Desember er generelt en høyere utgiftsmåned gitt helligdager og fristende salg i massevis. Jeg vil helst holde min personlige kredittkortregning i $ 1000 - $ 1500, med $ 2000 som øvre grense. Etter $ 2000 føler jeg at jeg sliter bort penger fordi det bare virker som en forferdelig masse å bruke på ting utover boligkostnader.

Jeg bestemte meg for å begynne å spore mine månedlige kredittkortutgifter for å sikre at det ikke er noen egregious avgifter som jeg ikke vet noe om. I løpet av de siste 10 årene har alt jeg har gjort er eyeballing det totale beløpet, og hvis det var under en viss terskel, ville jeg betale regningen og fortsette.

Siden mitt ønske om å spare mer penger vokser, er det godt å være et hawk-eye når det gjelder min nest største månedlige utgift. Videre, som en personlig økonomi blogger, hvorfor ikke gjøre noe innhold ut av figurene og lære noe i prosessen! De som søker førtidspensjonering vil kanskje også gi denne øvelsen en god tur.

DECEMBER 2011 KREDITKORTOPLYSNING

DECEMBER 2011 KREDITKORTOPLYSNING
KategoriBeskrivelseKoste
MatLunsj$8.63
MatBonde marked13.96
MatLunsj$10.85
MatFrokost$3.53
Matdaglig~~POS=TRUNC varer~~POS=HEADCOMP$112.94
MatFrukt i matbutikk$14.96
MatBrunsj for to$29
MatLunsj for to$31
MatLunsj$12.38
MatLunsj for to$22.33
MatLunsj$9.65
HobbyTo tennisracketer og sko$549.39
HobbyPrivat internet domene fornyelse$12.17
Hobby / BusinessTennis og mat med klient (refunderbart)$85
Hobby / BusinessTennis og mat med klient (refunderbart)$65
Hobby / BusinessTennis og mat med klient (refunderbart)$55
ForsikringForsikring for bil, hjem, personlig prop etc$223
HandelsvarerBR casual sko 40% avslag (kommer tilbake)$75.90
HandelsvarerTods arbeidssko 30% rabatt, rekordbeløp$315
HandelsvarerFerie gaver$365
HandelsvarerKlær på salg til meg selv$288
DiverseParkering$1
DiverseWalgreens sjampo, tannkrem, floss$11
TransportGass$67.88
Total$2,383
Totalt netto av refusjoner og retur$2,052

UTGIFTER HØYDEPUNKTER

Hobbyer: Tennis er dyrt. Kostnaden for $ 549,39 er rundt 25% av min totale regning. De to tennisracketkjøpene regnes som engang siden jeg spiller med de samme tennisracketene i 3-5 år i gjennomsnitt. Jeg trenger to fordi jeg spiller konkurransedyktig og strenger bryter i løpet av kampene hele tiden. Faktisk brøt jeg bare to strenger den andre dagen mens det koster rundt $ 80 å re-strengen siden jeg ikke kan bli plaget til å strengge dem selv.

Transport: Gitt Jeg tar bussen til og fra jobb hver hverdags, min gassregning er relativt liten til $ 67,88, til tross for Moose's V8-motor. Hvis jeg ikke gikk opp til Tahoe for en mini-snowboard ferie, hadde jeg nok bare brukt omtrent $ 10 dollar på gass. Snøen er endelig kommet, så jeg planlegger å gå opp denne uken og to ganger i måneden i gjennomsnitt de neste tre månedene.

Shopping: Jeg gikk litt nuts (for min standard), shopping for meg selv gitt steder som Barney og Banan Republic hadde 30-45% av salg. Jeg brukte egentlig ikke penger på alt jeg egentlig ville ha, bare arbeidsklær og klær siden de slites ut f.eks. sokker, bukser, skjorter.

Mat: Fra de 11 oppføringene virker det som om jeg spiser mye ut. Men gitt deg kan spise ute rundt 90 ganger i måneden, spiser ute 12% av tiden er ikke så ille er det? $ 130 i måneden for dagligvarer for to er ganske bra. Du ser bare en del av min matregning siden jeg stadig tar kunder ut til middag og lunsj også på bedriftskortet mitt. Kombinere forretninger med glede er faktisk en fin måte å spare kostnader på. Du må spise likevel, kan også bygge relasjoner med klienter over et godt måltid. Hvis du elsker å golf, kan du også ta en klient ut golf også.

Putting ting i perspektiv

Jeg vil gjerne bruke mindre penger, men jeg er ikke sikker på nøyaktig hvor jeg skal kutte. Det ser ut som jeg spiser mye, men i ordningen på 30 dager og 90 forbrukbare måltider tror jeg ikke at matutgiftene mine er så mye. Profesjonelle kokker er uendelig bedre og raskere når du lager mat enn jeg kan.

For januar og kommende måneder vil jeg ikke kjøpe noen personlige gaver eller klær til meg selv. Derfor bør de kommende kredittkortregningene gå ned med et gjennomsnitt på $ 500. Når det er sagt, planlegger jeg en tur i utlandet og har budsjettert rundt $ 1000 for noen skreddersydde klær. Jeg kjøpte også en siste liten flybillett til ferie, så faktisk, februar ser ut til at det kommer opp der også!

I tillegg til bedriftskortet mitt har jeg også et kredittkort for nettbransjen som betaler for andre utgifter som internett og mobilavgifter. Hvis du ikke har tenkt på å starte en bedrift, er det definitivt noen fordeler som bidrar til å subsidiere dine normale levekostnader, f.eks. mat, reise, elektronikk.

Jeg brukte omtrent $ 300 i kontanter i desember, eller omtrent $ 70 per uke på tilfeldige ting som parkering, tennisballer, snacks og drosjer. Jeg prøver å bære så lite penger som mulig, siden kontanter ikke kan erstattes, og jeg får belønninger poeng på kredittkortet mitt.

Endelig vil jeg fortsette å betale kredittkortregningen i sin helhet og spare 100% av alle andre lønnsslipp, noe som tilsvarer minst 50% besparelse på min etter skattinntekt for året. Hvis det er en årlig bonus, vil jeg spare eller investere minst 90% av bonusen også.

Ressursbygging Anbefaling

Administrer økonomien din på ett sted: En av de beste måtene å bli økonomisk selvstendige og beskytte deg selv, er å få et håndtak på din økonomi ved å registrere deg hos Personal Capital. De er en gratis online plattform som samler alle dine finansielle kontoer på ett sted slik at du kan se hvor du kan optimalisere pengene dine. Før personlig kapital måtte jeg logge inn i åtte forskjellige systemer for å spore 25 + forskjellskontoer (megling, flere banker, 401K, osv.) For å administrere min økonomi på et Excel-regneark. Nå kan jeg bare logge inn på Personal Capital for å se hvordan alle mine kontoer gjør, inkludert min nettoverdi. Jeg kan også se hvor mye jeg bruker og sparer hver måned gjennom deres kontantstrømverktøy.

En flott funksjon er deres porteføljegebyranalysator, som kjører investeringsporteføljen din gjennom programvaren med et klikk på en knapp for å se hva du betaler. Jeg fant ut at jeg betalte $ 1700 i året i porteføljeavgifter. Jeg hadde ingen anelse om at jeg ble blødning! Det er ikke noe bedre finansielt verktøy på nettet som har hjulpet meg mer til å oppnå økonomisk frihet. Det tar bare et minutt å registrere seg.

Til slutt lanserte de nylig sin fantastiske pensjonsplanleggingskalkulator som trekker inn dine virkelige data og driver en Monte Carlo-simulering for å gi deg dyp innsikt i din økonomiske fremtid. Personlig kapital er gratis, og mindre enn ett minutt å registrere seg. Helt siden jeg begynte å bruke verktøyene i 2012, har jeg vært i stand til å maksimere min egen nettoverdi og se den vokse enormt.

Er du på sporet? Det er gratis å sjekke ut

Oppdatert for 2018 og utover. Nå er det viktigere enn noensinne å spore din nettoverdi fordi de enkle pengene allerede er gjort. Jeg mistenker uinspirerende tidspunkter til 2019-2020, da vi nettopp har gått gjennom en 7-8 års tullkjøring siden finanskrisen. Refinansiere ditt boliglån, øke besparelsene dine og se på pengene dine som en hauk!

Kommentarer På Nettstedet: