Følelsen er umulig å kontrollere. Jeg må bare våkne om 6 am hver morgen fordi livet bare føles for spennende! Husker du følelsen på julaften som barn, hvor du var så spent at du ikke kunne sove? Du sniker deg og venter midt på natten for å se om Santa skulle komme? Mens du ventet, prøvde du også å få en sneak-topp på gaveene dine ved å pealing tilbake hvert hjørne for å se hva du fikk! Det var meg. For alltid skummel og håpløs.

Et sted i midten av ungdom og voksenliv mistet jeg den spenningen. Kanskje det var det konstante presset om å prøve å gjøre det bra i skolen, så jeg kunne få en ekte jobb og ikke å gå tilbake til McDonalds. Alt var bedre enn å åpne opp McDonalds klokka 6 for $ 3,25!

Jeg husker dreading min 8am Calculus klasse under college. Overraskelse, overraskelse, jeg droppet klassen og registrerte meg for Golf III (avansert nivå baby) i stedet! Det var da jeg begynte å gjenopplive spenningen min som et barn igjen. Jeg lærte noe jeg bare elsket, og kunne ikke få nok.

FINNER AT DESIRE ER VIKTIG

Så snart jeg våkner, kan jeg ikke vente å sjekke e-postene mine for å se hva som skjer i verden. Vi sover et fjerdedel til en tredjedel av våre liv unna! En del av grunnen til at jeg ser ut til å møte flere mennesker internasjonalt, er fordi de er oppe når østkysten sover. Som et resultat vil jeg komme til å samhandle mer med folk om kvelden i løpet av fritiden min.

Det er veldig lite som gjør meg lykkeligere enn å bygge relasjoner. Faktisk tør jeg si at ingenting gjør meg lykkeligere enn forholdene vi har med familie og venner? Penger er fine, men penger er enda bedre når vi kan bruke det på andre for å gjøre dem lykkelige.

For øvrig tilbrakte jeg timer med å male, caulking og rense vår utleieleilighet. Jeg gikk ut og kjøpte et nytt dusjhode, fikset noen armaturer, og til og med fikk de tepper profesjonelt rengjort. Alt var verdt det da leietaker kom inn og sa: "Wow!" Hun smilte fra øre til øre og kommenterte hvor gnistrende alt så ut. Nå er det gledelig! Vi snakket om livet hennes og hennes ønsker.

Mer tid kan hjelpe deg

Et av mine strekemål er å prøve å våkne opp samtidig, alle våkner opp på østkysten (8 am EST-antagelse = 5 am PST), og går i seng tre timer etter dem (antagelsen 12:00 PST / 3:00 EST). I hovedsak prøver jeg å bygge inn 3 flere timer i dagen.

Tre timer mer en dag er 90 timer mer en måned for å jobbe med prosjektene dine, det være seg personlige prosjekter eller arbeidsprosjekter. La oss si at du bare kan holde seg våken i en ekstra time om dagen. Tror du ikke du kan fortsatt gjøre fantastiske ting med 30 ekstra timer i måneden? Du satser på boller av stål du kan!

Det er en stor gruppe mennesker der ute som bare elsker å sove i, selv inkludert! Det er noe så spesielt om å høre vekkerklokken, og å vite at det er lørdag, og du trenger ikke stå opp. Hvis du finner noe du bare elsker å gjøre hver dag, trenger du ikke den vekkerklokken og vil sprette rett ut av sengen hver eneste morgen.

Se etter det som skjer mens du sover

Øv deg å våkne tidligere i en time om dagen, hver dag for neste måned. Du kan føle deg litt groggy i begynnelsen, men det vil begynne å falme mens du fokuserer den ekstra timen på å gjøre hva det er du elsker. Når du begynner å se fremgang i aktiviteten din, vil du oppdage at det blir enklere og lettere å våkne tidlig til du bare blir stående opp!

Hvem vet, du kan til og med flytte et fjell med bare en time ekstra en dag når livet ditt er over.

Ha en fantastisk jul og lykkelige ferier!

Refleksjon 12/25/12: Jeg skrev dette innlegget på 12/24/2010, et og et halvt år etter lanseringen av dette nettstedet. Så mye har skjedd de siste to årene, men jeg har følt denne måten hver dag siden. Jeg trodde aldri at jeg ville være i stand til å trekke seg fra bedrifts Amerika bare et og et halvt år senere. 2010 var året jeg ble poached for å bli med i et nytt firma i en annen by. Pengene de tilbød var tantalizing. I stedet forhandlet jeg et diskontilbud med mitt eksisterende firma fordi jeg ønsket å slå tiårsmarkedet og fullføre karrieren med dem i San Francisco.

Det er utrolig å finne noe du elsker å gjøre. Hvis det ikke var for den økonomiske nedgangen i 2008/2009, vil jeg nok fortsatt jobbe i en bransje som jeg ikke lenger elsket. Det er ikke det verste i verden å bare jobbe for en lønnsslipp, men det er absolutt ingenting i nærheten av å alltid våkne opp med spenning. Jeg oppfordrer alle til å fortsette å lete etter noe som ikke krever vekkerklokke. Når du finner det, finne ut hvordan du gjør det til en del av ditt daglige liv. Du vil overraske deg selv med hva du kan gjøre!

hilsen,

Sam

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Aug 15 2020