"Jeg har for mange ideer ... Jeg er ikke sikker på hva jeg skal gjøre."

"Ideen" er en av de klassiske barrierer som hindrer folk i å tjene mer penger:

  • De har for mange ideer
  • De har ingen ideer noen betaler for

Her er historien om en av studentene mine som overcame analyse lammelse for å finne en lønnsom ide om 3 uker.

Etter å ha jobbet som finansiell profesjonell i syv år hadde Megha en epiphany - hun ville ikke jobbe 16 timers dager for alltid. Så hun sluttet henne $ 80.000 per år jobb, registrert for en ni måneders yoga retrett, og metodisk mestrer den ene-legged kongeduen pose.

Nå 29, gift og med en baby på vei, ønsket Megha den intellektuelle stimulansen til arbeid og friheten til å leve livet på hennes vilkår. Derfor meldte hun seg til Earn1K.

Les nøye og se hvordan hun brukte kursteknikker for å lande sin første $ 12.000 kontrakt.

Hun ville ikke bruke mye tid

Før du tok Earn1K, hadde Megha aldri jobbet for seg selv. Selv om hun visste at hun ønsket å kunne bruke sin økonomiske ekspertise og hadde kontakter i nettverket som hun kanskje kunne jobbe med, hadde hun ikke en konkret ide for å tjene penger. Faktisk hadde hun selv prøvd å jobbe med en av kontaktene før, men det falt fra hverandre da hun bestemte seg for å fokusere på hennes hobbyer i stedet.

Bortkastet tid. Slitt energi.

"Jeg ville bare ha jobb som var engasjerende og litt økonomisk uavhengighet," sa Megha, "men jeg visste ikke hvordan jeg skulle komme i gang".

Etter å ha funnet at jeg skal lære deg å være rik via Tim Ferriss 'blogg, var Megha godt kjent med ideen om å leve livet hennes. Hun ønsket å kunne jobbe hvor som helst, jobbe deltid og tjene en heltidsinntekt. Da jeg åpnet mitt Earn1K-program, "var det bare riktig i riktig tid."

Men hun nølte.

"Dette var min første erfaring med et nettprogram", husket Megha, "så jeg ringte i mannen min og broren for å sjekke det ut, og de trodde det var sannsynligvis en svindel, men jeg bestemte meg for å fortsette med det."

Hvorfor?

"Vel, jeg stolte på Tim Ferriss 'anbefaling", sa Megha, "så Ramit var ikke en fremmed. Men det som virkelig presset meg til å kjøpe, var ninja-e-posten på dag sju. Det var veldig overbevisende. Hvis det ikke var for den e-posten, har jeg kanskje ikke blitt med. Det var sparken i buksene jeg trengte å komme i gang. "(For å registrere meg for nyhetsbrevet og lese" ninja email "for deg selv, klikk her)

Selv om Earn1K er utviklet for personer med full tid arbeid forpliktelser, arbeider teknikker og strategier for alle som ønsker å tjene mer penger.

"Dette var akkurat den typen ting jeg ønsket å komme i gang med. Jeg hadde ikke en heltidsjobb, men jeg ønsket å komme i gang med 12-15 timer i uken. "

Hvordan Megha tjente $ 2000 per måned

Megha ville tjene mer inntekt og forventet mye, men visste ikke hvor de skulle starte. Mange av mine lesere har dette problemet. Det er derfor Earn1K-systemet er bygget rundt å tjene penger fra grunnen opp i stedet for å hoppe rett inn i salget.

«De første få grunnleggende leksjonene gjorde hele forskjellen,» sa Megha, »som å skrive ned målene dine og få klart i hodet hva dine forventninger er for deg selv. Derfra lærte jeg å skrive det ned er så kraftig. "

Megha bestemte seg for at hennes første mål var å tjene $ 1000 per måned, og derfra ville hun vokse til $ 4000 per måned innen utgangen av året.

Den neste leksjonen bidro til å forfine hennes ideer. "Lærdommene om å skille mellom styrke og dyktighet var innsiktige da vi ofte feiler dem og begrenser vår horisont. Jeg ville ha vurdert forretningsmodellering og investeringsprosess for å være en styrke, men etter å ha tatt Earn1K anerkjenner jeg det som en ferdighet. "

Ved å bli klar på ferdighetssettet kunne Megha identifisere måter å gi verdi på som kundene ville betale for. "Det tillot meg å tenke mer bredt om potensielle arbeidsstrømmer for å generere inntekt."

Megha spurte andre om å identifisere styrken hennes. "Jeg spredte undersøkelsen over jevnaldrende, venner, klienter og til og med mannen min!", Sa Megha, "det ga veldig nyttig tilbakemelding fra folk som var forpliktet til min forbedring, jeg hadde aldri gjort en øvelse som det, og det ga meg en øke."

Den tillitssøkningen gjennomførte Megha til leksjonen på e-postskript. Med klar forståelse av hennes ferdigheter og styrker sendte hun kontakten med en løsningsfokusert e-post, fulgt opp, og kort tid etter hadde hun sin første $ 1000 per måned.

Noen uker etter at han meldte seg til Earn1K, hadde Megha nådd målet på $ 1000 per måned. Sammen med en annen evig kontrakt, har hun rammet $ 24 000 per år. Vel på vei til å innse hennes drømmestil.

Den beste delen?

Hun bruker sine ferdigheter kreativt og gir tilbake til samfunnet. En kontrakt er å utforme en læreplan for et rimelig MBA-alternativ i India, og den andre jobber med mikrofinansiering for Afrika.

Fra $ 2000 / måned ... til større mål

Med en inntektsstrøm på $ 2000 per måned låst opp, har Megha satt konkrete mål for å strukturere sin livsstil rundt frilansarbeid:

  • støt opp fra $ 2K til $ 4K per måned
  • Fortsett å jobbe under 15 timer per uke

"Når jeg har en jevn modell, sier hun," Jeg vil ta det til neste nivå for å gjøre noe på egen hånd. "

Men den mest drastiske endringen var ikke i livsstil, det var i utsikter.

"Jeg trodde alltid at denne ideen i mitt hode for å kunne gjøre noen timer i uken, og fortsatt kunne tjene nok inntekt var slags kake i himmelen. Men å ha kommet så nært til det, føles det fortsatt litt surrealistisk. Jeg vil bare at det skal fortsette i noen måneder, så jeg føler meg veldig sikker på at jeg har spikret det, før jeg begynner å tenke på det større bildet. Jeg tror akkurat det som holder meg begeistret, er hvordan jeg kan bruke disse par tusen dollar. "

Hennes første overbærenhet? En ny MacBook Air å bruke for sin freelance-virksomhet.

Kommentarer På Nettstedet: