Kanskje jeg er i minoriteten her, men jeg gjør fortsatt (og stolt) abonnement på noen få magasiner - og jeg vil ikke stoppe med mindre bladerne lukker butikken. Mine personlige favoritter er Kiplinger og Backpacker.

Når det blir sagt, blir jeg veldig lei av magasiner og magasinagenter som gir deg et lavt innledende tilbud (vanligvis 12 problemer for $ 12 - eller noe lignende) og deretter "beleilig" øke abonnementsprisen for deg gjennom automatisk fornyelse.

Det verre er at mange av disse innledende tilbudene er gjennom ikke-legitime distribusjonskanaler, og du kan ikke engang vite det. Det som følger er en enkel prosess som jeg følger for å holde abonnementsprisene mine lave og unngå magasin svindel.

Hvordan Magazine Abonnement industrien fungerer

Jeg har noen personlig erfaring med magasinindustrien, og her er en liten bakgrunn på hvordan de og noen av de andre aktørene i sin bransje jobber:

  1. Magasiner gjør nesten alle pengene sine fra annonser. Ingen stor overraskelse her.

  2. Reklameinntekter er drevet av abonnementsnummer som påvirker hvor mye en publikasjon kan belaste for annonser og hvilke annonsører bladet kan tiltrekke seg.
  3. For å kjøre opp abonnementer (og annonseinntekter), er magasiner ofte villige til å helt subsidiere kostnaden for abonnementet selv. De jobber direkte med en rekke agenter som vanligvis får mest eller hele kutt på abonnementsbrukerkostnaden.
  4. Det er "rogue", eller uautoriserte, magasin agenter der ute som går gjennom abonnement clearing houses. Gå gjennom disse gutta, og du kan ikke se abonnementet ditt for måneder eller noen gang. De gir generelt bransjen et dårlig navn.

Når du registrerer deg for tidsskriftabonnementet ditt:

Bestille enten gjennom magasinets nettsted direkte, eller gjennom en legit magazine agent. Hvordan vet du om en agent er legitim? De har direkte, autoriserte relasjoner med magasinutgiveren og tilbyr live kundesupport. Magazines.com og Magazineline.com er to gode som fjerner begge disse hindringene. Men det beste og sikreste er nok Amazon. Det siste du vil ha, er å ha dine personlige opplysninger solgt og / eller ikke motta abonnement i det hele tatt for det falske løftet om å spare en dollar eller to.

Slik får du billige tidsskriftsabonnementer (og hold dem billige):

Å finne rabattmagasinabonnement er ikke så vanskelig. Vanligvis vil utgiveren tilby den laveste autoriserte prisen på magasinabonnementet som er der ute. Hvis du ser noen som tilbyr lavere, er det en god sjanse for at de ikke er legitime. Dette bør være ditt utgangspunkt.

Nå som du har ditt billige abonnement, vil utfordringen være å holde det billig. Magasinet utgiver vil vanligvis automatisk begynne å oppskalere abonnementsprisen med hver fornyelse. Mesteparten av tiden forteller de ikke engang at det er en økning.

Dette gjør meg virkelig sur. Hvorfor? For det første sparer utgiveren penger ved at du abonnerer gjennom dem versus andre steder (husk mitt tidligere punkt om byråer som tar nesten hele kuttet?). Ved å abonnere direkte gjennom dem øker du abonnementsmarginene dine. Hvordan takker de for det? Gjennom høyere abonnementer!

Unngå Magazine Subscription Renewal Bump!

Så når tidsskriftet fornyelse abonnementsprisen blir rammet, hva skal du gjøre? Avbryt. Og gå med en agent, eller bare abonnere på nytt via utgiveren med et annet innledende tilbud (de slutter aldri å tilby dem). Og når de øker prisen på fornyelse? Avbryt og start frisk igjen.

Det tar bare noen få minutter, og det holder kostnadene lave. Magasinabonnementskostnader kan legge opp raskt hvis du ikke holder ting under kontroll. Den eneste ulempen til denne teknikken - du kan gå glipp av et problem. Åh, de fleste magasiner er gratis gratis i disse dager hvis du er så lei av det.

Billige Magazine Diskusjon:

  • Hvordan har du holdt abonnementskostnadene dine ned?
  • Har du blitt scammed av en uhyggelig magasin agent? Hva skjedde?
  • Hvilke agenter har du vært fornøyd med?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Feb 27 2020