20somethingfinance slo bare 5 års bursdag. I løpet av de fem årene har jeg skrevet nesten 600 artikler (nesten en million ord!) På et bredt spekter av personlige finansrelaterte temaer.

Du er alltid mer enn velkommen til å grave gjennom hele arkivet, men jeg er ikke så naiv å tro at de fleste har den typen tid.

Som forfatter er det visse tider når du føler deg stolt av arbeidet du har produsert. Noen ganger kommer det fra selve emnet og lidenskapen du har for det. Andre ganger kommer det fra den direkte effekten av skrivingen. Og gitt den 5-årige milepælen, virket det som en hensiktsmessig tid å markere noen av mine favoritt skrivebrikker.

Det vil være to "best of" innlegg for å samle de første fem årene på 20somethingfinance, delt mellom taktiske (strategiske) og ideologiske (verdier). Jeg har skrevet om hvordan lyden personlig økonomi trenger å omfavne begge deler (det innlegget blir det første uthevet nedenfor). Et fokus bare på taktisk unnlater å gjenkjenne det større oppdraget (som skal påvirke taktikken). Og fokus på bare ideologien forlater deg fast på ett sted hvis du ignorerer de taktiske handlingene som er nødvendige for å utføre oppdraget.

Så, det er bare hensiktsmessig at vi starter med det ideologiske (i ingen bestemt rangordre), med en kort utgave på hver. Det var vanskelig å begrense det til 25 fra ca 600, men jeg gjorde mitt beste.

Også, vennligst del hvilke som var dine personlige favoritter, hva slags emner / kategorier av artikler du vil se mer av i det kommende året.

Hvis du liker disse innleggene, vennligst abonner på å få nye innlegg via e-post eller RSS (helt gratis).

Nyt!

Når Personlig økonomi ser på ideologi, mister du: Som nevnt ovenfor, diskuterer dette innlegget hvorfor ideologi og taktikk begge må tas i betraktning hvis du vil lykkes i personlig økonomi.

The Crossover Point & Financial Independence: "Crossover Point", kjent av den klassiske personlige finansboken, Dine penger eller ditt liv, er et øyeåpningskonsept. På et tidspunkt må vi alle sette en dollar på økonomisk frihet, og dette innlegget hjelper deg å finne ut hva det beløpet er.

USA er den mest overarbeidede nasjonen i verden: Når tegner vi linjen? Kommentar og data om hvordan USA er den mest overarbeidede nasjonen. Dette innlegget var den mest populære i 2010, går viral gjennom sosiale medier to ganger og genererer 11k + Facebook liker.

Finne lykke underveis til langsiktige finansielle mål: For å lykkes med personlig økonomi må du jobbe strategien med din personlighet og i dette innlegget diskuterer jeg hvorfor.

Død til Cheapskate: Det er en stor forskjell mellom å være smart med pengene dine og å være en "billigskatt". Jeg har alltid foraktet sistnevnte og diskutert hvorfor du ikke bør la det komme i veien for å være smart om pengene dine.

Ekteskapet av konsekvensreduksjon og personlig formue: Redusere din innvirkning på miljøet er sterkt korrelert med å bygge personlig rikdom. Hvis du vil bli rik, kan effektreduksjon hjelpe deg med å komme deg dit.

Den morsomme tingen om bekvemmelighet: En nøkkel til å bygge velstand på en arbeiders manns lønn er at du må ødelegge å betale for "bekvemmelighet". Hvis du ikke gjør det, kan bekvemmeligheten bli svært ubeleilig senere i livet.

Den pensjonskrisen som kan føre til en zombieapokalyps: Vi har en stor pensjonskris i pensjonen i USA Dette innlegget utforsker hvorfor og hvordan å fikse det.

De 3 spørsmålene du må spørre deg selv før du leser et annet personlig finanspost: Kanskje jeg burde ha satt dette først på listen ... Det er i alle fall viktig å tenke på målene før du kaster bort tid på å lese rådgivningsstykker.

7 Personal Finance Teachings som kan redde vår nasjon: Personlig økonomi er nesten fullstendig ignorert i det offentlige utdanningssystemet. Men hva om det ikke var?

5 Post Grad Finansielle feil jeg gjorde: Bare fordi jeg driver en personlig økonomiblog betyr det ikke at jeg ikke har vært immun mot store blunders. Jeg reflekterer over 5 feller jeg falt i og hvorfor.

5 Livsopptak fra den store resesjonen: Ville det ikke vært synd hvis vi alle lider av denne store resesjonen, men ingen lærte noe av det? Jeg forsøker å redde positive fra en fryktelig situasjon.

Tragedie, penger og de gode ting i livet: Dette innlegget ble født ut av tragedien om at en kollega plutselig døde i en alder av 35 år og den dype refleksjonen som resulterte.

2 baner til finansiell uavhengighet: Det er to baner for økonomisk uavhengighet - jeg oppfordrer leserne til å ta opp og ta den korte.

Gen Y og deres Boomerang til ingensteds: Se på hvorfor Gen Y ikke kan sette seg selv på egen finansiell vei.

Jeg vant lotteriet!: Alle fantaserer om å vinne Lotteriet. Men hva ville du gjøre med gevinstene? Jeg fremhever hva jeg ville gjøre, og ironien er ... Jeg ville ikke trenger å vinne Lotteriet i utgangspunktet for å oppnå det.

Hva er US fattigdomslinjen og kan du leve under det? Noen tok dette på feil måte, men det er et interessant blikk på den virkelige levekostnaden komfortabelt ... og hvor lite det tar.

Frugal Origins: Hvorfor praktiserer du Frugality ?: Jeg undersøker de ulike grunnene til å være sparsommelig og spør spørsmålet "Whyyyy?"

The Big Home: American Dream or Disease?: Amerikanerne elsker dem noen store rike hjem. Men det som kan virke som en drøm, kan raskt bli et mareritt.

Livsstilinflation Justified: Er du bekymret for at du kan krype på livsstilinflation? Dette innlegget fremhever hvordan det ser ut.

Amerikansk fedre- og barselsorlov: Dette innlegget var en førmarkør til amerikanerne jobber for mye, poster og utforsker verdiene rundt familien.

Spar på dagligvarer? Ikke om det betyr å ofre disse 6 matkvaliteter: Det er visse ting i livet som ikke er verdt å ofre for kostnadsbesparelser.

Min rådgivende økt med Moder Jord: Å ha en grønn tommel kommer ofte med mye skyld. Så jeg hadde en liten rådgivningssesjon med Mother Earth.

Vil du støtte dine økonomisk negligente foreldre ?: Boomer Generation har ikke lagret noe. Jeg ber leserne å regne med å ikke få noe når det kommer til en arv.

Vil Vs. Behov: Noen ganger blir linjen mellom ønsker og behov svært uskarpt. Du må gjøre det svart og hvitt, og jeg deler hvordan.

Kommentarer På Nettstedet: