Partner Center Finn en megler

Som vi sa i forrige avsnitt, kan Fibonacci-nivåer være svært subjektive. Det er imidlertid måter du kan bidra til å vippe oddsene til din fordel.

Mens Fibonacci retracement verktøyet er ekstremt nyttig, bør det ikke brukes alle av sitt ensomme selvtillit.

Det er ganske som å sammenligne det med pensjonert NBA-superstjerne Kobe Bryant. Kobe er en av de største basketballspillerne hele tiden, men selv kunne han ikke vinne disse titlene alene. Han trengte litt sikkerhetskopiering.

På samme måte bør Fibonacci retracement verktøyet brukes i kombinasjon med andre verktøy. I denne seksjonen, la oss ta det du har lært så langt, og prøv å kombinere dem for å hjelpe oss med å se noen søte handelsoppsett.

Er du klar? La oss få denne piputstillingen på veien!

Fibonacci Retracement + Støtte og motstand

En av de beste måtene å bruke Fibonacci retracement verktøyet er å finne potensielle støtte og motstand nivåer og se om de linje opp med Fibonacci retracement nivåer.

Hvis Fibonacci-nivåene allerede er støtte- og motstandsnivåer, og du kombinerer dem med andre prisområder som mange andre handelsmenn ser på, så er sjansene for prisstopping fra disse områdene mye høyere.

La oss se på et eksempel på hvordan du kan kombinere støtte- og motstandsnivåer med Fibonacci-nivåer. Nedenfor er et daglig kart over USD / CHF.

Som du kan se, har det vært på en uptrend nylig. Se på alle de grønne lysene! Du bestemmer deg for at du vil komme inn på denne lange USD / CHF bandwagon.

Men spørsmålet er, "Når går du inn?" Du bytter ut Fibonacci retracement verktøyet, bruker lavet på 1.0132 den 11. januar for Swing Low og den høye på 1.0899 den 19. februar for Swing High.

Nå ser diagrammet ditt ganske søtt ut med alle de Fibonacci retracement nivåene.

Nå som vi har et rammeverk for å øke sannsynligheten for å finne solid oppføring, kan vi svare på spørsmålet "Hvor skal du gå inn?"

Du ser litt tilbake, og du ser at 1.0510-prisen var god motstandsnivå i det siste, og det skjer bare med linje med 50.0% Fibonacci retracement nivå.

Nå som det er ødelagt, kan det bli til støtte og være et godt sted å kjøpe.

Hvis du satte en bestilling et sted rundt 50.0% Fib nivå, ville du være en ganske glad camper!

Det ville vært noen ganske anstrengte øyeblikk, spesielt på den andre testen av støttenivået 1. april. Prisen prøvde å trenge gjennom støttenivået, men klarte ikke å lukke under det. Til slutt brøt paret forbi Swing High og fortsatte opptrenden.

Du kan også gjøre det samme oppsettet på en downtrend. Poenget er at du bør se etter prisnivåer som synes å ha vært områder av interesse i fortiden.

Hvis du tenker på det, er det en høyere sjanse for at prisen vil hoppe fra disse nivåene.

Hvorfor?

For det første, som vi diskuterte i grad 1, ville tidligere støtte- eller motstandsnivåer være gode områder å kjøpe eller selge fordi andre handelsmenn også vil se disse nivåene som en hauk.

For det andre, siden vi vet at mange handelsfolk også bruker Fibonacci retracement verktøyet, kan de se etter å hoppe inn på disse Fib nivåene selv.

Med handelsfolk som ser på samme støtte- og motstandsnivåer, er det en god sjanse for at det er mange ordrer på disse prisnivåene.

Mens det ikke er noen garanti for at prisen vil hoppe fra disse nivåene, kan du i det minste være mer trygg på din handel. Tross alt er det styrke i tall!

Husk at handel handler om sannsynligheter. Hvis du holder deg til de høyere sannsynligheten handler, så er det en bedre sjanse for å komme fremover i det lange løp.

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jun 19 2019