Partner Center Finn en megler

Bevisst praksis blir mye lettere når du som handelsmann utvider din kunnskap om handel. Verden av handel er så stor og dynamisk at det alltid er noe nytt å lære nesten hver dag eller hver uke.

For å lære å handle eller annen faglig aktivitet, må du lære det grunnleggende og ikke stoppe der! Jo mer du lærer, jo flere verktøy kan du legge til i handlekurven din. Og jo mer kunnskap og verktøy du har, blir ikke bare bevisst praksis og handel enklere, men jo mindre risikere dine handelsbeslutninger kan bli.

Det starter med å akseptere nederlag. Når du aksepterer at tap er en del av handel, kan du virkelig gå videre til bevisst praksis og hardt arbeid, slik at du kan lære av disse tapene. Kombinere dette med terskelen for kunnskap og god disiplin vil sette grunnlaget for suksess.

Det er også viktig å fortsette å stille spørsmål. Det er ingenting galt med å stille spørsmål. Det åpner for døren til flere muligheter, nye funn og mer kunnskap. En gammel og klok kinesisk handelsmann sa en gang: "En som spør et spørsmål er en idiot i fem minutter; Den som ikke stiller et spørsmål, er fortsatt en lur for alltid. "

Å stille spørsmål fra de som er mer erfarne, kan gi den ene innsikt som kan presse deg i riktig retning eller til neste nivå av dine handelsferdigheter. Du vet aldri. Det gjør aldri vondt å spørre. Så, med mindre du vil forbli en idiot ... spør spørsmål!

Til slutt, som enhver god student, bør du alltid følge fremdriften din. Du gjør dette ved å holde en detaljert trading journal av markedets oppførsel og ytelsen din. Å holde en detaljert journal hjelper deg med å se dine sterke og svake sider. Det hjelper deg med å finne ut hva du gjør riktig eller galt. Viktigst, å holde en journal holder deg ærlig. De fleste av oss har ikke luksusen til en handels mentor eller trener for å holde oss rett, så til slutt er det bare deg som står for å vinne eller miste.

Alt som trengs er initiativ til å fortsette å lære og forbedre, og disiplinen skal holde kurs mot målene dine selv når det går tøft. Din suksess avhenger av deg og deg alene.

Kommentarer På Nettstedet: