Partner Center Finn en megler

Uansett om det er resultatet av uventede markedsbegivenheter eller bare en dårlig handelsidee, taper penger virkelig. Hva som er verre er at når det skjer igjen og igjen, påvirker det til slutt din selvtillit og handelsmetode. Bare for å kompensere for tapene dine, vil noen av dere sannsynligvis ty til hevnhandel ved å kaste din handelsplan ut av vinduet og hoppe inn i enhver mulig handelsmulighet. Eller kanskje blir du så redd for å pådra deg flere tap som du selv begynner å unngå å handle med noen av dine beste handelsoppsett.

I stedet for å reagere negativt på tap, ville en bedre tankegang trolig være en som involverer aktivt å lære og forbedre seg fra disse tapene. Vellykkede handelsmenn studerer feilene de gjør og markedsforholdene / atferdene der tapene oppstår. De forsøker å dissekere faktorene bak disse prisbevegelsene og tilpasse sin handelsstrategi tilsvarende. Ved å bli vant til denne prosessen med å gjennomgå både vinnende og tapende bransjer - og aktivt justere for å forbedre systemets tap, kan det snart minimeres og markedsmønstre kan læres.

Denne prosessen kalles bevisst praksis og det er det som proffene gjør i et ytelsesfelt for å bli bedre! Profesjonelle av alle slag (inkludert idrettsutøvere, leger, musikere, etc.) deltar i denne prosessen for å komme dit de er i dag.

Bevisst praksis kan brytes opp i tre primære faser: handlingen selv, tilbakemelding og innlemmelse. La meg diskutere hverandre.

1. Loven

Som navnet antyder, er handlingen ditt forsøk på ytelse. Det spiller ingen rolle om det lykkes eller ikke; Det som er viktig er at du prøvde å gjøre det beste av dine evner. I forex handler handlingen om å faktisk ta demo eller live-handel.

2. Tilbakemelding

Du må alltid huske at du ikke aktivt kan se deg selv når du handler. I stedet for å gå utenom tankene, må du gjøre en bevisst innsats for å ta et tredjepersons synspunkt, ta opp alt du kan av prestasjonen din, og analyser hva du gjorde riktig og hva du gjorde feil.

3. Inkorporering

Etter at du har registrert riktig hva du har gjort, må du nå gjøre de nødvendige trinnene for å endre de tingene som må endres. Spør spørsmål som, "hvilke par handler jeg godt?", "Hvilke par gjør jeg dårlig?", "Hvilke markedstider passer bedre for systemene mine?", Etc. Ved å gjøre dette hver dag, kan du hoppe kompetanse og utvikle dine ferdigheter mye, mye raskere.

Ved å engasjere seg i bevisst praksis hver dag, blir det ikke bare lettere, men effekten av innspillingen, gjennomgåelse og justering skaper en handelsopplevelse i mange, og dermed påskynde læringsprosessen. Å få et hoppe på denne prosessen er ikke vanskelig i det hele tatt. Faktisk har du alt verktøyet du trenger rett ved fingertuppene!

For nå vil vi la det synke inn for alle dere nye, og erfarne, handelsmenn der ute, og sørg for å sjekke ut del to neste uke. Inntil da kan du starte din egen "bevisst praksis" -prosess ved å lage din egen online trading journal på MeetPips.com. Ser deg snart!

Kommentarer På Nettstedet: