"De nye regler for boliglån" av Dale Siegel gir en fantastisk forståelse av alt du trenger å vite om boliglån. For mange er et hjem det største enkelt kjøp av sine liv, og boliglånet er et nødvendig redskap for å gjøre hjemdomsdrømmer til virkelighet.

Kvalifisering for et boliglån er skremmende, men det trenger ikke å være under Dale Siegel er veiledning. Tross alt, hvem er bedre å gi instruksjoner enn presidenten av sitt eget kredittforetak? Det er viktig å fremheve at Dale virkelig prøver å gi leserne kunnskap om boliglån og bruker ikke boken hennes som lydkort for firmaet hennes. Boken er som a hemmelig våpen for første gang hjemme-kjøpere som tørker tip-toe forbi fiendens landminer. Fienden er industrien som har flinket seg av mange vedlegg via eksotiske løgner lån og for høye avgifter.

Dale forbereder deg til å være den mest panteklare som mulig ved å gå gjennom FICO-poengets betydning og diskutere hva din inntekt og økonomi kan gi når det gjelder gjeldskvalifisering.

Det mest nyttige kapittelet for meg, og kanskje mange lesere er Kapittel 5, diskutere hvilket boliglån som er best for deg. Som du kan forestille deg, er det mange forskjellige typer lån, og det er viktig å matche det riktige boliglånet for din inntekt og varighet for hjemmeeierskap.

Første gang hjemme kjøpere vil ta trøst i Kapittel 7, som styrer kjøpere gjennom låneprosessen. Det er mye papirarbeid, og som et godt høyskoleapplikasjon, må du ha papirarbeidet ditt for å gjøre deg selv til å presentere en søker som mulig. God forberedelse betyr penger spart!

Oppsummert, "De nye regler for boliglån" er en flott lese for alle som ønsker å kjøpe et hus i dag. Dales bok vil trolig spare deg for massevis av hodepine, og mye penger fordi du stoler på meg, etter å ha kjøpt flere eiendommer og gjennom mange år gjennom mange refinansier, vet jeg!

Ressursbyggingsanbefalinger

Invester i fast eiendom mer kirurgisk: Hvis du ikke vil stadig betale massive eiendomsskatter, ikke ha nedbetaling for å kjøpe eiendom, eller ikke vil knytte likviditeten i fysisk eiendom, ta en titt på RealtyShares, en av de største eiendomsmeglingene crowdsourcing selskaper i dag. Du kan investere i høyere returavtaler rundt om i landet for så lite som $ 5000. Historisk avkastning har ligget mellom 9% - 15%, mye høyere enn gjennomsnittlig avkastning på aksjemarkedet. Det er gratis å utforske og de har den beste plattformen rundt.

En streng screening sikrer at bare de beste operatørene gjør det på RealtyShares-plattformen.

Handle om et boliglån: Sjekk de siste boliglånsrenten online gjennom LendingTree. De har et av de største nettene av långivere som konkurrerer om virksomheten din. Målet ditt bør være å få så mange skriftlige tilbud som mulig, og bruk deretter tilbudene som innflytelse for å få den laveste renten mulig fra dem eller din eksisterende bank. Når bankene konkurrerer, vinner du.

Oppdatert for 2017 og utover.

Kommentarer På Nettstedet: