Skyt, jeg har brukt for mye på kredittkortet mitt på et tidspunkt da jeg ikke burde fordi jeg fikk mindre av en 2011-bonus enn forventet. Januar erklæring minner meg hvor lett det er for folk å bruke fritt bare for å føle seg angrepet en måned senere.

Januar så den første store stormen som dumpet 2,5 fot pulver i Lake Tahoe. Som en stormjeger måtte jeg bare gå for øyeblikket fordi det ikke er noe som å ri på 2 + fot pulver. Du flyter på en sky som du tønner ned skyten uten frykt for å krasje fordi alt er så mykt. Jeg bodde på min plass og tilbrakte rundt $ 150 på gass og en annen $ 100 på mat for et par netter.

Jeg tok også full nytte av en latterlig lavpris av Hawaiian Airlines og bestilte en rundturskupong for bare $ 360 etter skatter og avgifter bare 7 dager før avreise! Opprinnelig skulle jeg gå fra lørdag til lørdag, men på grunn av stormen oppe i Lake Tahoe bestemte jeg meg for å gå fra tirsdag til lørdag (Tahoe søndag mandag). Det var ganske surrealistisk å gå fra pulver til stranden veldig neste dag.

Selvfølgelig, en gang i Hawaii, møtte jeg venner med hver andre natt til middag og drikke. Koreansk BBQ og Hawaiian mat er utrolig der! Jeg antar at ting kunne ha vært verre siden jeg ikke måtte betale for losji i en uke.

JANUARI 2015 KREDITKORTOPLYSNING

JANUARI 2012 KREDITKORTOPLYSNING
KategoriBeskrivelseKoste
AlkoholVin til et husfest$32.54
BankingRefunderbart søknadsgebyr for hjemmet refi$765
TannlegeFradragsberettiget for arbeid hos tannlegen$168
MiddagMiddag på Duke i Waikiki. Flott sted, men maten suger$57
MiddagMiddag på 12 Ave Grill, Honolulu (overpriced!)$93
MiddagVietnamesisk mat$23
Bonde markedPumelos, veganske pannekaker, tørket kirsebær$33
GassPremium løst$62.90
GassPremium løst$76
daglig~~POS=TRUNC varer~~POS=HEADCOMPIkke husk$8.38
daglig~~POS=TRUNC varer~~POS=HEADCOMPSafeway$136.00
HårklippHårklipp$18
maskinvareMetall gjerder for trær for å unngå hunden poop$13
HobbyTennis klubb$228
ForsikringHjem, auto, liv, personlig prop$228
iTunesiPhone Game, Sentinel 3!$1.99
Lunsjkambodsjanske$9
LunsjIndonesisk mat for to$30
LunsjVietnamesisk mat$10.04
LunsjGamle verden italiensk sjømat for tre (refunderbar klient lunsj)$199.98
LunsjKinesisk matopptak for to$19.53
LunsjUtvalg av sushi og veggies$8.83
LunsjFransk bakeri$20.40
LunsjKambodsjansk mat$8.63
Lunsjmeksikansk mat$10.53
LunsjI N 'Out Burger$3.45
LunsjFerie lunsj i Lake Tahoe$22
LunsjFilippinsk mat for tre i Honolulu$35
LunsjKoreansk BBQ for tre i Honolulu$39.88
MatbitFransk bakeri$2.75
programvareSkatt programvare$70
TaxiTaxi hjem$50
TennisKan av baller$3.91
TennisClient tennis (refunderbart)$85
ReiseRountrip billett til Hawaii$361
ReiseTaxi til flyplassen$54
UkjentUkjent, men sannsynligvis lunsj eller taxi fare$51
Total$3,038.74

OBSERVASJONER

Ved å skrive inn kredittkortrapporten får jeg innse hvor mye jeg elsker å spise alle slags mat! Jeg elsker Sørøst-asiatisk mat og kan spise indonesisk og malaysisk mat hver dag hele dagen. Kambodsjansk / Thai mat er også ganske velsmakende, og en rekke nye slike restauranter har dukket opp.

Jeg kan ikke tro at jeg refinansierer bare 4 måneder etter at jeg allerede har refinansiert! Jeg kunne ikke passere en 2,625% 5/1 rate med kostnader fullt bakte i. Jeg måtte bare betale opp $ 765 søknadsavgift.

Moose gassregning er dyrt på grunn av min tur til Lake Tahoe. Vanligvis bruker jeg rundt $ 50 i måneden, så i januar tilbrakte jeg trippel.

Endelig er min minste månedlige gjentagende kostnad for tennis rundt $ 200 på grunn av klubben, mat, tennisballer og strenger. Ting legges opp hvis jeg ikke er forsiktig, så jeg planlegger å demo mange nye raketter for å øke levetiden til stringene mine, og ha det gøy med ny teknologi.

KONKLUSJON

Januar 2015 kredittkortutgifter gjør meg litt syk. Jeg skjønner at jeg vil bli kreditert tilbake om $ 1000, men det ser alltid ut til å være noe "engang" som fortsetter å poppe opp. Jeg trenger å få min CC-regning ned til rundt $ 1200 - $ 1500 for å få meg til å føle meg komfortabel igjen fordi det koster $ 3000 for mye.

Jeg vil betale regningen i sin helhet som jeg alltid har gjort. Det er på tide å ratchet ned mine utgifter og leve mer frugally. Jeg vil fortsatt spare 100% av hver andre lønnsslipp, men det ser ut til at i år, maksimalt etter skatt inntekt jeg kan spare er rundt 60%, og ikke den 70-75% som jeg skutt for.

REKOMMENDASJONER FOR Å BUILD WEALTH

* Administrer pengene dine på ett sted: Registrer deg for Personal Capital, webens # 1 gratis rikdom styringsverktøy for å få et bedre håndtak på din økonomi. Du kan bruke Personal Capital til å overvåke ulovlig bruk av kredittkort og andre kontoer med sporingsprogramvaren. I tillegg til bedre pengeovervåkning kan du kjøre dine investeringer gjennom deres prisbelønte Investment Checkup-verktøy for å se nøyaktig hvor mye du betaler i avgifter. Jeg betalte $ 1700 i året i avgifter jeg hadde ingen anelse om at jeg betalte.

Etter at du har koblet alle kontoene dine, bruker du kalkulatoren for pensjonsplanlegging som trekker dine virkelige data for å gi deg så rent en beregning av din økonomiske fremtid som mulig ved hjelp av Monte Carlo-simuleringsalgoritmer. Kjør absolutt tallene dine for å se hvordan du gjør det.Jeg har brukt Personal Capital siden 2012 og har sett min nettoverdi skyrocket i løpet av denne tiden takket være bedre pengehåndtering.

* Leter du etter en fantastisk reise belønninger kredittkort? Sjekk ut Chase Safir Preferred®-kortet og andre flotte belønningskort. Jeg bruker Chase-kredittkortet for all min virksomhet og reiser til å få poeng for mer gratis reise, forsikring hvis bagasjen er tapt eller flyet mitt står fast, og mer forsikring for defekte produkter jeg kjøper og vil returnere. Alle bør ha et kredittkort for den gratis 30 dagers kreditt. Bare sørg for å betale kredittkortet ditt hver måned fullt ut! Sjekk ut noen av fordelene:

  • Tjen 50 000 bonuspoeng når du bruker $ 4000 på kjøp i de første 3 månedene fra kontoåpningen. Det er en $ 650-verdi der.
  • Oppkalt et "Best Credit Card" for reisebelønninger av Money Magazine.
  • Du får 2X poeng på reise og servering på restauranter og 1 poeng per dollar brukt på alle andre kjøp.

Foto: Vårt cruiseskip anbudt på Korcula, Kroatia 2016.

Kommentarer På Nettstedet: