Jeg har en bekjennelse å gjøre. Da jeg var 19 og 20 år gammel, var jeg en betalt protester. Jeg husker å vandre rundt kjøpesenteret i løpet av en dag og bli nærmet av en fyr som tilbød meg lunsj, en t-skjorte og et gavekort på $ 10 hvis jeg ville protestere utenfor en Macy-butikk.

"Hva protesterer vi?" Spurte jeg ham. "Å bare det faktum at vi ikke blir betalt nok og ikke har nok timer," svarte han. "Vi fortjener å tjene mer penger!"

"Lyder som en utmerket årsak, melde meg på!" Jeg fortalte ham da han ga meg alle godbiter, så jeg kunne gå rundt i 1,5 timer og ropte et slagord foran butikken. Jeg var uvitende om det jeg protesterte siden jeg ikke var en av dem. Jeg lot som om jeg var et offer så lenge jeg fikk et gratis måltid og $ 10 gavekortet til å bruke på Footlocker. Vi hadde ikke iPhones og iPads som alle demonstranterne i dag. Vi hadde ganske ingenting.

GJØR DET IGJEN FOR ERFARINGEN

Det var så morsomt å protestere, jeg bestemte meg for å gjøre det igjen neste sommer. Denne gangen var det foran et Hilton-hotell hvor rørleggere var i streik, igjen for utilstrekkelig lønn. Jeg mottok en annen lunsj og $ 10 dollar så vel som et tegn som leser, "Betal oss rettferdig, eller vi vil blåse din dritt opp!"Det var en eksplosjon!

Jeg beundrer Beveg Wall Street-bevegelsen. Jeg vet at noen av dem er betalt eller sponset akkurat som jeg var, mens noen av dem virkelig tror at de gjør en forskjell ved å sitte og chanting. Du tror det kan være bedre å bruke tid på å jobbe med sine intervjuferdigheter, CV og legitimasjon. Men noen ganger er det bare altfor morsomt å slå trommer og kramme hverandre!

Hvis jeg var arbeidsledig og bodde hjemme, ville jeg definitivt gå der ute og dele kjærligheten til folket. Tider er tøffe, og hvis vi kan komme sammen og synge, føles det bra! Jeg gjør det hele tiden med min trofaste gamle Martin akustisk gitar. Jeg vet at mange ikke vet nøyaktig hva du protesterer om, siden skattebetalere har gjort over 10 milliarder dollar fra TARP-bailout-penger så langt, og det var regjeringen som ga alle godbiter og ikke Wall St., men hvem bryr seg ? Det handler om en kjærlighet.

Opphold konsistent og persistent

Så til alle mine andre demonstranter der ute, fortsett! Alle bør oppleve en protestbevegelse minst en gang i livet. Det er forfriskende! Ikke bare det, det gir perspektiv og empati når du er på den andre siden av gjerdet.

Bare ikke gå protest mot kapitalismen og bære deretter et Apple-produkt og lade det på McDonalds, den mest lønnsomme restaurantkjeden i verden. Ikke protester dyr rettigheter mens du har på seg skinnsko heller.

Gå naken for å kjempe mot voldsom kapitalisme og inntektsforskjell!

Endelig, hvis du er en av de 50% av amerikanerne som ikke betaler noen føderale inntektsskatt, har Wall Street og kapitalismen ikke tatt pengene dine en bit. Ha det gøy og fortsett det gode arbeidet! Makt til folket!

hilsen,

Sam

Kommentarer På Nettstedet: