For tre år siden ble jeg fortalt av mange bloggere,"Du vil aldri tjene penger på blogging. Og hvis du gjør det, vil $ 200 / måned være din høyeste topp noensinne. "

For tre år siden var The Financial Blogger gjennomsnittlig 500 besøk per måned, og jeg var ekstatisk når jeg lagde min første avtale på $ 10 for en link.

Tre år senere kjører jeg nå tre økonomiske nettsteder, kjøpte to av dem og vendte om en blogg innen et år for over $ 15.000. Starte din egen blogg er en no brainer i internettalderen. Det som kostet tusenvis av dollar for å starte et nettsted koster så lite som $ 12 i året for et domenenavn og $ 2,95 / måned med en Bluehost-konto. Det er ingen grunn til at alle ikke bør starte egen til minst å eie sin merkevare online i stedet for å la Facebook, LinkedIn og Twitter bli rik på deg.

Da jeg spurte Sam om jeg kunne skrive et gjestepost for, spurte han meg om å inkludere flere detaljer om hvordan jeg vurderte blogger og hvordan bestemmer jeg meg for å ikke sende $ 10K over ledningen (eller mer!) Bare for å kjøpe en ". com”.

Se på blogger som en eiendomsinvesteringsmulighet

Da jeg først startet bloggen min, gikk jeg inn i et partnerskap med en av mine venner (som er medstifter av vårt firma). Han har vært i nettsidenheten siden 90-tallet, godt før .com-boblen. Han fortalte meg å lage en leiebolig for å forstå hvordan et nettsted kan generere inntekter og hvordan det skal verdsettes. Han skrev faktisk et interessant stykke om forskjellen mellom eiendomsinvestering og nettsideinvestering nylig.

Hans hovedpunkt er følgende:

Når du verdsetter en leiebolig, vil du mest sannsynlig betale mellom 10 og 15 ganger den årlige inntekten. Derfor, hvis eiendommen genererer rundt $ 40.000 i leieinntekt, betaler du mellom $ 400.000 til $ 600.000 for å kjøpe det.

Når du verdsetter et nettsted, vil du mest sannsynlig betale 18 til 24 ganger månedlig inntekt. Derfor kan investeringsavkastningen din lett nå 50% det aller første året!

Mens begge typer eiendommer vil generere månedlig inntekt, vil den første bli betalt tilbake over 20 år (hvis ikke mer) og sistnevnte vil ha en tilbakebetalingstid på bare to år. Så nå har jeg bevist at det er en stor investerings mulighet, hvordan verdsetter du et nettsted?

Valuing A Website

Det er flere beregninger når vi skal kjøpe et nettsted. Så før vi begynner med beregningene, ser vi på minimumskravene. Nettstedet må være:

Minst 1 år gammel (for å ha gyldige trafikkdata og for å få det anerkjent av Google).

Minimum 10.000 besøk per måned (det er lett å bygge en blogg med 3000 besøk / måned, siden vi ser for å spare tid, trenger vi en god besøkende base).

Minst 50% av besøkene kommer fra søkemotorens (vi vil ikke ha økt trafikken fra sosiale medier siden de leserne ikke holder lenge på nettstedet ditt, ikke klikker på annonser, ikke kommenterer og ikke registrerer seg til noen av dine RSS-feeder).

Minimum 300 RSS-lesere (bare for å sørge for at du har et fellesskap som følger deg).

Må ikke være en sidestilling 0. PR0 nettsteder betyr at Google ikke liker dem. Selv om jeg ikke legger stor vekt på PR, vil jeg bare sørge for at det ikke er 0 fordi jeg ikke vil ha mine blogger å bli straffet av søkemotoren.

Må være under monetisert. Selv om jeg ikke er den største fordelen i inntektsgenerering, liker jeg å finne blogger som er underlagt monetert etter min kunnskap. Det gir meg selvtillit at jeg vil kunne få investeringsavkastningen raskere enn 24 måneder.

Vi så på et nettsted som heter Green Panda Treehouse som møtte alle disse forutsetningene. Derfor gikk vi videre og gjorde noen beregninger. Siden siden var stor (rundt 10 000 besøk / måned), men ikke stor (over 35 000 besøk per måned), var vi i stand til å søke 18 til 24 måneders inntektsregel. For større nettsteder må du absolutt legge til en premie for merkevaren, størrelsen på fellesskapet og fremtidig inntektspotensial.

Hvordan vurderer du inntekt?

Før jeg setter et nummer på et nettsted, liker jeg å se nærmere på de forskjellige inntektskildene. Jeg liker ikke blogger som er avhengige av bare en inntektskilde (vanligvis Adsense eller Text links). Dette gjør forretningsrisikoen større enn godt diversifiserte inntektskilder. Den beste inntektskilden er nå tilknyttet inntekt fordi de blander seg naturlig med innholdet ditt og bør også ha en god form.

Her er noen av de viktigste inntektskildene for blogger:

- Adsense

- Tekstlink

- Bannere

- Affiliates

- Produkter (ebøker, tjenester, betalt nyhetsbrev, etc.).

Jo mer diversifiserte inntektskildene er, desto mer vil jeg være villig til å gi 24 til 36 måneders inntekt (siden du virkelig kan vurdere det som en bedrift og ikke en liten sidelinje).

Du kan ha ekstra vekt hvis du har tjent penger på bloggen din i flere måneder. Hvis du kan vise en opptrinn i mer enn 6 måneder, kan du definitivt snakke om potensiell fremtidig vekst.

Lær hvordan du starter en blogg med Sams trinnvise opplæring hvis du er interessert.

Andre opplysninger

Det er noen opplysninger å se på før du kjøper et nettsted. Dette ser nærmere på det du leter etter og hva du vil kjøpe som en blogg. Du kan se på følgende punkter før du begynner å handle:

Nisjeinnhold

Ønsker du å snakke om personlig økonomi generelt eller et bestemt aspekt som frugality eller investeringer? Åpenbart vil en investeringsblogg være verdt mye mer fordi annonsører vil betale mer for å vise investeringsprodukter mot kuponger.

Populære blogginnlegg

Jeg har sett noen blogger som får 30 til 40% av trafikken fra bare 2 eller 3 artikler. Du vil sørge for at du har flere populære artikler i Google, slik at du kan stole på en stabil trafikkbase. Hvis de fleste av sidene dine vises, avhenger av 1 eller 2 søkeord, er det stor sjanse for at det meste av inntektene avhenger av de samme ordene. Derfor legger den til risikoen.

Bloggbegrensninger

Noen blogger er veldig personlige og relatert til forfatteren. Selv om dette kan være formålet med en blogg, er det noen blogger der leserne er mindre knyttet til forfatteren enn andre. Mens du vil ha et sterkt fellesskap, vil du heller ikke at den skal være for sterk heller. Mange lesere kan gå hvis du ikke har samme skrivestil eller tankegang av den forrige eieren.

Noen anser også å tilby en forfatters posisjon til den forrige eieren for å sørge for at de beholder sine lesere. Det er ikke en dårlig idé først siden det gir deg tid til å "bryte inn" dine nye lesere.

Kjøper / selger blogger utgjør en god forretningsmodell?

Jeg tror personlig at det er en stor investeringsmulighet i bloggen, siden vi for øyeblikket befinner oss i et svært ineffektivt marked. Blogger er undervurdert! Siden det ikke er mange kjøpere, og at bloggverdieringen fortsatt er kompleks og en standard metode ikke er fastslått, er det flere edelstener tilgjengelig for en svært liten pris.

Starte et nettsted som tjener penger

Det har vært over syv år siden jeg startet, og jeg tjener faktisk mer nå enn jeg gjorde da jeg var administrerende direktør i et stort Wall Street-firma. Inntektene er tilbakevendende, semi-passive og ekstremt givende siden jeg virkelig liker å koble med andre mennesker og hjelpe dem med sine økonomiske problemer. Det er ingen salg, som folk kommer til på egen hånd.

Jeg trodde aldri at jeg kunne avslutte jobben min i 2012 bare tre år etter at jeg startet. Jeg anbefaler ALDRI å starte egen blogg for å eie sitt eget merke online, finne nye jobb- og konsulentmuligheter, uttrykke kreativiteten din og potensielt tjene mye penger i prosessen. Se hvordan du kan sette opp en WordPress-blogg på under 30 minutter med Bluehost. Det er billig og lett å starte. De tingene vi gjør i dag, satte oss opp for en bedre morgendag.

Her er min trinnvise veiledningsveiledning for hvordan du starter ditt eget nettsted som min på 30 minutter.

Du kan starte nettstedet ditt for nesten ingenting og potensielt tjene mye ekstra inntekt. Dette er et reelt eksempel.

Oppdatert for 2018 og utover. Tenk større. Den beste tiden å komme i gang med å blogge eller bygge en Internett-bedrift var i går!

Kommentarer På Nettstedet: