Partner Center Finn en megler

Hva om det var en lav risiko måte å selge nær toppen eller kjøpe nær bunnen av en trend?

Hva om du allerede var i lang posisjon, og du kunne vite før det perfekte stedet å gå ut i stedet for å se dine urealiserte gevinster, a.k.a din potensielle Aston Martin-betaling, forsvinne for øynene dine fordi din handel reverserer retning?

Hva om du tror et valutapar vil fortsette å falle, men vil gjerne kort til en bedre pris eller en mindre risikabel oppføring?

Vel, gjett hva? Det er en måte! Det heter divergenshandel.

I et nøtteskall kan divergens ses ved å sammenligne prishandling og bevegelse av en indikator. Det spiller ingen rolle hvilken indikator du bruker. Du kan bruke RSI, MACD, den stokastiske, CCI, etc.

Det store med divergenser er at du kan bruke dem som en ledende indikator, og etter litt øvelse er det ikke så vanskelig å få øye på.

Når du handler riktig, kan du være konsekvent lønnsom med avvik.

Det beste med divergenser er at du vanligvis kjøper nær bunnen eller selger nær toppen. Dette gjør at risikoen for handelen din er svært liten i forhold til din potensielle belønning.

Cha-ching!

Handelsavvik

Tenk bare "høyere høyder" og "lavere nedturer".

Pris og fart beveger seg normalt hånd i hånd som Hansel og Gretel, Ryu og Ken, Batman og Robin, Jay Z og Beyonce, Serena og Venus Williams, salt og pepper ... Du får poenget.

Hvis prisen er å gjøre høyere høyder, oscillatoren skal også gjøre høyere høyder. Hvis prisen er å gjøre lavere nedturer, oscillatoren skal også gjøre lavere nedturer.

Hvis de ikke er, betyr det pris og oscillatoren er divergerende fra hverandre. Og det er derfor det kalles "divergens".

Divergenshandel er et fantastisk verktøy for å ha i verktøykassen din fordi divergenser signaliserer at noe fisket skjer og at du bør betale nærmere oppmerksomhet.

Bruke divergenshandel kan være nyttig for å oppdage en svekkende trend eller reversering i momentum. Noen ganger kan du til og med bruke det som et signal for en trend å fortsette!

Det er TO typer divergenser:

  1. Regelmessig
  2. skjult

I denne klassen vil vi lære deg hvordan du kan se på disse forskjellene og hvordan du handler dem. Vi vil til og med ha en hyggelig overraskelse for deg på slutten.

Kommentarer På Nettstedet: