Partner Center Finn en megler

Oppdatert fra den opprinnelige innleggingen den 12-31-2011

Det er den tiden på året igjen folkens og du vet hva det betyr - det er på tide å komme opp med handelsbeslutninger!

Som handelsmenn er dette en god tid å lene seg tilbake og se tilbake på året som var. Gå gjennom handelsdatabasen din og se på hver og en av handlingene dine. (Hva? Du holder ikke en handelsdagbok? Skam deg! I det minste har du en ny oppløsning for dette året!)

Å gå gjennom denne prosessen er en utmerket måte å finne inspirasjon for å sette opp resolusjoner og mål for det nye året. Når du går gjennom tidsskriftet ditt, er det noen eksempler på spørsmål som du kan spørre deg selv:

  • Ble jeg bedre som handelsmann?
  • Hva gjorde jeg bra? Hva gjorde jeg ikke bra?
  • Hva virket for meg? Hva gjorde det ikke?
  • Hvor godt har jeg gjort det i målsettingen på markedet?
  • Har jeg blitt komfortabel med min handelsprosess og rammeverk? Trenger jeg å utforske andre metoder?

Liste ned de tingene du trenger å jobbe med. Vær brutalt ærlig med deg selv - slik får du de beste resolusjonene.

Hvis du fortsatt trenger hjelp med å komme opp med noen oppløsninger, er det 5 enkle, men effektive resolusjoner som du kanskje finner gjeldende for din egen handel.

  • Jeg vil fastsette en daglig / ukentlig / månedlig tapgrense for min trading konto.
  • Jeg vil bli fokusert og handle hele London-sesjonen fra begynnelse til slutt.
  • Jeg vil dedikere 2 timer på søndag kveld for å forberede diagrammer og lese opp på økonomiske rapporter som vil bli utgitt i den kommende uken.
  • Jeg vil være mer aggressiv og trykke på mine vinnere.
  • Jeg vil ikke sette av å skrive og oppdatere dagligdagboken min.

Selvfølgelig vil listen over resolusjoner bare være en liste over meningsløse ord med mindre du faktisk opptrer på å oppfylle dine mål. Som sådan må vi etablere metoder for å hjelpe deg med å nå dine mål. Du må følge opp og følge gjennom!

En ting du kan gjøre for å hjelpe deg med å nå dine mål er å revurdere deg selv med jevne mellomrom. Har du stått fast i dine oppløsninger? Hvilke av dine oppløsninger har du problemer med og hvordan kan du forbedre dem? Ta et øyeblikk hver uke, måned eller kvartal for å revurdere fremdriften og komme tilbake på sporet.

Det ville også hjelpe hvis du hadde en handelspartner eller en mentor for å hjelpe deg med å følge gjennom. De kan nagle deg, feire deg og gi deg en objektiv vurdering av fremdriften din. Jeg anbefaler det på det sterkeste for de av dere som har problemer med å holde seg til resolusjoner.

Der har du det, noen tips for å hjelpe deg med ditt nyttårs resolusjoner! Husk at det aldri er for tidlig å tenke på hva du vil gjøre annerledes.

Når det er sagt, hvorfor deler du ikke dine beste handelsoppløsninger under? Hvem vet, du kan kanskje låne noen ideer fra dine medmennesker!

Kommentarer På Nettstedet: