Partner Center Finn en megler

Noen av dere har kanskje allerede begynt året med handelsbeslutninger i tankene. For de som ikke har vedtatt noen ennå, er det ikke for sent! Nedenfor finner du noen oppløsninger som du finner passende for dine mål.

1. Har en vanlig handelsvurdering

Gjør det til en vane å se gjennom handel. Det som er bra med denne løsningen er at du kan starte med det samme. Årets begynnelse er den perfekte tiden til å se tilbake på din tidligere tradingprestasjon.

Det er viktig å være helt ærlig med deg selv når du vurderer ytelsen din. Still deg selv spørsmål som:

  • Hva er mine handelsstyrker?
  • Hva er mine handelssvakheter?
  • Var jeg i stand til å holde fast i min handelsplan?
  • Har jeg oppnådd mine tidligere handelsmål?
  • Hva er mine nye handelsmål?

Men vær oppmerksom på, for å få mest mulig ut av handelsvurderinger, må de gjennomføres regelmessig og ofte. For dette formål anbefaler vi at du holder en handelsdagbok. Du kan lage en selv, eller du kan prøve å lage en på BabyPips.com forumet.

2. Tro på deg selv

Å ha en positiv tankegang kan gå langt for å hjelpe deg med å utvikle og vokse som handelsmann. Faktisk har en helt ny gren av psykologi kommet fram basert på positiv tenkning. Dette nye området, kalt "positiv psykologi", fokuserer på å hjelpe folk å oppnå sitt fulle potensiale. Det er svært forskjellig fra tradisjonell psykologi hvor fokus er å kurere psykisk sykdom.

Så uansett hva bunnlinjen din så på slutten av året, husk at du starter året med en ren skifer. Dra nytte av dette og den ekstra opplevelsen og innsikt du har oppnådd fra det siste året. De vil tillate deg å lære og jobbe bedre, noe som muligens kan føre til konsistent fortjeneste.

3. Lær noe nytt

Selv om det er bra og godt å holde fast i et handelssystem som fungerer, er det også bra for handelsmenn å lære nye triks. Les en bok, følg en handelsblogger med en annen handelsstil, eller les videre på andre handelsstrategier. Å sjekke ut de populære handelsforaene er et godt sted å starte hvis du leter etter nye handelsbøker og strategier.

Det som er viktig er at du utvider ditt handelsferdighetssett. Husk at for å være en vellykket handelsmann må du stadig lære, tilpasse og forbedre. Du vet aldri når markedsmiljøet vil kreve nye handelsmetoder!

For å hjelpe deg med dine oppløsninger, anbefaler jeg at du behandler dem som DAGRE oppløsninger i stedet for årlige. Det kan være vanskelig å skape og holde denne vanen, men hvis du starter med små endringer og bygger på dem etter hvert som tiden går, blir du overrasket over hvor oppnåelige dine mål er. Du kan til og med utvikle gode handelsvaner underveis!

Hva med deg? Hvilke handelsmål har du satt for deg selv 2015? Er det noe stort som å tjene 20% på et år eller noe lite som å øke tiden du bruker på diagrammene? Ikke vær sjenert å dele!

Kommentarer På Nettstedet: