Negativ kampanje og politikk fungerer.

Det kan få deg til å tro at en kandidat er like dårlig som den andre eller hele systemet er ødelagt, og din stemme er meningsløs. Så du blir frustrert, sitte hjemme, og la sjetongene falle der de kan.

Det er det de vil ha. Og det er derfor hundrevis av millioner dollar blir brukt, og nesten like mange surrogatfabrikker oppfordres og videreføres av media.

Med hundrevis av vitalt viktige utfordringer og problemer på spill, har ingen kandidat noensinne vært eller vil være feilfri, feilfri, skandalfri og perfekt i øynene til en kvalifisert velger.

Så hva du må spørre deg selv er:

  1. Hva er kandidatene med de faktiske nøtter og bolter løsninger på utfordringene vi står overfor?
  2. Hvem er mer realistisk kommer til å kunne gjennomføre sine planer og få positive resultater? (eller i det minste utføre de minst skadelige planene)

Når du legger frykt-mongering og hatfull retorikk til side og ser på politikk, ideer og erfaringer, er valgene i dette valget rikelig klart. Jeg er ikke tåpelig eller partisan nok til å liste dem her, men i mitt voksne liv kan jeg ikke huske en sterkere kontrast.

Dette er et valg hvor alle må legge til rette for rase, kjønn, religion og til og med festepreferanser, og fokusere strengt på problemene og konsekvensene av deres stemme. Selv om du føler at du stemmer med en kandidat mer enn å stemme for en, gjør du fremdeles en uttalelse og påvirker historien.

Med det som står på spill, er det grovt uaktsomt å sitte denne ut eller proteststemmen (samme effekt som å sitte ute). I 2012 viste bare rundt 55% av amerikanerne av stemmealder å stemme. Og bare ca 46% av tusenårene stemte i 2012, den laveste av enhver generasjon langt. Som vist i grafen til høyre, den stille generasjonen> boomer> gen X> årtusen i prosent av respektive aldersgruppe som stemte. Eldre generasjoner ender ofte med å bestemme skjebnen til de yngre generasjonene i flere tiår framover. Og hvis du tror det ikke betyr noe, bare se på hva som skjedde med Brexit-stemme, hvor tusenårene trodde Brexit hadde ingen sjanse til å gå forbi, satte det ut eller protesterte, og våknet neste morgen og ba om en ny stemme fordi sint eldre generasjoner bestemte seg for deres skjebne i årene som kommer.

Det er lett å bli motløs, spesielt når sannheten og faktum har blitt tilsynelatende helt opphevet, og når 24-timers nyhetssyklus trenger noe, noe å fokusere på og tjene på (jo nærmere et løp er, jo mer tjener de).

Bare husk, en stemme ikke kastet i morgen, er en stemme for den siden som mest effektivt negativt kampanjerte for deg å sitte denne ut fordi de visste at de ikke kunne vinne på ideer, politikk og meritter alene. Men det er du hvem er ansvarlig for ditt svar og konsekvensene de neste 4-8 årene. Og det er for mye på spill for å la dem vinne.

Finn ut hvor du skal stemme på Google. Så gjør det!

Kommentarer På Nettstedet: