Kjære lesere,

Listen er lang, og det morsomme er at jeg har ytterligere 5 mål å oppnå som jeg har slått av den offisielle listen. Det er bare så mye jeg vil gjøre i 2011 at det er viktig å skrive ting ned, så jeg kan besøke dem hver måned for å evaluere fremdriften min. Jeg vil bokmerke dette innlegget og sjekke tilbake jevnlig.

Jeg er under ingen illusjon at jeg vil kunne oppnå alt på listen, men jeg vil sikkert prøve. Mange av målene og vedtakene nedenfor er gjennomførbare hvis jeg justerer min livsstil tilsvarende. Faktisk er praktisk talt alt på listen noe jeg virkelig vil gjøre, derfor kan jeg kanskje oppnå dem alle!

MÅL OG BESLUTNINGER FOR 2011

BLOGGING / INTERNET

* Opprettholde og utvide Yakezie.com til et av de største nettene på nettet. Ved årsskiftet tar vi sikte på å generere $ 100 000 i måneden i inntekter for alle medlemmer. Strekkmål, men en mulighet for det. Vi vil være vert for minst 6 stipendier og tildele minst 18 Yakezie Scholarship-vinnere. Yakezie.com vil også bygge ut sin Lifestyle Vertical med 10 nye Lifestyle Members og masse innhold.

* Gjør deg tro på at jeg blogger på heltid. Med andre ord, leserne av vil bli behandlet til konsekvent (2-4 innlegg), kvalitetsinnhold hver uke i året. Leserne vil glemme at jeg jobber 55-60 timer i uken med en annen virksomhet fordi kvaliteten på nettstedet forblir høy. Kommentarer og e-postmeldinger vil bli besvart, gjesteinnspillinger vil bli ønsket velkommen, produktanmeldelser og oppgaver vil bli gjennomført. Som å spise den mest scrumptious sjokoladekake, vil du utvikle en trang til å fortsette å komme tilbake for mer uten å få noen vekt.

* Fly rett under radaren. Det er veldig fristende å skryte av økonomiske prestasjoner med en personlig finans blogg etter et visst punkt, og det er noe jeg ikke vil gjøre. Jeg skjønner at tider fortsatt er tøffe for mange, og jeg finner det upassende å dele spesifikke økonomiske suksesser uten riktig balanse mellom økonomiske feil. Det finnes en rekke andre PF bloggere som regelmessig publiserer deres netto verdiskapning. Sjekk dem ut og oppmuntre dem.

Jeg vil ikke ha kreditt for noe som kommer ut av Yakezie.com heller. Nettstedet er for medlemmene, og jeg er forsiktig med å ikke legge min stil og stemme på nettverket fordi jeg har en veldig sterk personlighet som ikke passer for alle. Jeg vil at leserne skal lese innholdet for hva det er og å ha ingen forutbestemte fordommer hvis det er mulig. Hvis Yakezie.com eller blir plukket opp av større media uttak, bra, takk! Men jeg planlegger ikke å søke oppmerksomhet. Alt jeg gjør vil bli styrt av ett ord: morsomt. Hvis intervjuet eller prosjektet eller det som ikke er morsomt, vil jeg bare ikke gjøre det.

Frakoblet, jeg vil at folk skal se meg som bare en annen vanlig person som ser mindre eldre ut enn hans jobbtittel, vil indikere og er veldig økonomisk middelmådig. Du kjenner scenen i Matrisen hvor skipet prøver å unngå oppmerksomheten til Sentinels? Mitt mål er lik det - å forsvinne mens det er til stede. 11 år gammel Moose, verdt $ 3000, vil hjelpe meg å holde usynlig.

* Les en bok om bedre skriving. Jeg flyter skrive, det vil si at jeg bare skriver alt ned som går gjennom hodet mitt og deretter går tilbake og redigerer for tegnsetting og grammatikk. Men i hele året som jeg har skrevet, har jeg ikke en gang plukket opp en bok om hvordan jeg skal forbedre skrivingen min. Siden dette er en blogg og ikke en New York Times-artikkel, er jeg ikke så bekymret for nydelig skriving. Videre har jeg ikke en redaktør for å gjøre noe pop. Når det er sagt, vil jeg gjerne inkorporere et par nye skriveteknikker for 2011.

PERSONLIGE FINANSIER

* Ta flere økonomiske risikoer. Jeg har aldri vært mye av en økonomisk risiko taker delvis fordi jeg er lett fornøyd med hva jeg gjør, og delvis fordi jeg er for kylling for å miste hundre tusen dollar. Selv om ting har gjenopprettet, var det foruroligende å observere så mye rikdomstiltak i 2008. Smerten med å miste $ 100 000 er minst 2 x gleden av å tjene $ 100 000. Jeg har ikke bestemt meg om å åpne opp en ny handelskonto for å dype markedet med, eller kjøpe en annen ferie eller leiebolig. Kanskje jeg kunne slå 100 000 dollar til en million dollar og overgå en av mine mål fra i fjor? Eller kanskje vil jeg miste $ 50.000 av det og bli alkoholist i en uke. Jeg er ute etter å investere i et annet privat selskap, så hvis du vet om noen lovende de der ute som trenger kapital, gi meg beskjed.

* Bli kvitt overflødig og opprettholde levekostnadene. Jeg er sterkt klar over livsstilsinflasjonen. Dette er problemet med å slappe av med rikere mennesker. Jeg går med i en dyr tennisklubb, og nå kommer jeg til å bli med på dette feriestedets ferieprogram som koster $ 130.000 og "bare" $ 10.000 i året i 10 dager i en av deres "400 millioner dollar-boliger" rundt om i verden . Det er den billige pakken! Hvis jeg vil ha 30 dagers bruk om året, koster det $ 300.000 og $ 30.000 i året å bli med. I det minste gir de deg 70% egenkapital. Ummm, nei. Stopp å bruke penger som Snoop Dogg og forenkle livet. Bryt fri for ting og reduser, reduser, reduser.

En av de største utfordringene vil være å forbli sparsommelig, men ikke billig med venner som er velstående. Strategien jeg har møtt, er å bare bruke penger på dem, slik at de ikke har noe å si om hvordan jeg bor. Kaffe, lunsj, tennisballer, golfballer, middag uansett ... de er alle på meg, rik kompis. Vennligst ring ikke meg billig.

* Spar minst 60% av min bruttoinntekt etter å ha maksimert min 401K. Dette målet vil være på listen min hvert år til jeg går på pensjon. Alt er ganske mye automatisert som jeg sparer en lønnssjekk og 90% + av årsskiftet hvis jeg mottar en. Hvis jeg for en forekomst føler at det sparer dette beløpet min livsstil, vil jeg tillate meg å bruke mer ved å spare bare 50%. Heldigvis er god personlig økonomi ganske grunnleggende og logisk, og derfor prøver jeg og skriver om alle de morsomme tingene rundt personlig økonomi i stedet. Håper dere føler på samme måte om personlig økonomi, så vi kan adressere noen flere interessante emner i år.

LIFESTYLE

* Kle deg bedre Jeg klær veldig enkelt fordi jeg elsker å føle seg varm og komfortabel. Jeg pleide alltid å likne fancy klær med å være kaldt og ubehagelig. Da jeg så nærmere på skreddersydde klær, oppdaget jeg en hel rekke flotte materialer som holder en varm og ser skarp ut på samme tid. For flere måneder siden gikk jeg til en skredder og la et par godt strikkede blazere, to drakter og syv kjoleskjorter til garderoben min, men jeg har knapt brukt noen av elementene unntatt skjorter! Jeg har ikke engang satt på en av suitene ennå til min forferdelse. Hele ensemblet var ikke billig, og jeg planlegger ikke å la pengene gå til spill. Jeg er bare for uformell i den måten jeg klær på, noe som kan være upassende. Målet er å kle godt og komme over som en som ikke har mye hvis det er mulig. Hver uke vil jeg ha på meg blazers minst en gang og ha på hver suite minst to ganger i måneden.

* Ta gitar og / eller sang leksjoner minst en gang. Jeg vil finne noen gode referanser og få litt leksjoner av Golly! Etter noen oppmuntrende kommentarer fra leserne fortsatte jeg med å ta opp noen flere sanger den dagen da jeg bare registrerte 3 andre sanger hele året: Skred og første dag i mitt liv. Hver sang tok minst 2 timer for å få riktig og rekord på grunn av så mange strumming / fingerplukking og synkronisering. Imidlertid er det utrolig gledelig å øve seg som gal for å registrere et sluttprodukt som du finner godt nok. Gitar er et uttak som lar meg smile, gråte og gjøre noe helt annet enn den daglige normen. Gitar hjelper meg også til å takle kjedsomhet når det regner, og jeg kan ikke gå ut og spille. Faktisk fungerer blogging også som på samme måte denne vinteren! Sikt å ta opp 5 sanger.

* Skriv inn minst fire tennisturneringer med målet om å vinne en. En del av grunnen til at jeg ikke klarte å oppnå mitt tennisturneringsvinne mål er fordi jeg bare kom inn to av dem! Som å delta, er å vinne en turnering også et tallspill. Jo mer jeg går inn, jo flere sjanser må jeg vinne. For at jeg skal kunne vinne, må jeg være frisk og passe. Som sådan vil jeg strekke minst to ganger i uken, gjøre yoga en gang i uken hjemme i 20 minutter, bli under 165 pounds, og løft vekter minst to ganger i måneden. Jeg hater å trene med en lidenskap, men jeg elsker å spille sport og strekke, så det er det jeg tipper min fysiske rutine mot.

* Trend mot vegetarisme. Mangfoldet av mat jeg spiser er tankegang og ofte uhyggelig. Bare i forrige uke hadde jeg koreansk BBQ, Peruvian Ceb (v) iche, torskalderbiff, Singaporean Chili krabbe, Toro Sashimi, In N'Or Burger, Burrito Mojada, Roti Prata, Shabu Shabu og Indian Mee Goreng! Mye av mangfoldet er fordi jeg elsker alle typer mat og jeg bor i en by som tillater slike fornøyelser. Videre tar jeg ofte klienter ut for måltider og prøver å holde ting smakfulle, noe som ofte betyr usunn. Som et resultat, planlegger jeg å gjøre en dag i uken i gjennomsnitt en all vegetarisk dag.

* Gjenoppdag golf. Når nedgangen slo, bestemte jeg meg for å gi opp golf og bare fokusere på tennis. Jeg kunne ikke bryte 10 handikap (kom ned til 10,1 og ricocheted høyere) og jeg følte at golf bare tok for lang tid og var for dyrt. Det er synd fordi hele 2007 og mesteparten av 2008 var jeg opptatt av spillet. Jeg har noen brukte Mizuno MP-50 jern som bare følte meg så buttery. Jeg fant min kjøresving igjen, og kunne regelmessig smekke det minst 260 gårdsplass på et flatt hull. Viktigst av alt, min far har også gjenoppdaget golf i pensjon, så jeg vil gjerne bruke fritiden på kurset med ham.

* Husk mine drømmer. Det var en gang hvor jeg ville drømme ofte og huske mange av dem. Jeg ville fly over tvers av byen, gå på gale opplevelser og møte interessante mennesker. Kanskje en av ulemperne med å komme opp tidlig og raskt er at "sparken" skjer for fort. Det er i de snoozing waking timene hvor man ser ut til å huske de fleste drømmene sine, og jeg snoozer ikke i det hele tatt fordi jeg våkner meg automatisk klokka 6:15. Vi sover ca 1/4 til 1/3 av våre liv. Ville det ikke vært fantastisk hvis vi kunne være våken i våre drømmer? Hvis du ikke har sett filmen Inception, vær så snill og se den to ganger. Det er nå min favorittfilm. Jeg skal gjøre mye forskning på å øke mine bevisstløse minner.

* Ta alle seks ukers ferie. 2010 var det første året jeg gjorde, og gutten gjorde det bra! Jeg er også glad for å se at verden ikke falt fra hverandre mens jeg var borte, noe som er en dum ide som jeg pleide å ha. Jeg planlegger å fortsette min tur til å besøke ett eller to nye utenlandske land hvert år, så jeg kan besøke 60 før jeg dør. Jeg skyter for å reise til Ungarn, Tsjekkoslovakia, Peru (gikk som barn og husker ikke), Australia, New Zealand, Hellas eller Galapagosøyene i år. Hvis du har noen tanker om hvor jeg skal gå, eller anbefalinger om hva jeg skal gjøre, vennligst gi meg beskjed!

* Se foreldrene mine fire ganger i stedet for den vanlige en eller to ganger i året. Mine foreldre er globetrotters og de er vanskelig å spore noen ganger. Vi bruker Skype oftere og sjekker inn minst en gang hver annen uke. En av grunnene til at jeg startet dette nettstedet er at foreldrene mine kan sjekke inn på meg, når som helst, hvor som helst de er. De kan lese noen av tankene mine, og kommentere når de vil, og jeg vil svare. Mamma og pappa, hvis du leser dette, kom og besøk meg minst to ganger i året, vær så snill. Takk! Det er ingen annen oppløsning som er viktigere enn denne.

LYKKE TIL

Jeg har sørget for at alt på listen min er målbart på en eller annen måte, slik at jeg på et år kan se tilbake og se om jeg lyktes eller mislyktes. Jeg har allerede bestilt en tur for å se foreldrene mine i februar, og jeg er spent på å få tak i hver eneste av mine mål. Ta gjerne del i dine mål og vedtak for 2011 også!

Best av helse og best av styrke,

FS UPDATE FOR 2016

Det har vært over seks år siden jeg startet, og jeg tjener faktisk en god passiv og aktiv inntektsstrøm på nettet nå. Topp 1% av alle innleggene genererer 31% av all trafikk og inntekter.

Jeg trodde aldri at jeg kunne avslutte jobben min i 2012 bare tre år etter at jeg startet. Men ved å starte en finanskrisedag i 2009, gjør det nå mer enn $ 200 000 i året. Hvis du liker å skrive, lage, koble til mennesker på nettet og nyte mer frihet, kan du se hvordan du kan sette opp en WordPress-blogg på 15 minutter med Bluehost.

Du vet aldri hvor reisen tar deg. Jeg var i stand til å reise til Kambodsja, Malaysia, Taiwan, Korea og Vietnam i fire uker mens jeg kjørte min online virksomhet. Starte et nettsted er det beste livsstilfarten jeg noensinne har gjort, og det kan også være for deg!

Sam - "Skiver gjennom pengerens mysterier"

Kommentarer På Nettstedet: