Ifølge første data var kredittkortforbruket økt med 8,2% år i 1Q2011, 9% år i 2Q2015 og 10,6% år i 3Q. Hvis de ikke er sunne tegn på at forbrukerne bruker igjen, vet jeg ikke hva som er. Hva er litt mer sjokkerende er at de siste november i hele bransjens bilsalg er opp 14% YoY til 994,000 ifølge Auto Data Corp med Chrysler som fører vei opp 45% YoY!

CNN nylig fremhevet at kredittkortforsendelser har økt 85% siden begynnelsen av 2010 til 1,3 milliarder kredittkorttilbud i 3Q2015, og at online kredittkortbruk vil øke med 63% fra 2011 til 2016 ifølge Javelin Strategy & Research. Det ser ut til at det ikke er noe å stoppe bruken av kredittkort er vårt daglige liv. Hvis du er en kontanter eneste mann, mangler du den store store bandvognen!

Det blir helt klart for meg at den amerikanske forbrukeren er i live og sparker med penger for å brenne. Noen kan til og med kalle det starten på et oksemarked! Vi har vært sparsomme lenge nok, og hvilken bedre tid til å begynne å bruke penger enn i ferien? Jeg rapporterte nylig at jeg brukte rundt $ 1700 brutto og $ 1.010 netto etter refusjon på mitt personlige kredittkort i november 2011. Jeg føler meg definitivt at jeg bruker mer enn 10% i fjor, kanskje mer som 25% mer.

I tillegg til å se på de harde dataene, har jeg spurt alle mine venner og familie om de bruker mer denne høysesongen, og det generelle svaret er ja. Jeg er nysgjerrig på å vite om kredittkortets vaner har økt med 10% eller mer mot i fjor også.

En kvinnelig venn som lager rundt $ 70 000 i året kjøpte seg en $ 3.500 Louis Vuitton veske på kredittkort. Jeg tror det er nøtter, men fyrene bruker tusenvis av dollar mer på biler enn de trenger, så vel. Jeg kjøpte meg et par $ 315 Tods håndlagde loafer sko til jobb, som var på salg fra $ 485. Jeg tror også dette er slags nøtter. Jeg har ønsket et par i 5 år, men kan aldri få meg til å bruke mer enn $ 150 på et par arbeidssko. I år sa jeg hva i helvete.

Det virkelige problemet er om disse sunne detaljhandelsnummerene vil fortsette gjennom det nye året eller falme? Jeg vurderer seriøst å returnere skoene mine fordi jeg føler meg for skyldig å bruke dobbelt så mye som jeg normalt betaler. Det er en god sjanse for at andre kan føle det samme, det er bare litt for tidlig å fortelle siden vi alle har en 30 dagers returpolitikk i gjennomsnitt!

ANBEFALINGER

* Leter du etter en fantastisk reise belønninger kredittkort? Sjekk ut Chase Safir Preferred®-kortet og andre flotte belønningskort. Jeg bruker Chase-kredittkortet for all min virksomhet og reiser til å få poeng for mer gratis reise, forsikring hvis bagasjen er tapt eller flyet mitt står fast, og mer forsikring for defekte produkter jeg kjøper og vil returnere. Alle bør ha et kredittkort for den gratis 30 dagers kreditt. Bare sørg for å betale kredittkortet ditt hver måned fullt ut! Sjekk ut noen av fordelene:

  • Tjen 50 000 bonuspoeng når du bruker $ 4000 på kjøp i de første 3 månedene fra kontoåpningen. Det er en $ 650-verdi der.
  • Oppkalt et "Best Credit Card" for reisebelønninger av Money Magazine.
  • Du får 2X poeng på reise og servering på restauranter og 1 poeng per dollar brukt på alle andre kjøp.

* Administrer pengene dine på ett sted: Registrer deg for Personal Capital, webens # 1 gratis rikdom styringsverktøy for å få et bedre håndtak på din økonomi. Du kan bruke Personal Capital til å overvåke ulovlig bruk av kredittkort og andre kontoer med sporingsprogramvaren. I tillegg til bedre pengeovervåkning kan du kjøre dine investeringer gjennom deres prisbelønte Investment Checkup-verktøy for å se nøyaktig hvor mye du betaler i avgifter. Jeg betalte $ 1700 i året i avgifter jeg hadde ingen anelse om at jeg betalte.

Etter at du har koblet alle kontoene dine, bruker du kalkulatoren for pensjonsplanlegging som trekker dine virkelige data for å gi deg så rent en beregning av din økonomiske fremtid som mulig ved hjelp av Monte Carlo-simuleringsalgoritmer. Kjør absolutt tallene dine for å se hvordan du gjør det. Jeg har brukt Personal Capital siden 2012 og har sett min nettoverdi skyrocket i løpet av denne tiden takket være bedre pengehåndtering.

Kommentarer På Nettstedet: