Ed, 34, er en programvareingeniør. Han er gift og bor i en storby. Han har en grad og en mastergrad i datavitenskap, og har brukt de siste 8 årene programmering for forsvarsselskaper.

Men til tross for å jobbe opp til 11 timers dager og tjene mer enn $ 100 000 i året, ønsket Ed fortsatt et sideprosjekt.

STOPPE!

Hvis du er zoning ut fordi dette handler om en programvareutvikler og du ikke kan programmere, mangler du helt poenget.

Jeg fremhever Ed for folk som skriver meg og sier, "Ramit, gjør ditt materielle arbeid? Jeg tjener allerede mye og jeg har ingen fritid. "

Ja. Ja det gjør det.

Denne casestudien er ikke bare for kodere. Det er for alle som har en lidenskap eller en hobby, og vil ikke gjøre noe ekstra $ 2-3K per måned - eller som Ed lander en $ 5,300 kontrakt innen 3 uker etter å ha startet Min Earn1K kurs.

"Jeg liker virkelig programmering, så jeg har ikke noe imot å gjøre det på fritiden, men jeg skjønte om jeg kan tjene mer, enn min kone og jeg kan bruke den til ekstra ting vi vil gjøre som å reise. Jeg har levd hele mitt liv i de samme 10 kvadratmilene. "

La oss se på hvordan Ed gikk fra en "bærekraftig hobby" til et "lønnsomt sideprosjekt" på mindre enn en måned.

"Jeg trodde jeg visste nok for å være farlig ..."

Ed betraktet seg som en gründer.

"Jeg har gjort iOS-utvikling de siste 4 årene. Jeg hadde et sideselskap med en dagtidspartner. Vi har solgt apper gjennom appbutikken - for som $ 2,99 eller $ 9,99. Vi har kanskje gjort et par grand i salget, men så tar Apple 30%, og vi deler det 50/50, og deretter skatter, så bunnlinjen var ikke mye. Jeg er en Apple fan gutt skjønt, så i hvert fall får jeg skrive av min iPad og iPhone som forretningsutgifter. "

App-butikken er et ganske konkurransedyktig sted - så med mange tiltak var Ed allerede i orden, men det var den samme suksessen som holdt ham tilbake.

"Jeg hadde nesten registrert meg for Earn1K i 2011. Jeg satte en haug med live webcasts Ramit, og jeg var som 'ehhh, jeg bør gjør det. "Men jeg tok ikke avtrekkeren. Jeg trodde fordi jeg hadde en sidebedrift jeg visste nok for å være farlig. Jeg antar at jeg trodde jeg ikke måtte betale for kunnskapen. "

Så Ed gikk videre på E1K og fortsatte å utvikle apps. "Vi gjorde en iPad app dette selskapet ønsket å bruke for intern opplæring. Vi har tjent mer penger med den appen i en fem ukers periode deretter i et helt år med salg. Det var da jeg skjønte at det var et marked for å bygge til spec. Men den salget slags falt i våre runder. Det var heldig. Og vi priset det galt. Vi gjorde fast pris, noe som betyr at vi mistet vår skjorte i timeprisen, fordi den endte opp med å ta dobbelt. Min partner er ganske opptatt nå - han har to barn og gjør en MBA. Så jeg begynte å tenke på å gjøre dette på egen hånd. "

Det hørtes ut som en god ide, men Ed innså at han hadde et problem.

"Jeg lever et pent strukturert liv. Ikke så gal, men jeg lager årlige mål, og jeg prøver og vurderer dem hvert kvartal. Så i fjor var et av målene mine å tjene $ 20.000 med firmaet mitt - og jeg kom ikke engang i nærheten. Jeg så på det hele, jeg tenkte "hvordan skal jeg få en lønnsslipp?" I stedet for "hva er trinnene for å starte en sidehandel som kan tjene et par tusen i måneden?" "

Da jeg åpnet Earn1K, registrerte Ed seg opp igjen. Tre uker senere lærte Ed min Craigslist RSS-teknikk og landet sin første $ 5 300 klient neste dag.

"$ 5,300 ... Jeg ble overrasket"

"Så hele kurset var bra, men den eneste tingen som fikk salget - og jeg ville aldri trodd dette i en million år - brukte Craigslist til å finne arbeid."

Mange mennesker vet ikke hvordan man bruker Craigslist. De kaster bort dusinvis av timer ved å klikke gjennom annonser og sende e-post, og gi opp når de får nøyaktig nullresultat. Men det er en markedsplass, og hvis du vet hvordan du bruker det, er det gode kunder som vil betale deg for din tjeneste.

Nøkkelen er å få SPESIFIKKE. Jeg lærer nøyaktig hvordan du gjør dette i Earn1K.

"Neste dag fikk jeg et salg. Annonsen dukket opp, jeg sendte dem med skriptet fra kurset. De sendte meg med en gang tilbake, "Hei, du vil Skype? Du ser ut som om du er en god kamp. 'Innen et par dager hadde vi utarbeidet detaljer og priser, $ 5,300. Jeg ble overrasket. Jeg har alltid funnet Craigslist var for skyggefulle avtaler, eller folk som solgte brukte ting ut av garasjen deres, men disse gutta er gode å jobbe med. Jeg fortalte dem, $ 50 en time for dette prosjektet, da øker vi frekvensen etter at vi har fullført demo-produktet. "

Ed brukte ikke bare mine skript for å starte sin sidevirksomhet. "Jeg brukte massevis av Earn1K-innhold. Jeg tror jeg er en ganske god forfatter, men Ramits e-postskript var mye mer polert. Og prispsykologien hjalp meg med å få det jeg fortjener for prosjektet uten å skremme dem bort. "

Nå forstår Ed forskjellen mellom å sette et mål for å tjene mer og faktisk ta skrittene for å få det til å skje. "Jeg var som, helvete, jeg har klienter!"

Hvilke råd har Ed for ingeniører som ønsker å begynne å tjene penger på siden?

"Du kan være en flott ingeniør, men sug på å jobbe med mennesker. De fleste ingeniører er slags nerdy - vi vil bare sitte alene i et hjørne, og kode, og være igjen. Men bare å ha koteletter for tekniske ferdigheter kutter det ikke. Det er alle tilleggsfagene som å kunne skrive godt, kommunisere godt, kurset viser deg alt det. Det er det som vil sette deg bortsett fra den gjennomsnittlige personen. "

Kommentarer På Nettstedet: