Partner Center Finn en megler

Har du noen gang hatt problemer med å fortelle når du skulle kutte tap?

Du har kanskje opplevd markedene som går mot handelen din, og så plutselig beder du til dine handelsgudene at prisen vil vende. Deretter når du (eller din konto) har nådd smertegrensen, slutter du enten å lukke øverst eller nederst, eller du bestemmer deg for at du har "lært" fra siste gang du lukket en tapt handel og velger å "vente på det ut "til kontoen din roper onkel.

Hvis scenariet ovenfor lyder kjent for deg, ikke bekymre deg. Problemet er mye mer vanlig enn du tror. Det forteller oss også en viktig ting: risikoeksponeringen er større enn risikotoleransen din.

Mange handelsfolk bruker mesteparten av tiden til å finne ut hva de skal handle og hvor de skal komme inn, men bare gi forbigående tanke til det beløpet de risikerer og når og hvor de skal gå ut av handel. Problemet med denne vanen er at du kan utilsiktet sabotere din handel ved å utsette deg for mer risiko enn du kan håndtere.

En spenningssøker, for eksempel, ville ha en annen risikotoleranse enn en introvert som bare kan holde volatilitet i små doser. Med mindre du handler med en stor konto eller du allerede vet hvor mye risiko per handel passer din handels personlighet, så er det sannsynlig at du vil ende opp med å ta mer risiko enn du er komfortabel med. Som et resultat blir dine beslutningsprosesser kompromittert av frykt for å være feil, og du ender opp med å gjøre nybegynnere feil.

Ingen liker å miste. Men markedene er tilfeldige, og du er bare menneskelig. Du vil gå galt mange ganger og tap vil skje ofte. Så hvis du ikke kan kontrollere hvor mange ganger du vil være på feil side av handelen, så er det minst du kan gjøre, å kontrollere din risiko.

Det er dusinvis av faktorer som påvirker risikoeksponeringen, men la oss konsentrere oss om tre som vi lett kan kontrollere:

1. Posisjonsstørrelse

Store posisjonsstørrelser fører til stor volatilitet i resultatregnskapet. En enkelt pipbevegelse vil bety mer til en større posisjon enn en mindre. Hvis du handler med store posisjonsstørrelser, er du mer sannsynlig å bekymre deg for å gjøre noe på kontoen din enn hvordan du utfører handlingsplanen.

Din posisjonsstørrelse per handel bør gjenspeile din selvtillit, enten i deg selv eller i din handelside. Velg en størrelse som er stor nok til å matter, men liten nok, slik at du ikke bryr deg om det ender opp som tap. Hvis du ikke er sikker på handlingsideen din eller hvis du allerede har å gjøre med mange handelspsykologiproblemer, så er det best å starte små og jobbe deg opp.

2. Holdingsperiode

En handelsmann - la oss kalle ham Jack-en gang fortalte meg at en langsiktig handel bare er et annet begrep for en kortsiktig handel som for tiden er i røde. Ikke overraskende, Jack handler ikke lenger. Se jo lenger du holder fast på din handel, jo mer volatilitet blir det utsatt for. Det vil si at en lengre holdingsperiode tilsvarer en økt posisjonsstørrelse, da den viser en handel til et bredere spekter av mulige prisbevegelser.

Sett en tidsbegrensning for handler og vær fast med din tidsplan. Når du holder fast i en handel for lengre tid enn du først hadde planlagt, vil du utsette din åpne posisjon for flere katalysatorer enn du har forberedt på, noe som gjør deg mer sårbar for å ta følelsesmessige beslutninger og klassiske handelsfejl.

3. Stopp tap

Noen handelsmenn gjør opp for handel med store posisjoner ved å plassere stramme stopp. Andre har en tendens til å justere sine opprinnelige stopp, bruke store stopp, eller ignorere ideen om å stoppe tap helt. Det første scenariet avslører kontoen din til døden med tusen kutt, mens den andre strategien gjør at kontoen din er sårbar for et lite antall handler som kan tømme fortjenesten din.

Husk at stoppet er din venn. Det forteller deg når du har feil, og siden du ofte tar feil, er det bedre at du blir vant til å ha en ordspråklig kanari i en kullgruve. Jeg sier ikke at du ikke bør bruke strategiene ovenfor. De er populære for en grunn, tross alt. Bare vær sikker på at din stoppstrategi passer til din personlighet, og at på slutten av dagen er vinnerne dine fortsatt større enn dine tapere.

I forex trading er det viktigere å handle for en annen dag enn å vinne streker. Tross alt er det vanskelig å vinne et spill hvis du er banket ut av det. Lær å kontrollere risikoeksponeringen, og du vil være ett skritt nærmere å bli konsekvent lønnsomt.

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Aug 19 2019