Partner Center Finn en megler

Jeg har nettopp lest et utmerket intervju gjort på min hovedmann fra fora, TalonD, og ​​blant de mange visdomene som deltok i det intervjuet, var det et stykke skatt som fortsetter å holde seg til hver handelsmann, enten de skjønner det eller ikke:

"Det eneste du kan vite for sikkert er at du ikke kan vite noe sikkert." TalonD, jeg kunne ikke ha sagt det noe bedre enn deg, min venn.

Det kan sies at valutahandel virkelig er det mest utfordrende markedet for å lykkes tamme. Valutamarkedet er som et hvilket som helst vilt dyr som er våken 24 timer i døgnet; det kan være en liten bit irrasjonell og cranky. Og med den minste agitasjon, kan dette dyret uforutsigbart gå fra fililt til flyktig og tilbake igjen på et øyeblikk. Gitt at vi er i ukjente farvann i form av et skiftende miljø og hidtil usete hendelser, ser det ut til at denne økende usikkerheten bare vil gjøre dyret så mye mer voldsomt.

Når vi fortsetter inn i en verden av potensielle statsobligasjonsforpliktelser, en forandrings- og muligens bremse global økonomi, og som politiske ledere sliter med hverandre for å finne løsninger, hva kan vi gjøre for å forhindre usikkerhet fra å kremme oss med frykt?

Etter min erfaring krever det usikkerhet og å komme forbi min frykt for to enkle ting:

1. Godkjenning.
2. Fremstilling.

Godkjennelse

Det første trinnet er aksept. Ingen kunne ha sagt det enklere enn når Ray Dalio (grunnlegger av verdens nåværende # 1 rangert og største hedgefond, Bridgewater Associates) en gang skrev i forbindelse med markedsspekulasjonen at "uansett hvor hardt du jobber, kan du fortsatt ha det galt. "Med sine 35+ års erfaring på markedene - og arbeider med noen, kan de beste menneskene og verktøyene få penger. Han erklærer at det ikke er noen perfekt pille eller hellig gral for handel og investering.

Hvis du har det i tankene dine at dine analyseferdigheter vil være så gode, eller at du finner den perfekte matematiske formelen for å bygge en feilfri handelsrekord, gjett igjen! Virkeligheten er at med mindre du kan se inn i fremtiden, vil du ikke kunne forutse alle markedsføringer, eller ditt mech-system vil ikke være i stand til å faktorere i hver variabel som er mulig. Ja, du vil miste handler, og hvis du ikke kan internalisere prinsippet om at uansett hva du gjør, vil du aldri vite alt som er rundt hjørnet, så vil du fortsette å være blind for hva som virkelig skjer og ikke klarer å tilpasse seg de stadig skiftende forholdene.

Nå er alle forskjellige, så katalysatoren for et paradigmeskifte til aksept kan komme på forskjellige øyeblikk for hver enkelt av oss. Men du kan satse på at det vanligvis ikke kommer før etter mange handler og erfaring ...

Vær forberedt

Det andre trinnet for å redusere risikoen for det ukjente er å "være forberedt." Alvorlig virksomhet krever seriøs planlegging. For eksempel, ville en lege bare si: "Vel, jeg tror du har et dårlig hjerte. Jeg skal bare kutte og pusse litt for å se hva jeg kan finne. Bare legg deg tilbake, slapp av og ikke bekymre deg. Jeg har gjort dette en million ganger ... "Hvis docen liker søksmål, kan han foreslå handlingsplanen. Men realiteten er at selv en lege med mange års erfaring vil utføre mange tester, og deretter om nødvendig utarbeide et team av høyt kvalifiserte fagfolk til å utføre åpen hjerteoperasjon og være klar for uforutsette komplikasjoner som kan oppstå.

Som kirurgi er handel alvorlig virksomhet. Og mens uforutsigbare faktorer alltid vil være til stede, kan usikkerheten bli betydelig redusert gjennom riktig forberedelse. Når du tar deg tid til å studere og kontrollere hva du kan (for eksempel å være oppmerksom på følelser og kommende nyheter, vurderer alle mulige markedsreaksjoner, kontroller ditt maksimale tap med stopp) reduserer mye av usikkerheten, fordi du har identifisert og planlagt for det verste case "-scenario. Og hvis du allerede vet utfallet av din handel, uansett om markedet går opp, ned eller sidelengs, hvordan kan du da være redd?

Er det virkelig så enkelt?

Aksept og forberedelse høres ut som ingen brainer løsninger for å overvinne følelsene som er opprettet ved å møte det ukjente, men selvfølgelig er det lettere sagt enn gjort. Den førstnevnte kan gå imot et trossystem som allerede er dypt internisert i oss alle: det er en logisk grunn til alt. Derfor tenker vi: "Hvis jeg jobber hardt og finner årsakene som flyttet markedet, kan jeg bruke det som en kant." Som jeg er sikker på at du allerede har opplevd, kan markedene være ulogiske og være ulogiske lenger enn du kan forbli løsemiddel.

Den andre løsningen, forberedelsen, bare flat ut krever arbeid. Som en kokk som våkner klokken 4 om å prep for en lang dag i restauranten, må du bare sette inn diagrammet tid, økonomisk lesing og / eller system forskning og testing for å være forberedt for hva markedet vil kaste på deg- dag inn og dag ut.

Men vær ikke bekymret, hvis du overlever i dette spillet lenge nok, vil usikkerhet bli overvunnet gjennom ren erfaring. Bare hold hodet ditt når du tar en hit, fokus på å utvikle gode handelsvaner (ikke fortjeneste), og snart nok vil du si, "Usikkerhet? Hvilken usikkerhet? "

Kommentarer På Nettstedet: