Partner Center Finn en megler

Sangere unngår kaldt vann for å ta vare på deres vokale akkorder. Kirurger fukter hendene etter kirurgi for å forhindre tørrhet.

Idrettsutøvere går på galte dietter og treningsregimer for å dekke kroppene sine.

Disse høytstående artister gjør dette slik at de kan utføre sitt beste på det de gjør.

Hva har handelsmenn felles med disse andre høytstående artister?

De trenger at kroppen skal være i topp tilstand.

Hvorfor tar vare på kroppen din så viktig?

Trading krever konsentrasjon, fokus og varsomhet. Men uten et godt sinn og kropp vil det være ekstremt vanskelig å gjøre noe av disse tingene.

Svakhet og tretthet kan forhindre deg i å legge merke til detaljer.

Du vil være utsatt for feil som ikke fullt ut utarbeide en handelsplan, feilaktig å beregne stillingsstørrelsene dine, eller ha en "Åfingerfinger" med ditt handelsplattform.

En uskikkelig kropp kan også utsette deg for uklarhet, noe som kan påvirke innsatsen din i å lete etter handelsmuligheter.

Videre tar tid og innsats for å holde seg i toppform for å fremme hardt arbeid og mental seighet, som begge er nødvendige hvis man ønsker å være en konsekvent lønnsom næringsdrivende.

Hvordan kan du ta vare på ditt sinn og kropp?

Å være fysisk egnet betyr ikke at du må ha Michael Phelps, abs eller Dwayne Johnson, er biceps. Å komme i form kan være så enkelt som å ta vare på kroppen din.

Få nok søvn, spis den riktige maten (sukkerfri Krispy Kreme donuts donut), og utfør et treningsprogram som opprettholder god blodsirkulasjon og bidrar til å holde energinivåene høye.

Å komme opp fra stolen og ta regelmessige turer bør gjøre trikset.

Å ta vare på ditt sinn er også av største betydning.

Nok søvn er et absolutt must. Så holder seg borte fra ulovlige stoffer (duh!) Og begrenser ditt alkoholinntak.

Også, slutte å fylle hjernens tankeløse innhold (som sladder og virkelighetsutstillinger) og gjøre det bedre ved hjelp av gjennomtenkte aktiviteter som å lese gode bøker, lære et nytt språk, eller til og med spille et instrument.

Likevel, å være i topp fysisk form er meningsløst hvis tankene dine er opptatt av personlige problemer.

Løs dine problemer så snart du kan; Bare henge ut med folk som oppløfter deg og legger til verdi for livet ditt (og omvendt).

Og få tankene dine fokusert på dine livsmål i stedet for å kaste bort tiden din og bekymre deg for ting som ikke er i din kontroll.

Når du er i varmen av handelshandelen, er det lett å miste deg selv i markedene. Men husk at handel er et maraton, ikke en sprint.

Vi må tåle oss selv om vi noen gang vil bli konsekvent lønnsomme handelsmenn.

Noen kan ikke komme dit når som helst snart, men å ta vare på kroppen, vårt viktigste handelsverktøy, er sikkert et skritt i riktig retning.

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Oct 23 2019