Partner Center Finn en megler

Siden verdens nr. 1 terrorist nylig ble krysset av Most Wanted-listen, har det vært en ekstraordinær interesse for crack commando-teamet som utførte oppdraget: US Navy SEALs. For de som ikke vet, er "SEAL" et akronym som står for Sea, Air og Land. Disse elitepersonellene, sammen med andre spesielle operasjonsteam verden over, er vanligvis den første som blir påkalt for å få de dårlige gutta i ethvert miljø, under noen omstendigheter, og for øyeblikket. Deres typiske dag på jobben kan innebære omslag på 200 kg. av utstyr, hopper fra et fly på 30 000 ft., svømmer noen miles til en strand og klatrer en klippe for å komme seg til oppgaven ved hånden. Unødvendig å si, ikke en jobb for de svake i sinn eller hjerte.

På en måte er konsekvent lønnsomme handelsmenn "Navy SEALs" i finansverdenen. Selvfølgelig er det ikke fysisk stress av uendelige løp, frysende kaldt svømming eller hindringskurs for oss å male gjennom, men det psykologiske stresset med å måtte utføre i et stadig skiftende miljø er der. For både SEAL og markedspekulatorer er det en konstant "ukjent", så grundig forberedelse er avgjørende fordi konsekvensene for mangel på det kan være alvorlige. Som det sier: "Jo mer du svetter i fred, desto mindre bløder du i krig."

Så, hva skiller dem som gjør det til elitenivå og de som ikke gjør det? I sin bok, The Warrior Elite: Smidingen av SEAL klasse 228, da Dick Couch fulgte en BUD / S (Basic Underwater Demolition / Seal) klasse av wannabe krigere, spurte han det samme spørsmålet til treningsinstruktørene. De svarte ...

"... de fleste klasser bryter ut noe slikt: Kanskje 10 eller 15 prosent av de som kommer, bare ikke har de fysiske verktøyene for å gjøre det gjennom treningen eller helveteuken: de kan ikke oppfylle ytelsesstandardene eller de bryter ned fysisk. Det er ytterligere 5 eller 10 prosent som, med mindre de bryter et ben eller ellers er alvorlig skadet, vil gjøre det uansett hvor mye de får slå .... Men de andre 75 til 85 prosent er oppe. Hvis denne store andelen av trainees kan finne den i seg selv, eller er motiverte, kan de gjøre det ... "

Jeg tror de samme tallene gjelder for nybegynnere. De fleste har de mentale evner til å lære og utføre riktig trading ferdigheter (for eksempel risikostyring, kartanalyse, posisjonering, etc.), men de som har den beste muligheten for å sikre konsistent lønnsomhet, er de som er mentalt tøffe og disiplinert nok til å holde fokus og bli bedre til tross for frykt og motgang.

Den harde virkeligheten er at handelsmenn stadig vil slå seg opp i markedene, akkurat som BUD / S-trainees blir slått av den kalde surfen og ubarmhjertige instruktører; ofte til et punkt der den psykologiske smerten er uutholdelig. På det tidspunktet spør vi oss selv: "Ønsker jeg virkelig å gjøre dette? Vil jeg gjøre det som trengs for å leve livet til en elite-utøver - stadig lære, forberede og praktisere hver dag - eller gjør alt jeg har er bildet og romantikken til å være en lønnsom forex-aktør eller Navy SEAL i meg? “

Det kommer ned til en ting for å oppnå livet til en eliteartist: en ekte lidenskap for det du gjør. Enten det er livet til en handelsmann, en kommando, en musiker, en lege eller hva du vil være, hvis du har den virkelige lidenskap, så vil motivasjonen til å aldri slutte når det blir tøft, alltid være der inne i deg . Og med utallige timer med bevisst praksis, vil du utvikle et sett av ferdigheter som vil forandre livet ditt, og forhåpentligvis andre, til det bedre.

Så det er på tide å spørre deg selv, "er dette det jeg virkelig vil gjøre?"

Og siden jeg tror de fortjener mer enn en dag, Happy Memorial Week til alle som tjener og ofrer for sitt land!


Kommentarer På Nettstedet: