Du vil legge merke til noen klassiske ting i denne casestudien av Claire, en av mine Earn1K-studenter som tjente over $ 8000 på siden:

  • Hun hadde allerede en $ 50K-årig jobb, men med den forferdelige økonomien og layoffs, ønsket hun å legge til en annen inntektskilde
  • Hun ville ikke bruke 40 timer i uka på en annen jobb - det måtte være deltid, og skalere med tiden sin
  • Hun hadde lading nesten ingenting, og var ikke sikker på hvordan man skulle gå fra $ 10 / time til en reell timepris

Men over tid, var hun i stand til å heve hennes hastighet til $ 50 / time. Hun har bygget et system for å finne nye kunder (merk: hun forplikter seg ikke til kardinal synd avhengig av viljestyrke eller "prøver hardere"). Og hun har tjent over $ 8000.

La oss finne ut hvordan hun gjorde det.

"Jeg vil være i kontroll over fremtiden min."

Mens Claire laget $ 50 000 i året som grafisk designer for et helseforsikringsselskap, visste hun at det var risikabelt å legge alle eggene hennes i en kurv.

«Jeg liker min dagjobb,» sa Claire, »men med at økonomien er slik som den er og med helseforsikring er så volatil, er det ikke mange jobbsikkerhet. Det var derfor jeg ønsket en ny inntektsstrøm. Jeg vil være i kontroll over fremtiden min. "

Claire ønsket også et annet uttak for hennes kreativitet. Hun hadde gjort små, kjæledyrprosjekter for familie og venner i fortiden, men de var sjeldne. "Og jeg belastet bare $ 10 i timen. Eller ingenting. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle gjøre det spranget fra å hjelpe venner til å tjene penger på siden. "

Derfor meldte hun seg til Earn1K, mitt flaggskip kurs på å tjene penger på siden. "Det er mange dårlige og generiske og cliche råd der ute. Det du sa, følte seg bare mer sant. Du forstår psykologi og kutt gjennom crap. "

Claire satte et mål om å tjene $ 1000 på seks måneder og begynte å jobbe gjennom leksjonene.

"Det var slik jeg fikk min første $ 1000."

Da hun begynte Earn1K, var Claire litt nervøs. Mens hun ønsket å tjene penger på siden, ville hun ikke jobbe døgnet rundt eller få en lang liste over klienter. Hennes skamhet holdt henne også fra å gjøre informasjonsintervjuer. Resultatet? Hun forfulgte ikke noen klienter i løpet av de første to og en halv modulene av kurset.

Det var da hun kom til den 23-minutters Earn1K-videoen om hvordan man får flere kundeemner ved hjelp av klassifiserte annonser. Inkludert i denne leksjonen er en 10-minutters video som viser deg trinnvis hvordan du dominerer Craigslist på bare minutter om dagen.

Før hun tok kurset, hadde Claire forsøkt å bruke Craigslist for å finne klienter. "Jeg reagerte tilfeldig på Craigslist-annonser og fikk aldri svar. Jeg ville prøve, men var aldri virkelig forpliktet. "

Etter Craigslist-leksjonen i Earn1K, signerte Claire raskt sin første klient. "Det var slik jeg fikk min første $ 1000. Jeg gjorde det om en og en halv time fra den leksjonen. Jeg lagde $ 2000 i neste måned. Og jeg har sannsynligvis gjort $ 6000 totalt av den første klienten. "

Det er kraften til et effektivt system over viljestyrke.

"Craigslist-leksjonen ga meg en konkret måte å generere potensielle kunder på. Dette var mye mer systematisk. Og jeg var nølende med å nå ut og kalle folk kaldt. Men Craigslist-prospektene ser allerede ut. Det var godt å vite at de allerede så ut og allerede likte noe om meg fra mitt svar. "

Hvordan Claire fant sin første klient på Craigslist

Det første Claire lærte av den klassifiserte leksjonen, er at hun gikk på feil søk. Før hun selv kunne bruke Craigslist Penis Effect, måtte hun finne relevante og rettidige annonser.

Claire brukte taktikken i Earn1K for å fullstendig gjenopprette hennes tilnærming:

"Før jeg fant innlegg to uker gamle, skriv dem en e-post og aldri få svar. Mine e-poster var ganske bra, men søket mitt var tilfeldig og for sakte. "

Nå bruker Claire Google Reader til å raskt finne nålene i Craigslist haystacks.

"Hva du hjalp meg med å forstå er at Craiglist vil levere tonnevis av skit," sa Claire. "Jeg gjør det gjennom Google Reader, akkurat som leksjonen. Jeg kan skanne gjennom hundrevis av innlegg på kort tid. Akkurat nå har jeg ikke logget på om fem dager. Jeg har 119 potensielle ledere i leseren min. Det ville ta meg 10 minutter å skanne, og jeg kunne nok finne 1-2 kvalifiserte ledere der inne. "

Derfra sender Claire de kvalifiserte lederne.

"Jeg brukte en mal. Det sier at jeg så annonsen din. Dette er hva jeg gjør. Jeg spesialiserer meg på ... og fyll ut hva de gjør. Og jeg la til i et ikke-risiko-teasertilbud. Jeg vil gjerne gjøre denne lille ting for deg. Deretter legger jeg en link til nettsiden min og kan kanskje legge til noen eksempler. Det hele tar ikke lang tid å sende ut.

"Og hvis jeg ikke får svar, er det greit. Jeg investerte ikke så mye tid. Det kommer flere ledere neste gang. "

En uke etter at hun hadde satt opp systemet, sendte Claire ut 50 e-postmeldinger. Mange av disse e-postene ble sendt samme dag, selv samme time som annonsen ble lagt ut ..

"Fra den første batchen fikk jeg to klienter. Min tredje klient var en henvisning. Jeg har faktisk begynt å slå ned prosjekter med dem fordi det bare er så mye arbeid! "

"Jeg har nå tillit til at jeg kan få flere kunder."

Med et effektivt og effektivt system på plass for å finne potensielle kunder, føler Claire seg godt om fremtiden.

"Jeg har fortsatt min dagjobb som grafisk designer. Og jeg jobber på siden. Omtrent 5-20 timer i uken på $ 50 i timen. Jeg har bremset meg for en stund fordi jeg er i ferd med å bli gift, men jeg elsker at jeg kan skala denne prosessen opp eller ned som jeg trenger. Jeg har nå tillit til at jeg kan få flere kunder. "

Har Claire planer om å bruke noen av de andre ledende generasjonsstrategiene fra Earn1K?

"Ikke for øyeblikket. Jeg har alt arbeidet jeg kan håndtere for øyeblikket. Hvis jeg trenger mer, så har jeg alltid den Plan B. Earn1K ikke bare holder meg ansvarlig, men gir meg konkrete poeng på hvordan å komme i kontakt med potensielle kunder. Det var det jeg ønsket og forventet. Du har levert på dine løfter. "

Totalt tjent med Earn1K: $8,000

Gjennomsnittlig månedlig inntekt: $2,000

Timelønn: Gamle freelance rate ($ 0 - $ 10 / time); Ny freelance rate ($ 50 / time)

Hva du ville gjøre uten Earn1K: "Sannsynligvis ingenting. Bloggen er veldig nyttig. Det vitner til hvor kunnskapsrik du er. Men Earn1K virkelig gjorde meg ansvarlig. Gjort meg følge gjennom. "

Hva du vil fortelle andre vurderer å bli med på kurset: "Ta leksjonene seriøst. Følg dem til en T. Les ikke bare den og følg den halvveis. Du må bare gjøre det. "

Kommentarer På Nettstedet: