mye i eiendom.

Helsevesen

Helsekostnadene er ute av kontroll her i USA vs andre land som Canada, Australia og Frankrike. Historier om $ 20 000 operasjoner i USA, som koster bare $ 1000 i Canada, er befuddling. Månedlige premier for over $ 1000 for en familie på 3 for selvstendig næringsdrivende når median husholdning inntekt er $ 50.000 er ganske dyrt. Vil du ikke ha helsekostnader til å falle mer i tråd med andre utviklede land?

Skolepenger

Det koster for tiden 15 000 dollar for offentlig skoleundervisning og 40 000 dollar for privatskoleundervisning i gjennomsnitt. Jeg kjenner mange par som har forsinket å ha barn til de er mer økonomisk klare på grunn av frykten for undervisning. Ironien er at de bør ha så mange barn ASAP siden jo lenger de venter, jo mer vil deres opplæring gå opp! Det er en skrikende skam at opplæringsprisene anslås å bli doblet de neste par tiårene, langt overkant av lønnsveksten. Ikke alle av oss har det søte HOPE-programmet som videregående skole i Georgia, hvor deres utdanning er ledig hvis de opprettholder en 3,0 + GPA.

Olje og gass

I 1994 var vanlig blyfri bensin $ 1 per gallon. Vi er nå på $ 4 per gallon, selv med 20% nedgang i oljeprisene fra $ 104 til $ 82 i 1H2012. Olje er en stor skatt på gjennomsnittlig forbruker. Høye oljepriser gjør at jeg vil kutte ned på turene mine til Tahoe, og dermed bruke mindre penger på avslappende aktiviteter, og dermed redusere den økonomiske aktiviteten i Lake Tahoe-regionen. Hvis gassprisene var på $ 1 igjen, ville jeg gå på turferier hver eneste uke og ikke bry seg.

Renter

Amerikanerne er avhengige av å bruke penger vi ikke har. Med 10-årige statskassen svinger på 1,65%, er prisene så billige som jeg noensinne har sett dem. Lån- og kredittkortrenter er begge relativt lave, og vil forhåpentligvis være lave i svært lang tid. Federal Reserve trenger ikke å gjøre mye siden markedet justerer rotter lavere for dem.

Finansiell sikkerhet

Selv om deflasjon betyr at rentene er lave, og at vår avkastning på våre penger i CDer og pengemarkeder derfor også er lav. Sann deflasjon bør styrke verdien av vår valuta med tanke på de tingene penger kan kjøpe. Derfor, hvis folk bare kan spare mer penger, vil vi være mye bedre.

DEFLASJON SKRIVER DEN RIKKE MER OG HJELPER DÅRLIGT

Hvis du er super rik, betyr det vanligvis at du har en utrolig mengde eiendeler. Du hater deflasjon fordi verdien av dine eiendeler er deflerende per definisjon. For resten av oss jobber folk med boliglån og undervisning å betale, deflasjon er en av de beste tingene vi kan håpe på!

Våre lønninger ligger allerede bak inflasjonen. Med deflasjon, kan vi kanskje få et skudd med endelig å holde opp. Og hvis ikke, er vi allerede vant til å falle lenger og lenger bakover.

Deflasjon er også fantastisk for de av oss som er pensjonert. Vi trenger ikke å jobbe så hardt for mindre og mindre reell lønn lenger. Faktisk trenger vi ikke å bekymre oss for å få lønnsslipp eller miste jobbene våre heller! Å se vår rentekapital er nedslående. Men hvis vi kan se verdien av de tingene vi kjøper deflater raskere enn inntektsreduksjonen, er pensjonister nettvinnerne.

Det er uklart om vi vil oppleve total deflasjon i de kommende årene. Det er klart at inflasjonen i Amerika, og globalt er på sitt laveste nivå i historien takket være den siste økonomiske krisen. Jeg tror ikke det vil være noen betydelig inflasjon i de neste fire årene, og derfor er jeg en fortaler for å låne penger i den korte enden. Markedene er hurtige, og beslutningstakere er mye raskere å handle enn noen gang før.

REKOMMENDASJONER FOR Å BUILD WEALTH

Administrer økonomien din på ett sted: Få et håndtak på din økonomi ved å logge deg påPersonlig kapital. De er en gratis online plattform som samler alle dine finansielle kontoer på ett sted slik at du kan se hvor du kan optimalisere. Før Personlig kapital måtte jeg logge inn i åtte forskjellige systemer for å spore 28 forskjellige kontoer (megling, flere banker, 401K, osv.) For å administrere min økonomi.

Nå kan jeg bare logge inn på Personal Capital for å se hvordan lagerregnskapet mitt gjør, hvordan min nettoverdi går, og hvor min utgift går. Den beste funksjonen er 401K Fee Analyzer som har spart meg over $ 1000 i året i porteføljeavgifter. Jeg hadde ingen anelse om at jeg betalte. Personlig kapital tar mindre enn ett minutt å registrere seg og er det mest verdifulle verktøyet jeg har funnet for å hjelpe folk med å oppnå økonomisk uavhengighet.

Koble sammen kontoene dine og se om du er på sporet til pensjonering i god form eller i fattigdom

Investere med en lavprisalgoritmisk rådgiver:Wealthfront er et utmerket algoritmisk rådgivende valg for de som vil ha de laveste prisene, og kan ikke bli plaget med aktivt å administrere pengene sine selv når de har gått gjennom oppdagelsesprosessen. I det lange løp er det svært vanskelig å overgå noen indekser, derfor er nøkkelen å betale de laveste kostnadene som er mulige mens de investeres i markedet. Wealthfront belaster $ 0 i avgifter for de første $ 10.000 og bare 0,25% for noen penger over $ 10,000. Deres minimum er bare $ 500 for å komme i gang. Invester dine tomgangspenger billig, i stedet for å la det miste kjøpekraft på grunn av inflasjon.

Om forfatteren: Sam begynte å investere sine egne penger helt siden han åpnet en Charles Schwab meglerkonto online i 1995. Sam elsket å investere så mye at han bestemte seg for å gjøre en karriere ute av å investere ved å tilbringe de neste 13 årene etter at han jobbet med Goldman Sachs og Credit Suisse Group . I løpet av denne tiden mottok Sam sin MBA fra UC Berkeley med fokus på økonomi og fast eiendom. Han ble også serie 7 og serie 63 registrert. I 2012 kunne Sam pensjonere i en alder av 34 i stor grad på grunn av hans investeringer som nå genererer rundt $ 150 000 i året i passiv inntekt. Han spenderer tid på å spille tennis, henge med familien, rådføre seg med ledende fintech-selskaper, og skrive på nettet for å hjelpe andre å oppnå økonomisk frihet.

Oppdatert for 2018 og utover.

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Oct 01 2020